ÁÁ Diego Alvest keverem mindig Diego Lopezzel.Dani Alves védene?
Süti?
Semmi köze a maki Alveshez.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. április 25., csütörtök 21:33
ÁÁ Diego Alvest keverem mindig Diego Lopezzel.Dani Alves védene?
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. április 25., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. április 25., csütörtök 21:23
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. április 25., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 25., csütörtök 20:17
Én egyre kevésbé hiszem, hogy bármelyiküktől megválnának...Sajnos pont a Juventus van olyan helyzetben, hogy nekik nem feltétlenül kell eladniuk a játékosaikat. Pirlo kifáradt, szerintem jövőre már lassan kiszorul, lesz hely a három embernek. Illetve a legutóbbi hírek szerint inkább marchisio távozására van némi esély, de szerintem senkit se fognak tudni elvinni onnan. Főleg Vidalt nem.A Pogba + Vidal pártiaktól kérdezném, hogy szerintük van esély arra, hogy a Juventus eladná mind a kettejüket? A hírek is arról szólnak, hogy Vidalt adnák el, mert jó pénzt remélnek érte, ÉS mert Pogba kezd beérni náluk. Nekem ez azt jelenti, hogy Pogbát nem árulják, csak Vidalt.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 25., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 25., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 25., csütörtök 20:00
Na,a nevem... :-)Atis* írta:Hasonló jövő évi keretet szeretnék, mint Nzdege:
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 25., csütörtök 19:56
Azért nem volt ellenfele, mert felesleges pénzkidobás indulni ellene. Perez felelőssége fel sem merül, itt a fórumon se, kint se. Ő hozta akit kellett, itt van CR, itt van Mourinho, kaká, benzema, akit csak akartatok! Nem fog itt enki előállni.május eleje van eleve, régen már januárban kampányba kezdtek, most meg halvány hírek se voltak.Jelenleg azért nem volt ellenfele (lehet csak részben) mert szárnyalt a csapat. Megnyertük a kupát mourinhoval aztán a bajnokságot és az idei gyenge szerepléssel egy kupa újra leesik és tegnap estig egy bl is nagyon kinézett. Egy ilyen erős barca mellett sztem elégedettek lehettek a sociok. Azonban ha kiesünk a bl-ből lehet két hét múlva valaki összeszedi magát és előáll egy kampánnyal amire péreznek válaszolni kell.
De akkor nem volt szó évtizedes válságról, nem volt szó tv-s jogdíjak újraosztásáról. És főleg stadion felújításról. Az iszonyú összeg, 150-200 milliókról írnak.Jön az FFP, CR szerződéshosszabbítás, stb. Nagyon komoly pénzek mennek el ilyenekre. De én is számolok -70, -80 körüli egyenleggel, ami azért nagyon nem kevés.A pénzről annyira nem vagyok meggyőződve, hogy nem áldoz sokat. Eleve 4-5 éves projektben gondolkoztak, amikor elkezdték ezt 4 éve. Most pedig a hírek szerint egy újabbon, amihez bizony kell a befektetés. És ezt Pérez tudja a legjobban.
De nem fognak!ezeket az árakat úgy írom, hogy maximum amit ki is fizethetnek kb.
