Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Had szenvedjenek, meg fog majd idővel térülni.
Mindent elmond róla, hogy képesek voltunk küzdeni érte a Lyonnal, eddig tetszik.
Kondiban amúgy is van hova fejlődni, focizni már tudnak.
Mindent elmond róla, hogy képesek voltunk küzdeni érte a Lyonnal, eddig tetszik.
Kondiban amúgy is van hova fejlődni, focizni már tudnak.
akkor lehet letudtuk a legjobb igazolásunkat az erőnlétis faszival, márha marad épségben valaki a szezonra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Már aki csalódott, nem mindenki hidd el,nem mindenki esedezett érte,és várta mint a messiást....mert nem az,pedig vannak akik még ma is ideigazolnák,holott erre semmi esély sincsen,de álmodnak egy nagyot vele....pedig nem mutatta meg egyáltalán azt hogy miért is olvadoztak sokan tőle,a teljesítménye egy magas szint,talán benne a top10 ben ,de ezzel ki is futott kb jelenlegi formát nézve.- Neymarnál ugyanezzel hitegette magát a csalódott szurkoló, hogy majd európában a védők kettétörik, mint a perecet. Nos, ha többen nem is ismerik el magas szintűnek a teljesítményét (spec. szerintem igenis lehet a mai mezőnyben akár elitnek nevezni), a fenti akkor sem jött be. Sőt, talán kijelenthető, hogy a fetrengései is bőven redukálódtak, ahogy szokta a közeget.
Az ára meg ugye kb 125 milla volt a barcának,erről volt is egy kimutatás,az rettentő sok érte,mint pl bale 91,vagy james 80 is rettentő sok,ennyit nem szabad adni értük.
Csak ronaldo érte meg a 90 et,meg messi a szteroidok költségeit a többi nem ebben az ultra magas ár kategóriában.
Én ezek a magas vételi árak ellen vagyok,lehetne ez ellen tenni,és kell is....előbb utóbb ebből baj lesz,és ez nem lehet mindig a ráígérés tárgya. Egyszerűen kell egy határ,és az már régen megvolt.
Egy real madridnak NEM KELL kapaszkodni minden magas árú igazolásért,több remek ár/értékű játékos is akad a piacon,oda kell figyelni,nem becsukott szemmel lenni,majd bankot robbantani sok felesleges és túlzó árú játékosért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2016. július 19., kedd 21:05-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Danilo.
James gyorsan szólt az ügynöknek, hogy nem akar madridi edzést, help.
Ödegaard él még?
James gyorsan szólt az ügynöknek, hogy nem akar madridi edzést, help.
Ödegaard él még?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
wZoLee7 írta:AS: Danilo és Marcos Llorente nem bírták erővel a mai edzést. Mindketten izomfájdalmakkal hagyták el a pályát a tréning vége előtt.
Mivaaaan Danilo, sok volt a hambi a szünet alatt?
Amúgy szerintem nem csak náluk voltak gondok, James meg még csak olvassa neten a híreket, hogy mi vár rá, hát lehet vissza se jön
Óriási...végre van egy saját Cholónk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
AS: Danilo és Marcos Llorente nem bírták erővel a mai edzést. Mindketten izomfájdalmakkal hagyták el a pályát a tréning vége előtt.
Mivaaaan Danilo, sok volt a hambi a szünet alatt?
Amúgy szerintem nem csak náluk voltak gondok, James meg még csak olvassa neten a híreket, hogy mi vár rá, hát lehet vissza se jön
- wZoLee7
Megvan az új csere csatár
A brazil gyerek ha jön is, remélem nem akarjátok 19 évesen Benzema cseréjeként nyomatni. Egyből passzolnám is kölcsönbe olyan helyre ahol folyamatosan játszana
A brazil gyerek ha jön is, remélem nem akarjátok 19 évesen Benzema cseréjeként nyomatni. Egyből passzolnám is kölcsönbe olyan helyre ahol folyamatosan játszana
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A pèlda arról szólt volna,hogy nem biztos hogy az etalon az ha valaki egy másik,nem annyira erős,de stabil klubbol igazol ide.Kovacicnál sántít a példa.
Kovával srmmi bajom,kicsit orrolok is Zidane-ra hogy ennyire mellőzi.Mèg mindig azt mondom,van benne potenciál.Csak miota kiállitatta magát,azóta mellőzve lett.
Palesz:Nem mondom hogy nincs abba valami amit mondasz,csak ha meg berobban az interbe,rászurják a seggère a 100milliós cèdulát egyből.
