OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Nem is kell. Haverok dobják össze
Amúgy dechatlonba ha el tudsz menni, találsz jót jo áron.
Amúgy dechatlonba ha el tudsz menni, találsz jót jo áron.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mitre-ről olvastam én is hogy jó, csak hát... nincs nekem kedvem kiadni érte 10k-tpheco írta:Hát nem tudom milyen ár jöhet szóba. Én mindig ilyen 3-4 ezres Nike, Adidas labdákat nyúztam, aztán betonon meg műfüvön elég hamar szétmentek. Ja meg volt egy Mitre is. De haverom például leértékelve vett 8-ért egy Adidast, ami szerintem 5-6 évig megvolt neki, pedig nyúzta rendesen, aztán elhagytarashidm írta: Milyen márkájút érdemes venni, ha esetleg kellene venni másikat?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát nem tudom milyen ár jöhet szóba. Én mindig ilyen 3-4 ezres Nike, Adidas labdákat nyúztam, aztán betonon meg műfüvön elég hamar szétmentek. Ja meg volt egy Mitre is. De haverom például leértékelve vett 8-ért egy Adidast, ami szerintem 5-6 évig megvolt neki, pedig nyúzta rendesen, aztán elhagytarashidm írta: Milyen márkájút érdemes venni, ha esetleg kellene venni másikat?
-
Az a baj, hogy erre azt mondanák hogy miért vettem ilyen szart? Meg hogy biztos hogy nem miattuk... jah, csak eddig nem volt vele semmi baj...pheco írta:Nem hiszem, hogy pofátlanság lenne, dobják csak össze rá Egyszer kirúgtam a pályáról haverom labdáját, kiment a leejtős útra és egy kocsi elkapta aztán elindult a labda a 4 sávos út felé. Haverom azonnal mondta, hogyha nem lesz meg a labda, akkor veszek neki újat De szerencsére megtaláltam az út túl oldalán a parkban.rashidm írta:Ilyenkor pofátlanság lenne azt mondani nekik hogy fizessék ki az árát?
Milyen márkájút érdemes venni, ha esetleg kellene venni másikat?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiszem, hogy pofátlanság lenne, dobják csak össze rá Egyszer kirúgtam a pályáról haverom labdáját, kiment a leejtős útra és egy kocsi elkapta aztán elindult a labda a 4 sávos út felé. Haverom azonnal mondta, hogyha nem lesz meg a labda, akkor veszek neki újat De szerencsére megtaláltam az út túl oldalán a parkban.rashidm írta:Ilyenkor pofátlanság lenne azt mondani nekik hogy fizessék ki az árát?
-
Haveromék fel akarták fújni a labdámat a meccs előtt és beletörött a szelepbe a pumpa fújókája. Kiszedtem, megpróbáltam felfújni mert kicsit lapos lett. Felfújom és hallom hogy szelel a szelepnél. Ennyi volt a labda? Mert ha igen, akkor a kis pöcsüket a kezükbe adom... nem azért vettem hogy szétbasszák. Ilyenkor pofátlanság lenne azt mondani nekik hogy fizessék ki az árát?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kb. ennyire létezik a mérsékelt iszlamista kategória:
Most épp egy 12 éves ellenséges "katonát" fejezetek le röhögcsélve. Videót nem teszek, aki szeretné, nagyjából három másodperc kigooglizni.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... l-facebook
Most épp egy 12 éves ellenséges "katonát" fejezetek le röhögcsélve. Videót nem teszek, aki szeretné, nagyjából három másodperc kigooglizni.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... l-facebook
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez is szép:Tádám írta:Hitelesebb német források is ugyanezt írják...
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07 ... g-scantil/
Gyanús, de occam borotvája nyomán szerintem nem volt önmerénylet, egyszerűen nem jött be a dolog.ericco írta:Simán benne van a pakliban. Szerintem ezért sem kaptak az alkalmon a kurdok sem.füst írta:Én arra tippelnék hogy Erdogan szervezte, szerintem egy "önmerénylet" volt, beugrasztott pár balekot egy eleve esélytelen ügybe, igy le tud számolni az ellenlábasokkal. Az egészből ő jött ki a legjobban, nem hinném hogy ez véletlen. Néha még visszakacsint a XX. század, ...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Tavaly több mint egymillió migráns érkezett Németországba, közülük azonban csak 54-en álltak munkába a legnagyobb német cégeknél – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.wZoLee7 írta:jó munkaerő meg a tököm az, haza meg nem tudnak menni mert konkrétan a városaik a földdel lettek egyenlőek.
