Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ezt a Bale gyereket jó lenne szépen elfelejteni a 100 millió közeli vételárával együtt.
Komolyan lekaparom magam, ha ennyit kipengetünk érte.
Eközben állítólag a Bayern árulja Gusztávot és amikor a védekező középpályásaink névsora egy Khedirából és egy Casemiróból áll csak, akkor ez a transzfer cseszettül adná magát.
Főleg úgy, hogy 16-20 millió körül hozható lenne.
Ezek után Khedirát el is lehetne adni, maradhatna is a padon, bánom is én...
------------Gustavo/Kázmér------Illarra/Alonso
--------------------Modric/Özil/Isco
--------Isco/Özil-----------Benzema-------C.R/Jesé
Komolyan lekaparom magam, ha ennyit kipengetünk érte.
Eközben állítólag a Bayern árulja Gusztávot és amikor a védekező középpályásaink névsora egy Khedirából és egy Casemiróból áll csak, akkor ez a transzfer cseszettül adná magát.
Főleg úgy, hogy 16-20 millió körül hozható lenne.
Ezek után Khedirát el is lehetne adni, maradhatna is a padon, bánom is én...
------------Gustavo/Kázmér------Illarra/Alonso
--------------------Modric/Özil/Isco
--------Isco/Özil-----------Benzema-------C.R/Jesé
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valami ilyet szeretnék én is...alexoxladjackoxi írta:http://www.footballuser.com/780743/Real_Madrid_CF
Amùgy Özil rengeteget ment a PSG elleni meccsen és nagyon is hasznos volt... Rendesen visszazárt, és védekezet. Magyarán olyat csinált amit eddig keveset! Véleményem az, hogy az ùj vezetőség hatására ő is észheztér... Pontosabban remélem, de javuló tendenciát produkál. Csak az a fránya spanyol nyelv
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
+1 egyetertek.ericco írta:numberone1, azért ne légy ilyen gonosz
Amúgy egyértelműen látni, hogy sokan a 433-ba be akarják erőltetni Özilt (csak mert zseni ), de egyszerűen ebben a felállásban nincs helye. KP-ra kevés védekezésben, még akkor is az lenne, ha nem lenne büdös számára visszazárni, szélen maga mondta, hogy nem szeret játszani, balszél adott, csatár helyett pedig duplán nem játszatnám.
Szóval ezek a felállások ott buknak, hogy oda van erőltetve Özil a kezdőbe.
Ez a baj vele. Szélre gyenge, középpályára kevés védekezésben, éknek nem eléggé támadja a kaput, irányítónak egylábassága miatt kevés. Igazán szerintem maga sem tudja, milyen poszton tudná a legjobb teljesítményt lehozni...
Ezeken a felallasokon meg a csapat szintu vedekezes sem valtoztatna akkorat, amekkorat szeretnenk. Nincs egyensulyban a tamadoszekcio a vedekezo reszevel(a kp vedekezes reszevel). Csatar is kell, az nem lehet erv "de a barca..."
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
numberone1, azért ne légy ilyen gonosz
Amúgy egyértelműen látni, hogy sokan a 433-ba be akarják erőltetni Özilt (csak mert zseni ), de egyszerűen ebben a felállásban nincs helye. KP-ra kevés védekezésben, még akkor is az lenne, ha nem lenne büdös számára visszazárni, szélen maga mondta, hogy nem szeret játszani, balszél adott, csatár helyett pedig duplán nem játszatnám.
Ez a baj vele. Szélre gyenge, középpályára kevés védekezésben, éknek nem eléggé támadja a kaput, irányítónak egylábassága miatt kevés. Igazán szerintem maga sem tudja, milyen poszton tudná a legjobb teljesítményt lehozni...
Merci Zizou!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na akkor osztalyozzunk par otletet
Nem rossz, de a kp tul gyenge, erosebb csapatok ellen elvereznenk. Mivel siker orientalt csapat vagyunk igy harmas alat kapsz, meg talan nem vagy menthetetlen.Kerlon írta:Én ezt csapatnám az eddig látottak után:
-------------------------------------Kapus
---------------------Varane---------------------Ramos
Carvajal-------------------------------------------------------------Marcelo (jó a védelmet eddig még nem láttuk )
-------------------------------------Khedira/Illarra
--------------------Modric----------------------Isco
-------------------------------------Özil
-------------------Benzema---------------------------------CR
Nincs csatar , a kp gyenge ....hat megbuktal, ez keves.LiamGallagher írta:ha jön Bale :
--------------Lopez/Iker-
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
--------------Xabi-Modric
Bale-------Özil----Isco-------CR
Na ez kb. mint az elozo uj le egyes. Szerintem valasszal szamodra erdekesebb forumokat, mint a "dormogo domotor" v az "oreg nene ozikeje", hidd el mindenkinek jobb lesz.miró írta:egyébként én is ezen gondolkoztam múltkor,bár ugye nem kamázom benzemát,de ha jön bale,akkor én tuti csatár nélkül játszanék.