Az lenne a legjobb ha komolyan gondoljuk,hogy elhozni,megnèzni mit tud èlesbe,azután ha mèg èrni kell neki,mehet kölcsön,akár az interbe is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jo peldak, mert mindkettonek ugy sikerult, hogy elotte lenyomtak 1 evet szinte folyamatos kezdokent a legmagasabb szinvonalon - Casemiro BL, Lucas La Liga. Casemiro raadasul emlekeim szerint elso eveben meg nalatok tolta, de nem tul jol, ezert ment kolcsonbe, ami lathatjuk mennyire jo hatassal volt ra.morientes írta:Nèzd...Casemironak pl sikerült.Vagy mondhatjuk hogy Lucas Vazqueznak is.
Nem tudom a Realnak mik lennenek a tervei Jesusszal, nalunk azt tudom, hogy az MSN moge jonne, de ennyi penzert, ilyen szappanoperaval a hata mogott, szerintem ti se dobnatok ki kolcsonbe - R24, ha te olvastal mast, akkor legyszi javits. Ugy meg szerintem nehez, a fenti peldak is azt igazoljak, hogy egy ekkora ugras elott amire o keszul, hasznos az a plusz 2-3000 perc, hogy valoban hasznara legyen egy ekkora klubnak. Persze lehet o lesz a kivetel, de en kicsit feltem ettol, mert szimpatikus kolyok.
Az első felével egyetértek, de remélem Kovacicnál sántít a példa. Benitez egy kókler, ZZ-nél pedig az eredmény kényszer annyira nagy volt, hogy a kp stabilitásán kívül nem mert bele nyúlni semmibe, már pedig egy friss kölyök a kp-n, aki be sem tudott még illeszkedni igazán, elég rizikós vállalkozás. Szeretném azt hinni/remélni, hogy idén ez változni fog, és komoly szerepe lesz Mateonak a bajnoki győzelem és a címvédés rögös útján. Benne pont azt érzem, mint Modricban, hogy a megindulásaival, fordításaival előnyt tud nyerni a csapatnak, a hibái viszont idővel és a rutin megszerzésével kiküszöbölhetőek (mint Lukánál). A stabilitásra meg ott van Kroos.morientes írta:Nèzd...Casemironak pl sikerült.Vagy mondhatjuk hogy Lucas Vazqueznak is.(Nyilván a pèlda kisè fals,hisz ettől a a gyerektől te is èn is többet várunk),de mivel mèg nincs 20,meccs meg lesz annyi mint a szar idèn is,szal lehetősège lenni villantani.Neki is szerintem ezt kéne szem előtt tartania, ha eljön hozzánk vagy hozzátok beugrósnak, azzal nem hiszem, hogy a karrierjét segíti, padról nehéz berobbanni.
Aztán ha megforditom,Kovacic pont az interben volt alap ember,itt meg már perem sem lassan.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- morientes
Nèzd...Casemironak pl sikerült.Vagy mondhatjuk hogy Lucas Vazqueznak is.(Nyilván a pèlda kisè fals,hisz ettől a a gyerektől te is èn is többet várunk),de mivel mèg nincs 20,meccs meg lesz annyi mint a szar idèn is,szal lehetősège lenni villantani.Neki is szerintem ezt kéne szem előtt tartania, ha eljön hozzánk vagy hozzátok beugrósnak, azzal nem hiszem, hogy a karrierjét segíti, padról nehéz berobbanni.
Aztán ha megforditom,Kovacic pont az interben volt alap ember,itt meg már perem sem lassan.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Az, de Neymarnak - aki szerintem jobb volt anno - is keleltt 1 szezon foylamatos játékkal, mire ténylegesen felvette a ritmust. Neki is szerintem ezt kéne szem előtt tartania, ha eljön hozzánk vagy hozzátok beugrósnak, azzal nem hiszem, hogy a karrierjét segíti, padról nehéz berobbanni. Nálatok ráadásul még a padon is komoly konkurenciája lenne, nem csak a kezdőben. Úgyhogy amellett, hogy én is örülnék neki, azért drukkolok, hogy okosan döntsön - az Interes hírek erről árulkodnak amúgy.morientes írta:Láttam a palmeirasban a gyereket,azt kell mondjam biztató.
- morientes
Nyilván,nem is akartam kekeckedni,de ez az 50/1 minden nemzetre igaz,nem csak a brazilokra.Futballnemzetre ugyèrtem.(No jó,az olaszok 100/1 )Veidt írta:Ó, én aztán nem ellene akartam beszélni, szerintem nagy tehetség és örülnék ha jönne.
