Azért ennek nézzél utána.Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
Azért ne add fel
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Bale válasz volt NeymarraZsöné írta:Bale melyik volt ?
De legalaább Bale valamelyest teljesít, van benne potenciál, ráadásul az egyik legnépszerűbb focista a briteknél, ahol nem sajnálják a pénzt a focira. Félig-meddig megtérülő igazolásnak tűnik.
James, na ő más tészta. Az ő leigazolását, ráadásul annyiért, még mindig nem tudom elhinni. Szerintem Mendesnek kompromittáló fotói vannak Perezről, vagy nem tudom...
Nekünk sincs ekkroa adósságunk, de már meguntam hetvenedszerre is elmagyarázni az egyszerűeknek.Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
És egy Juve szurkoló ne próbáljon sehol a világon erkölcsről prédikálni a klubját védve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2016. július 21., csütörtök 11:59-kor.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Figyellek, gondoltam szólok.Zsöné írta:
Bale melyik volt ?
Update, ennyi voltál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: AdP, Nedved, Buffon
- Kedvenc csapatod: JUVENTUS
Nem velunk van a baj...tudodm h te hozza vagy szokva h ingyen kukaztok embereket de a Chelsea psg stb arab faszok nem sajnaljak senkire a penzt...es hulye lenne barki is azt mondabi...bocsi ez tul sok nem is er ennyit [/quote]
Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
Azért ne add fel
Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
Azért ne add fel
-
rashidm írta:Csak nem mindegy, hogy egy világklasszis, bl/pl győztes, 2x aranylabdást (?) veszel meg, mint egy Gomes-t 65ért vagy Pogba-t 120ért. Azért nem ajánlottunk érte annyit mert nem ér annyit. A hülyék Manchesterben vannak...Zsöné írta:Ha annyira kellett volna Pogba, akkor miért nem ajánlottatok egy Rodrigez + 50 milla üzletet?
Mellesleg az árakon ne legyetek kibukva. Ti kezdtetek horror áron vásárolni sok évvel ezelőtt.
Galaktikusok mi?
Bale melyik volt ?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem az ára a gond, hanem a fizetése. Elég megnézni ki mennyit keres nálunk. Ott azért megvan a rendje mindennek, aki kiérdemli az feljebb léphet egy kategóriával, de hol is lenne most Pogba azzal a 13 millával nálunk? Gondolom felajánlottak neki egy olyan fizetést amiből itt nem lenne balhé, a juve megkapta volna azt az összeget aminél nekik teljesen mind1, h Pogba hová megy, és mindenki boldog...van az a pénz amennyiért Pogba inkább az MU-t választaná, és ők megtehetik, mi meg nem fogunk felrúgni most egy valamennyire működő rangsort
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Zizoueret 75 milla az tokeletes.Zsöné írta:Ha annyira kellett volna Pogba, akkor miért nem ajánlottatok egy Rodrigez + 50 milla üzletet?
Mellesleg az árakon ne legyetek kibukva. Ti kezdtetek horror áron vásárolni sok évvel ezelőtt.
Galaktikusok mi?
Egy marketinz szempontbol aranybanya beckham 34....gondolj mar bele hogy ma mennyit erne? 60?? Pedig Becks nem egy futball zseni...teljesen korrekt ar volt...sőt meg aztmondom CR is vissza hozta az árát triplán.
Nem velunk van a baj...tudodm h te hozza vagy szokva h ingyen kukaztok embereket de a Chelsea psg stb arab faszok nem sajnaljak senkire a penzt...es hulye lenne barki is azt mondabi...bocsi ez tul sok nem is er ennyit
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ennyi pénzért Te nem mennél vissza... Aham.rashidm írta:Ebből a szempontból én vissza nem mennék oda, de hát én nem Pogba vagyok.
Amúgy új edző. Új project. Új csapattársak. Miért ne menne? Mert csak EL-ben indulnak? Ezen az alapon egy PSG, Chelsea, Man.City soha nem tudott volna egyetlen értelmes játékost sem igazolni. Valahonnan ők is elindultak annakidején. Tradíció híján, pénzzel.
