Realista24 írta: Ennyire jó, vagy őt is Mendes/Riberio tolja?
24 a kivásárlási ára nektek is meg nekünk is - még talán a Münchennek és a Juvénak, nem emlékszem pontosan -, úgyhogy azt a 30-at nem értem.
Bár lehet a százalékok miatt megy a katyvasz, mint ahogy mindig szokott a latino játékosoknál..
Jesus meg nem rossz, de inkább a gyenge brazil felhozatal miatt van így felkapva szerintem. R9-hez hajaz kicsit a stílusa, csak se nem olyan gyors, se nem olyan technikás. Jól helyezkedik, megtalálja a réseket, a rugói is jók, mellé elég jó befejező, de fizikálisan nagyon gyenge. Többet van földön kb mint anno Neymar, Európában nem tudom hogy tudna emiatt érvényesülni. Meg amúgy is nagyon csikó még, kb mint Dybala a Juvés kaland előtt, egy top klubba ennyi hiba szerintem nem fér bele, mint amennyivel ő játszik. Jól írta itt valaki nemrég, hogy az ő "elvesztése" nem az a kategória, amit komolyabban bánni kéne, benne van, hogy nagy karriert fut be, de nem jobban, mint sok más hasonlóan tehetséges támadónál.
Mondom ezt úgy, hogy csak
youtubeon egész meccses highlight videókat néztem róla - abból jó sokat -, élőbe majd csak az olimpián fogom látni, szóval ezt cska saját véleményként kezeljétek..
De az Olimpia megint nem az a szint, még a brazil bajnokságnál is gyengébb lesz a felhozatal, szóval abból se lehet sokat levonni.