A lap a harminc legnagyobb, tőzsdén szereplő vállalatot kérdezte arról, hogy hány frissen érkezett menedékkérőt foglalkoztatnak. Ötvenet a német posta alkalmaz, az SAP szoftverfejlesztő cégnél és a Merck gyógyszeripari vállalatnál pedig kettő-kettő menedékkérő dolgozik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért egyenlő a földel az otthonuk, mert vándorolnak ahelyett, hogy összefognának, és harcolnának... Sajnálom őket, de nem ide valók. Magukkal basznak ki amúgy, mert már kezdik felcseszni a ruszkik idegeit is. Azok pedig nem olyan elnézőek
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az első sorod után a többi olvasásra se méltó az ilyen demagóg ferdítések had ne mondjam kiknek a sajátja.wZoLee7 írta:A németek harmadszor próbálják tönkretenni a világot, úgy néz ki most sikerült nekik...hihetetlen népség. Nem is értem, hogy gondolták ők ezt...persze, jó munkaerő meg a tököm az, haza meg nem tudnak menni mert konkrétan a városaik a földdel lettek egyenlőek.sebydani írta:Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.
Az egyik egyetemi tanárom mesélt nekünk arról a környékről, pár hónappal az egész migráció megkezdése előtt járt ott. Az emberek kedvesek voltak, a városok meg szépek, mutatott képeket is. Aztán megmutatta hogy néz ott ki ma. Ez az egész nagyon ellett k**va, megoldás nincs, ötlet nulla.
Akkor fog talán megoldódni, ha európa egyszer csak kőkeményen fellép ellenük, eldob mindent amit eddig kialakított és kezdi nulláról, durva lesz, de nem normális, hogy nyugat-európában az embereknek rettegniük kell amikor kimennek az utcára
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
wZoLee7 írta:A németek harmadszor próbálják tönkretenni a világotsebydani írta:Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.
gondolom a 2 világháborúra gondolsz,de azzal egyáltalán nem értek egyet.....
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A németek harmadszor próbálják tönkretenni a világot, úgy néz ki most sikerült nekik...hihetetlen népség. Nem is értem, hogy gondolták ők ezt...persze, jó munkaerő meg a tököm az, haza meg nem tudnak menni mert konkrétan a városaik a földdel lettek egyenlőek.sebydani írta:Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.
Az egyik egyetemi tanárom mesélt nekünk arról a környékről, pár hónappal az egész migráció megkezdése előtt járt ott. Az emberek kedvesek voltak, a városok meg szépek, mutatott képeket is. Aztán megmutatta hogy néz ott ki ma. Ez az egész nagyon ellett k**va, megoldás nincs, ötlet nulla.
Akkor fog talán megoldódni, ha európa egyszer csak kőkeményen fellép ellenük, eldob mindent amit eddig kialakított és kezdi nulláról, durva lesz, de nem normális, hogy nyugat-európában az embereknek rettegniük kell amikor kimennek az utcára
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kár, hogy ezeket lelövik... Én meg nyùznám és elevenen besóznám, aztán mormoghatná a baromságát. Persze inkább az áldozatok hozzátartozói keze közé adnám. Azokkal lehet rosszabbùl járna.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hitelesebb német források is ugyanezt írják...Realista24 írta:Egy 17 éves afgán menekült úgy gondolta egy vonaton, hogy baltával és késsel nekiesik az utasoknak, közben kiabálta, hogy Allahu Akbar... 4 embert súlyosan megsebesített, 14-en sokkos állapotban vannak. Megpróbált elmenekülni, a rendőrök lelőtték. Menekültként érkezett Németországba, nevelőszülőknél élt.
A német blikk írja, szóval még az is lehet, hogy ferdítés, de azért elhiszem.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE