Veidt írta:Ebből már MU lesz.
Ma szerintem hivatalos is lesz.
Közben a Chelsea inkább visszatér Lukakuhoz.
Mi hozzuk André "középszer" Gomest 60 millerért.
"Agyonkordinált" Morata itt fog hisztizni egy szezonon keresztül.
Komoly bajok vannak a fejekben Madridban, de nagyon remélem, hogy rám cáfolnak. Sajnos jelenleg nem tudom elképzelni.
Csak hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az amúgy is elkényelmesedésre hajlamos csapatunknak egy BL-győzelem után mindenképpen kellene egy kis vérfrissítés. Értem én, hogy így is a világ egyik, ha nem a legerősebb kerete lesz a miénk, de főleg abban az esetben, ha kitiltanak minket a következő két átigazolási szezonból, akkor nagyon nagy rizikót vállalnak.
Még azt tudom elképzelni, hogy Pogbának irreálisan magas fizetési igénye volt, illetve Raiola sakkban tartotta és igényt tartott a 20-30 milliós jutalékra. Ilyen esetben, + egy 120 millás kivásárlási ár esetén el tudom fogadni, hogy nem hozták (annak ellenére, hogy a jelenkor egyik legnagyobb tehetségének tartom, vagy már többnek is annál).
Kanténál is el tudom képzelni, hogy nem akart országot váltani, vagy a Chelseaben biztosítottabbnak látta a játékperceket.
De azt, hogy itt akarnak tartani (?) nagyképű, motiválatlannak tűnő Jameseket, duzzogó, abszolút elszállt Moratákat, miközben olyan zsetonok röpködnek velük kapcsolatban, hogy az már pofátlan... Meg képesek leszünk hozni egy átlagos képességű csereembert 50-60 milliókért... Nem értem.
Persze így is elsülhet jól a szezon, nem mondom, sőt minden sorozatban esélyesként indulunk, de szerintem indokolatlan kockázatot vállalunk most.