---modric----másik 4esből épp valaki.
------isco----özil-----
bale----------------cr
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kiegészítve még azzal hogy Rooney annyira kötetlenül játszhatott,hogy olykor,nem is kevésszer,még vkp poszton is feltűnt,nagyban segítve a csapavédekezést.Én is a kettőt külön venném. Például Sir Alex általában 4-4-2 -es felállásban küldte ki a csapatát mégis érezhető volt hogy mást játszik a csapat elég sok meccsen. Rooney is sokszor visszalépett labdaért és próbálta felvenni az "árnyékék" pozíciót és ha tudott akkor akkor a kapu elé is odaért.
A klasszik 442-őt meg már nem igazán játsza manapság senki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én is a kettőt külön venném. Például Sir Alex általában 4-4-2 -es felállásban küldte ki a csapatát mégis érezhető volt hogy mást játszik a csapat elég sok meccsen. Rooney is sokszor visszalépett labdaért és próbálta felvenni az "árnyékék" pozíciót és ha tudott akkor akkor a kapu elé is odaért.morientes írta:Ja szép mikor így számolgatunk,de ez nem taktika,hanem felállás vagy rendszer...én nem erre gondoltam.Sztm a taktika az más egy kicsit.De erről RMCF vagy más biztos többet tudna mondani...Én eddig szerencsére mindet láttam, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy 4-3-3 vagy 4-4-2 lesz ebből, mert Modric-Isco-Özil kezdővel nyitott az első meccsen is, és most a PSG ellen is ahol szerintem nyerni akart volt klubja ellen :roll: ... Nekem a PSG elleni meccs nagyon is tetszett. A probléma még az erőnléttel van meg, hogy mindenki visszarázódjon, de ahhoz képest, hogy 15 nappal előttünk volt a PSG edzésileg, nagyon is jól fociztunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki.
Sztm a taktika,hogy adott rendszerben,felállàsban,egyes csapatrészeknek,vagy 1-1 játékosnak mi a feladata....mert ez ugye azonos felállásban is lehet eltérő...na és ebből nekem a lyoni meccs alapján nem sok jött le(még)
A három védős rendszer meg szerintem teljesen felesleges. Azzal a középpályáról elvennénk egy kreatív labdarúgót és beraknánk helyette egy középső védőt.
Ha nálunk lenne 3 védős rendszer:
--------Ramos-----Varane-----Pepe--------
Carvajal--------------------------------Marcelo
---------------------Xabi Alonso
-----------Khedira----------------Modric
--------------------------------------------------------
----------------Benzema--------C.Ronaldo
Ezzel még C.Ronaldonak sem tudnánk biztosítani a megfelelő teret a mozgásához.
Ez az olaszoknál most nagyon működik főleg a Juve-nal de csak addig amíg nem találkoznak egy komolyabb csapattal akinek van egy gyors szélső középpályása és vele le tudják kontrázni esetleg az üres területre amit a védők hagynak maguk után belőni a labdát (nem kontrára gondolok itt) mert a Juve-nal is sokszor nem is a kontráknál volt a baj hanem azért mert a két szélső hátvéd előrébb helyezkedett és így könnyű volt őket átjátszani.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
egyébként én is ezen gondolkoztam múltkor,bár ugye nem kamázom benzemát,de ha jön bale,akkor én tuti csatár nélkül játszanék.
------isco----özil-----
bale----------------cr
------isco----özil-----
bale----------------cr
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
ha jön Bale :
- morientes
Ja szép mikor így számolgatunk,de ez nem taktika,hanem felállás vagy rendszer...én nem erre gondoltam.Sztm a taktika az más egy kicsit.De erről RMCF vagy más biztos többet tudna mondani...Én eddig szerencsére mindet láttam, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy 4-3-3 vagy 4-4-2 lesz ebből, mert Modric-Isco-Özil kezdővel nyitott az első meccsen is, és most a PSG ellen is ahol szerintem nyerni akart volt klubja ellen :roll: ... Nekem a PSG elleni meccs nagyon is tetszett. A probléma még az erőnléttel van meg, hogy mindenki visszarázódjon, de ahhoz képest, hogy 15 nappal előttünk volt a PSG edzésileg, nagyon is jól fociztunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki.
Sztm a taktika,hogy adott rendszerben,felállàsban,egyes csapatrészeknek,vagy 1-1 játékosnak mi a feladata....mert ez ugye azonos felállásban is lehet eltérő...na és ebből nekem a lyoni meccs alapján nem sok jött le(még)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Én ezt csapatnám az eddig látottak után:
Carvajal-------------------------------------------------------------Marcelo (jó a védelmet eddig még nem láttuk )
Özil, Isco meg Modric lényegében még foroghat is... A szélre bárki bár mikor kimozoghat, de én Carvajalra és Marcelora bíznám a dolgot. Khedira azért kell, hogy valaki ütközni is tudjon a középső 3-asból...
or 4321 Özillel a szélen, de végül is ez úgy variálható ahogy a kedvünk akarja.(433, 4231, 442 stb.)