Másfelől viszont,a kollega azt emelte ki Neymaral kapcsolatban,hogy mennyire alul volt èrtèkelve,mèg akkor is már látszott rajta hogy nem a szarral gurigázik.(Nèmelyeknèl)
Láttam a palmeirasban a gyereket,azt kell mondjam biztató.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ó, én aztán nem ellene akartam beszélni, szerintem nagy tehetség és örülnék ha jönne.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- morientes
De szeretem az ilyeneketDe Neymar egy az otvenbol, aki bevalt.
Erema-nak adok igazat,várnèk mèg a megitèlèsèvel vagy 2-3 èvet....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Hasonló volt Robinho és Lucas esete is.Veidt írta:De Neymar egy az otvenbol, aki bevalt.
Nem érdemes belemennem, mert az tiszta, hogy a régebbi brazil felhozatalhoz képest nagyon karcsú a mostani generáció, de annyival lezárni még a lehetőséget is, hogy egy 19(!) éves gyerek testalkata kevés, az szerintem nem feltétlen szempont.
Na meg mintha lenne itt valami sado erőnléti edző is mostanság... Majd túlórázik rajta.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
De Neymar egy az otvenbol, aki bevalt.eReMA írta:
2 dolog:
- Neymarnál ugyanezzel hitegette magát a csalódott szurkoló, hogy majd európában a védők kettétörik, mint a perecet. Nos, ha többen nem is ismerik el magas szintűnek a teljesítményét (spec. szerintem igenis lehet a mai mezőnyben akár elitnek nevezni), a fenti akkor sem jött be. Sőt, talán kijelenthető, hogy a fetrengései is bőven redukálódtak, ahogy szokta a közeget.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
2 dolog:wZoLee7 írta:Izmot lehet ra pakolni, de en eleve nem hiszek a brazil tehetsegekbe mar. Meglassuk, az elso csapatnal ugy sem kapna nalunk szerepet
- Neymarnál ugyanezzel hitegette magát a csalódott szurkoló, hogy majd európában a védők kettétörik, mint a perecet. Nos, ha többen nem is ismerik el magas szintűnek a teljesítményét (spec. szerintem igenis lehet a mai mezőnyben akár elitnek nevezni), a fenti akkor sem jött be. Sőt, talán kijelenthető, hogy a fetrengései is bőven redukálódtak, ahogy szokta a közeget.
- Nem szeretnék lektorálni, de a "meglássuk" többször verte ki a szememet. Meglátjuk.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- wZoLee7
Izmot lehet ra pakolni, de en eleve nem hiszek a brazil tehetsegekbe mar. Meglassuk, az elso csapatnal ugy sem kapna nalunk szerepet
-
24 a kivásárlási ára nektek is meg nekünk is - még talán a Münchennek és a Juvénak, nem emlékszem pontosan -, úgyhogy azt a 30-at nem értem. Bár lehet a százalékok miatt megy a katyvasz, mint ahogy mindig szokott a latino játékosoknál..Realista24 írta: Ennyire jó, vagy őt is Mendes/Riberio tolja?
Jesus meg nem rossz, de inkább a gyenge brazil felhozatal miatt van így felkapva szerintem. R9-hez hajaz kicsit a stílusa, csak se nem olyan gyors, se nem olyan technikás. Jól helyezkedik, megtalálja a réseket, a rugói is jók, mellé elég jó befejező, de fizikálisan nagyon gyenge. Többet van földön kb mint anno Neymar, Európában nem tudom hogy tudna emiatt érvényesülni. Meg amúgy is nagyon csikó még, kb mint Dybala a Juvés kaland előtt, egy top klubba ennyi hiba szerintem nem fér bele, mint amennyivel ő játszik. Jól írta itt valaki nemrég, hogy az ő "elvesztése" nem az a kategória, amit komolyabban bánni kéne, benne van, hogy nagy karriert fut be, de nem jobban, mint sok más hasonlóan tehetséges támadónál.
Mondom ezt úgy, hogy csak youtubeon egész meccses highlight videókat néztem róla - abból jó sokat -, élőbe majd csak az olimpián fogom látni, szóval ezt cska saját véleményként kezeljétek.. De az Olimpia megint nem az a szint, még a brazil bajnokságnál is gyengébb lesz a felhozatal, szóval abból se lehet sokat levonni.