Kommentáld a híreket
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mundo Deportivo: A Gomes-transzfer véglegesítésében nagy szerepe lehet a Pérez és a Valencia tulajdonosa, Peter Lim közötti jó kapcsolatnak
Az benne van hogy Pogba meg Gomes jön kpra?
Casemiro/Isco/Kroos/Modric/Pogba/Gomes/ ??
Elég durva lenne.
És akkor egy James Jesé out?
Mondjuk én még Moratát is eladnám és rácuppanék Sanéra...bár valószinű Pep meg a City behülyíti.
Az benne van hogy Pogba meg Gomes jön kpra?
Casemiro/Isco/Kroos/Modric/Pogba/Gomes/ ??
Elég durva lenne.
És akkor egy James Jesé out?
Mondjuk én még Moratát is eladnám és rácuppanék Sanéra...bár valószinű Pep meg a City behülyíti.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
-Tudjuk, elég egyértelmű volt eddig is, hogy kinek kellRealista24 írta:AS egyébként érdekes hírről számolt be.
James nem kell Zidane-nak.
Jesé kell, de nem fog annyi percet kapni, amennyi kéne neki, így az egy év kölcsön szinte fix.
És újra előjött a hír, hogy Pogba érkezésével Kroos távozása képben lehet, ugyanis a játékpercei jelentősen megcsappannának az író szerint.
-Nem tudom mit lát még mindig Jesében, a zene, a sérülés és a padozás teljesen meglőtte őt
-Na ne szopassanak...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem.Valaki látta őt többször is, mindig így megy?
Volt szerencsèm követni a meccseiket,(rengeteg pènzt vettek a ki a zsebemből a tavalyi szezonban,ez itt off de ez volt az ok),ès teljesen meg voltam lepődve hogy az EB-n mit focizott.Mintha nem is ugyan az az ember lett volna.
Viszont azelőtt Demba'ba-val jók voltak ketten.
Szomoruan olvasom hogy ha a Pogba transzfer deal lesz,Kroos ihatja meg a levèt.Így èn már nem tudom megèrnè e.
Azt hittem Kroos ès Modric mellè jönne,ha jön.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Benitez valoban mondta hogy megtartana, meg hogy ezert adta neki a csk szalagot is. Napoli sajtófőnöke meg azt mondta hogy Higuain nem gondol a távozásra stb.
Pogbaert meg remelem vegul tenyleg robbantunk.
Pogbaert meg remelem vegul tenyleg robbantunk.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sané faterja szerint a city és a bm mellett mi is versenyben vagyunk a fiáért. Morata el és a német in, ennyi.
Jó, valszeg csak a több fizu miatt mondta, nem baj.
Jó, valszeg csak a több fizu miatt mondta, nem baj.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
uefa év játékosa jelöltek.Gareth Bale (Real Madrid & Wales)
Gianluigi Buffon (Juventus & Italy)
Antoine Griezmann (Atlético Madrid & France)
Toni Kroos (Real Madrid & Germany)
Lionel Messi (Barcelona & Argentina)
Thomas Müller (Bayern München & Germany)
Manuel Neuer (Bayern München & Germany)
Pepe (Real Madrid & Portugal)
Cristiano Ronaldo (Real Madrid & Portugal)
Luis Suárez (Barcelona & Uruguay)
4 real madrid játékos.
pepe. egyetlen védő a listán.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kroos csapágyasra volt játszatva az utolsó 2 évben, nem ártana neki egy kis rotáció. Real ügyben azért az AS általában jobban értesült, mint az angolok, bár nyilván ők is sokat pletyóznak.
Sissoko iránt elvileg a MU, Dortmund és Juve érdeklődik, de van egy hír miszerint 35 millió fontot kérnek érte, egy másik miszerint Benitez meg akarja tartani
35 millió font talán kicsit sok egy PL-ből kiesett csapat emberéért, az EB-n rohadt jó volt, de láttunk már ilyen egy tornás embereket.
Benitez biztos szívesen ideadja baráti áron
Sissoko iránt elvileg a MU, Dortmund és Juve érdeklődik, de van egy hír miszerint 35 millió fontot kérnek érte, egy másik miszerint Benitez meg akarja tartani
35 millió font talán kicsit sok egy PL-ből kiesett csapat emberéért, az EB-n rohadt jó volt, de láttunk már ilyen egy tornás embereket.
Benitez biztos szívesen ideadja baráti áron
sissoko nem az a poszt ami nekunk kell. szelen tamad altalaban.
amugy psgnel kopogtatnek matuidiert. emery vitte magaval a lengyel szurot ugyis.
amugy psgnel kopogtatnek matuidiert. emery vitte magaval a lengyel szurot ugyis.
- RealMadridFanatic
Reméljük azért, mert kapcsolt Perez az utolsó pillanatban, hogy ha kell Zidane-nak Pogba, akkor azért csak megpróbáljuk.csabi87 írta:De ez a hír miszerint az AS teljesen msát állít mint az angolok.Ez az érdekes.
A másik, hogy remélem a vezetőségben azért sejtik, hogy az eltiltással mi lesz (bár személy szerint esélytelennek tartom a felmentést). Azt is el tudom képzelni, hogy jött egy füles, hogy élni fog a kitiltás, így meg csak kell igazolni valakit (Pogba esetén mondjuk ettől függetlenül is idén kell lépni, mert elmegy a MU-ba, ha más nincs...).