Még egy Monaconak is sikerült elhitetnie, hogy komoly projecten dolgoznak. Igazolt is oda sorban a sok diplomás.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Engem inkább azok az átigazolási hírek aggasztanak, amikben az van, hogy a vezetőség így látta, a vezetőség úgy döntött, stb. A vezetőség döntsön az elnök kilétéről és kész. Az elnök a sportigazgatóról, az pedig az edzőről, majd az edző döntsön az igazolásokól. Ha túl drágák, esetleg nem ide akarnak igazolni, stb., akkor se a vezetőség keressen alternatívákat.
Csak lát bennük valamit az edzői stáb, amit mi, szurkolók nem.De akkor adják el a túróba Moratát és Jamest és akkor megvan a della.
Bár szerintem továbbra is a 13 millás fizu okozza a problémákat...
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ebből a szempontból én vissza nem mennék oda, de hát én nem Pogba vagyok.ziro4vr írta:Mondjuk az vicces, hogy anno hogy ment el tőlük, de ez van.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a vicc, hogy nekik megéri annyiért is Pogba. Rengeteg pénzük van, csak ilyen játékosokkal kerülhetnek vissza az elitbe. Vagy vehetnek Manékat meg Depayokat 40ért.
Mondjuk az vicces, hogy anno hogy ment el tőlük, de ez van.
Mondjuk az vicces, hogy anno hogy ment el tőlük, de ez van.
Nem illik.
-
Csak nem mindegy, hogy egy világklasszis, bl/pl győztes, 2x aranylabdást (?) veszel meg, mint egy Gomes-t 65ért vagy Pogba-t 120ért. Azért nem ajánlottunk érte annyit mert nem ér annyit. A hülyék Manchesterben vannak...Zsöné írta:Ha annyira kellett volna Pogba, akkor miért nem ajánlottatok egy Rodrigez + 50 milla üzletet?
Galaktikusok mi?
-
Ha annyira kellett volna Pogba, akkor miért nem ajánlottatok egy Rodrigez + 50 milla üzletet?
Galaktikusok mi?
Galaktikusok mi?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De akkor adják el a túróba Moratát és Jamest és akkor megvan a della.ziro4vr írta:Morataért most ajánlottak annyit, mint amibe Zidane került. Miről beszélünk? Az aktuális piachoz kell mérni az árut. Ha Gomes 60at ér, Pogba megéri a dupláját.
Bár szerintem továbbra is a 13 millás fizu okozza a problémákat...
-
Ronaldo meg lehet hogy Beckham is nagykövete lesz a klubnak. Ők akkor mit is fognak csinálni? Mi a munkaköri leírásuk?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Morataért most ajánlottak annyit, mint amibe Zidane került. Miről beszélünk? Az aktuális piachoz kell mérni az árut. Ha Gomes 60at ér, Pogba megéri a dupláját.
Az eb alatt meg te voltál az, aki minden hibája után irogatott meg a hajával foglalkozott.
Tényleg neki kellett volna 100 milliós szintet hozni...kkp-t játszott, éretten. A döntőben ő meg sissoko nem volt befosva, a többi igen. Felületes vagy az a baj. De kiszállok én is.
Az eb alatt meg te voltál az, aki minden hibája után irogatott meg a hajával foglalkozott.
Tényleg neki kellett volna 100 milliós szintet hozni...kkp-t játszott, éretten. A döntőben ő meg sissoko nem volt befosva, a többi igen. Felületes vagy az a baj. De kiszállok én is.
Nem illik.
- ikarus93
Megnéztem a madridom facebook oldalán egy pár kommentet, nem kellett volna
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én már annak is, ha jön Gomes és James elhúzza a csíkot.
-
Én már annak is örülnék, ha nem jön Pogba és Gomes, de James eltakarodik...wZoLee7 írta:Azért ha innen még behúzzuk Pogbát és Gomes nem jön, győztesnek érzem majd a csapatot Hát ha még James is távozna...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ha innen még behúzzuk Pogbát és Gomes nem jön, győztesnek érzem majd a csapatot Hát ha még James is távozna...