Özil, Isco meg Modric lényegében még foroghat is... A szélre bárki bár mikor kimozoghat, de én Carvajalra és Marcelora bíznám a dolgot. Khedira azért kell, hogy valaki ütközni is tudjon a középső 3-asból...
or 4321 Özillel a szélen, de végül is ez úgy variálható ahogy a kedvünk akarja.(433, 4231, 442 stb.)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Én eddig szerencsére mindet láttam, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy 4-3-3 vagy 4-4-2 lesz ebből, mert Modric-Isco-Özil kezdővel nyitott az első meccsen is, és most a PSG ellen is ahol szerintem nyerni akart volt klubja ellen ... Nekem a PSG elleni meccs nagyon is tetszett. A probléma még az erőnléttel van meg, hogy mindenki visszarázódjon, de ahhoz képest, hogy 15 nappal előttünk volt a PSG edzésileg, nagyon is jól fociztunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki.morientes írta:Hát én csak a lyon elleni meccset láttam,de hogy ott mi volt a taktika nekem megmondom őszintén gőzöm sincs...sztm még Ancelotti sem biztos egészen benne,hogy álljunk föl...ez még a kisérletezések időszaka...
- morientes
Hát én csak a lyon elleni meccset láttam,de hogy ott mi volt a taktika nekem megmondom őszintén gőzöm sincs...sztm még Ancelotti sem biztos egészen benne,hogy álljunk föl...ez még a kisérletezések időszaka...Amúgy meg az eddig felkészülési meccseken használt taktikákból következtetek erre.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Meg van a száma?
Nagy spanok vagyunk
Amúgy meg az eddig felkészülési meccseken használt taktikákból következtetek erre.
Na de majd kiderül, ha jön a walesi, addig csak találgatni tudunk.
-
Meg van a száma?Reaper's Scythe írta:szerencsére Carlo barátunknak meg se fordul ilyen a fejében.
Amúgy lehet.... csak így fent maradnak azok akik a kreativitást viszik bele a támadásokba... Az meg, hülyeség, hogy azért legyen ott, hogy a helyet csinálja... Isco is képes megcsinálni azt. Egyik sem vonalszélső. Mármint se Isco se Özil ...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A 3 védős rendszer valójában 5 védős. Szóval, ez a rendszer különbséget tesz támadó feladat és védekező feladat között, ha védekezik a csapatot akkor 5 védőd van, ha támad akkor marad a 3 és tolódnak ahová kell.Ha tényleg jönne áttudnánk állni akár 3 védős rendszerre is
A 3 védős felállás így nézne ki:
-----Varane-----pepe--------Ramos
Carvajal-------------------------------Marcelo
és a két szélső ész nélkül megy fel minden támadásnál....majd jön vissza ha tud,és zárja a szélt,ha esetleg nem ér vissza akkor a belső veszi fel a területét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Egy igazi csatár nélkül a két ász se lenne túl hatékony. Őket nem lehet centerbe rakni, mindenképp kell egy ember oda előre, aki elviszi, lefoglalja a védőket, területet nyit a két szélsőnek, akik így ki tudják használni a sebességüket.
Ez a CR-t/Bale-t esetleg mindkettő berakom csatárba és akkor befér mindenki kedvence a csapatba felfogás nem működne és szerencsére Carlo barátunknak meg se fordul ilyen a fejében.
Ez a CR-t/Bale-t esetleg mindkettő berakom csatárba és akkor befér mindenki kedvence a csapatba felfogás nem működne és szerencsére Carlo barátunknak meg se fordul ilyen a fejében.
-
---------------------------Casillas-----------------------
Carvajal-----Varane-------------Ramos----Marcelo
--------------Kondogbia---------Modric--------------
----Özil----------------------------------------Isco---
------------------Bale--------------CR-----------------
Kicsit előre mentem az időben
Karimot sajnálom kivenni, de ez büntetne
Meg nem is tudom, hogy tudom kihagyni Khedirát
Carvajal-----Varane-------------Ramos----Marcelo
--------------Kondogbia---------Modric--------------
----Özil----------------------------------------Isco---
------------------Bale--------------CR-----------------
Kicsit előre mentem az időben
Karimot sajnálom kivenni, de ez büntetne
Meg nem is tudom, hogy tudom kihagyni Khedirát
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
azért írtam khedirát mert ő betud lépni varane mellé ha kell és akkor négy védővel játszunk. Felőlem mondjuk marcika is lehetne khedira helyén. Amúgy csak azért írtam mert ha jön Chiellini akkor tuti ezért hogy 3 védősbe is legyen ember,marceló oda kevés védekezésbe meg fizikumba is.vagy még egy ötlet.
- --------Cassilas-----------
-Ramos-- Varane--Chiellini-
------------Illarra--------------
-Bale-----------------Marcello
------------Modric------------
-Isco------------------Ronaldo
-----------Benzema-----------