Persze amit madridronie írt, az szerintem is így van.
Amúgy Sissoko sem lenne rossz alternatíva, csak előre kicsit kevésnek tűnik Ő is. Arra tökéletes lenne, hogy Casemiroval küzdjön a 3. középpályás posztért, de azért nem egy Pogba.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Higu 90-ért Juve, Morata 70-ért Napoli, Pogba 120-ért Real. Előbbi 2 játékos ára után nem is tűnik annyira soknak ez a 120 Pogbáért.Realista24 írta:Napoli meg vinné Moratat Higu helyére.
Hát kíváncsi leszek,hogy mi fog ebből kisülni.
Elméletileg én is azt olvastam még régebben,hogy a Sissoko megy a Poolhoz.
De ez a hír miszerint az AS teljesen msát állít mint az angolok.Ez az érdekes.
Meg ezt a Kroos kevesebb percet játszana és ezért lehetséges lenne hogy elmegy a csapattól dolgot sem értem.
Elméletileg én is azt olvastam még régebben,hogy a Sissoko megy a Poolhoz.
De ez a hír miszerint az AS teljesen msát állít mint az angolok.Ez az érdekes.
Meg ezt a Kroos kevesebb percet játszana és ezért lehetséges lenne hogy elmegy a csapattól dolgot sem értem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2016. július 18., hétfő 10:56-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Napoli meg vinné Moratat Higu helyére.
Sissokot viszi a Pool, nem? Legalábbis legutóbb, mintha ilyet olvastam volna.
Sissokot viszi a Pool, nem? Legalábbis legutóbb, mintha ilyet olvastam volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyrészt a szükséges összeg fedezetének előteremtése (minden bizonnyal vki-nek mennie kell, ha a francia érkezik); másrészt az átigazolással kapcsolatos mindenféle át és kiértékelés végett, hisz nem kis és egyszerű transzferről beszélünk, ami a MU. és Raiolanak köszönhetően egyértelműen bőven túlmutat a vezetés előzetes költség és nyári tervein.milyen gondolkodasi ido kell? mire? eddig nem kerult szoba elegszer pogba? nem rekordbevetel volt iden? hitel kell?
Adom.Egyébként, így hogy lemaradtunk Kantéról és valszeg Pogbáról is, én szépen elhoznám Sissokót az angoloktól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2016. július 18., hétfő 10:45-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS egyébként érdekes hírről számolt be.
Jesé kell, de nem fog annyi percet kapni, amennyi kéne neki, így az egy év kölcsön szinte fix.
És újra előjött a hír, hogy Pogba érkezésével Kroos távozása képben lehet, ugyanis a játékpercei jelentősen megcsappannának az író szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként, így hogy lemaradtunk Kantéról és valszeg Pogbáról is, én szépen elhoznám Sissokót az angoloktól.
Az egyedüli aki baromi jó teljesítményt rakott le a franciáktól, már amikor láttam őket.
Valaki látta őt többször is, mindig így megy?
Robotolt, ment, mint egy mérgezett egér, nem lenne az rossz, ha Kroos, meg Modric kapna maga mellé egy ilyen vadállatot. Aztán, hogy ő vagy Kázmér kezdjen ezt meg majd a mester eldöntené.
Az egyedüli aki baromi jó teljesítményt rakott le a franciáktól, már amikor láttam őket.
Valaki látta őt többször is, mindig így megy?
Robotolt, ment, mint egy mérgezett egér, nem lenne az rossz, ha Kroos, meg Modric kapna maga mellé egy ilyen vadállatot. Aztán, hogy ő vagy Kázmér kezdjen ezt meg majd a mester eldöntené.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt a stílust most fejezd be végleg, mert már kummára unom a mindent jobban tudsz minden futballpiacon (a valóson, nem az fm-en) mozgó embernél előadásmódodat.BBeno írta:milyen gondolkodasi ido kell? mire? eddig nem kerult szoba elegszer pogba? nem rekordbevetel volt iden? hitel kell? eb alatt mit csinalt perez, nezegette az uj bernabeu makettjet?
Ne haragudj, de egy senki vagy Perezhez képest, de még Dzsudzsák ügynökéhez képest is, de úgy adod elő magad, mint valami kikúrt zseni.
A kérdésre bezzeg nem tudsz értelmesen válaszolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
milyen gondolkodasi ido kell? mire? eddig nem kerult szoba elegszer pogba? nem rekordbevetel volt iden? hitel kell? eb alatt mit csinalt perez, nezegette az uj bernabeu makettjet?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olyan játékosra, aki nem a Realban játszik, nem fogadok.Ahogy véget ér az előszezon és belátja, hogy nincs esély a kezdőre, fel fog menni pár kiló. Fogadhatunk is akár. Ismerem az ilyet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ahogy véget ér az előszezon és belátja, hogy nincs esély a kezdőre, fel fog menni pár kiló. Fogadhatunk is akár. Ismerem az ilyet.Realista24 írta:Ezt azért gondold át újra le van csupaszodva, mint a fene. A súlyával most nincs gond, a sok "hazai" (khm) megtette a hatását.pár kiló túlsúlyon kívül.
Nem illik.