HozzászólásSzerző: Atis* » 2013. április 25., csütörtök 19:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. április 25., csütörtök 19:55
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 25., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. április 25., csütörtök 19:06
Jelenleg azért nem volt ellenfele (lehet csak részben) mert szárnyalt a csapat. Megnyertük a kupát mourinhoval aztán a bajnokságot és az idei gyenge szerepléssel egy kupa újra leesik és tegnap estig egy bl is nagyon kinézett. Egy ilyen erős barca mellett sztem elégedettek lehettek a sociok. Azonban ha kiesünk a bl-ből lehet két hét múlva valaki összeszedi magát és előáll egy kampánnyal amire péreznek válaszolni kell.Toky írta: Végül sokan érveltetek azzal hogy elnökválasztás, és ezért Pérez költekezni fog. Ezzel nem értek egyet. Eleve ha nincsen ellenfele, akkor nem szükséges kampányolnia. Automatikusan nyer. Továbbá lehet, hogy a kampánya középpontjában a gazdasági kérdések lesznek, mint a stadion és környékének a rekonstrukciója. Az UEFA FFP és közvetítési díjak újratárgyalása miatt ez most kezd égetően fontos lenni.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 25., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 25., csütörtök 18:19
Kondogbia már sok lenne szerintem, így oda nyugodtan maradhat Khedira, illetve Bale-t haggyuk már...Egyértelműen kell a minőségi kispad és a minőségi keret. Ancelotti valószínűleg érkezik, nos ő biztos bebiztosítja a középpályát. Valami ilyesmit akarnék látni igazolások terén:
-Carvajal
-Verratti
-Pogba
-Kondogbia
-Bale
-Agüero/Neymar
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. április 25., csütörtök 18:18
Ismét egy "so close" próbálkozás.tubatibi írta:Casimerio
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 25., csütörtök 18:11
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 25., csütörtök 17:43
A pénzről annyira nem vagyok meggyőződve, hogy nem áldoz sokat. Eleve 4-5 éves projektben gondolkoztak, amikor elkezdték ezt 4 éve. Most pedig a hírek szerint egy újabbon, amihez bizony kell a befektetés. És ezt Pérez tudja a legjobban.CS0ki írta:Nincs ellenfele, nem lesz se kampány, se választás. És biztos, hogy annyi pénz se, mint itt sokan remélik. Persze azért lesz, de 100 milliós minuszokról nen nagyon álmodozzon senki. Még egy 2009 nem fér bele. Most a stadinra fog menni a pénz főleg. Lesznek itt áldozatok, és szerintem szűk lesz a keret, mármint a csapatlétszám.Eleve ha nincsen ellenfele, akkor nem szükséges kampányolnia. Automatikusan nyer. Továbbá lehet, hogy a kampánya középpontjában a gazdasági kérdések lesznek,
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 25., csütörtök 17:29
Nincs ellenfele, nem lesz se kampány, se választás. És biztos, hogy annyi pénz se, mint itt sokan remélik. Persze azért lesz, de 100 milliós minuszokról nen nagyon álmodozzon senki. Még egy 2009 nem fér bele. Most a stadinra fog menni a pénz főleg. Lesznek itt áldozatok, és szerintem szűk lesz a keret, mármint a csapatlétszám.Eleve ha nincsen ellenfele, akkor nem szükséges kampányolnia. Automatikusan nyer. Továbbá lehet, hogy a kampánya középpontjában a gazdasági kérdések lesznek,
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 25., csütörtök 17:22
Szerintem Mourinho lelépésével Essien is visszatér a Chelsea-hez, ami nem is gond, tekintve, hogy mennyire sérülékeny.Higuain írta:Bár Mourinho most nem szívesen lennék és mindenkinek jobb lesz ha nyáron változik a topik neve, de egy kis elképzelés
Kapus: Casillas, Diego Lopez
Középső Védő: Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Jobb védő: Carvajal, +Arbeloa??
Bal védő: Marcelo, Coentrao
Középpálya: Modric, Verratti, Vidal, Xabi Alonso, Essien, +valaki?
Csatár: Ronaldo, Neymar, Özil, Benzema, Higuaín, Morata, callejón
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-vidal-modric-ronaldo-neymar-benzema
Ha neymar nem jön ami valószínű valakit keríteni kell csatárposztra viszont Edzőnek most ancelottit mondanám josé meg mehet a psg-be vagy a chelseabe cserecsapat:lopez-arbeloa-pepe-nacho-coentrao-alonso-essien-vki-özil-higuaín-morata/callejón
ebből lehetne építkezni.Nem biztos, hogy bevásárolni kell, de ezzel nem lenne gond sztem. Pérezt meg azért újra kell választani és erre fog áldozni.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem