Sorold a neveket.vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőn
Ezt úgy írod, mintha Karim nem lenne képes a kreatív focira, holott...egyen fön isco,özil,modric akkor és legyen kreatív foci,ronaldora.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 30., kedd 21:05
Sorold a neveket.vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőn
Ezt úgy írod, mintha Karim nem lenne képes a kreatív focira, holott...egyen fön isco,özil,modric akkor és legyen kreatív foci,ronaldora.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 30., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 30., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 30., kedd 20:54
Guardiola elkezdi a csatár nélküli játékot a Bayern-nél is?miért kéne eladniuk mandzukicot? szerintem eszük ágában sincs eladni őt. kivel pótolnák, ha mégis elmenne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 30., kedd 20:41
miért kéne eladniuk mandzukicot? szerintem eszük ágában sincs eladni őt. kivel pótolnák, ha mégis elmenne.pavel írta:"A Calciomercato értesülései szerint Pep Guardiola, a Bayern új edzője nem tart igényt a horvát csatárra, Mario Mandzukicra a kezdőben, ezért egy 20 millió eurós ajánlatért hajlandó lenne megválni tőle. A honlap arról is beszámol, hogy ennek köszönhetően Ancelotti Modric honfitársával erősítené csapata támadó szekcióját."
Aha, aztán majd jön a szokásos cáfolat Guardiola, a játékos, és a két klub részéről. S hogy hogy nem, végül kiköt majd az Evertonnál vagy a Monaconál...
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. július 30., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: realee » 2013. július 30., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 30., kedd 19:27
Ancelotti nem ért a focihoz sajnos De még Mou sem értett. Más különben Khedira rég aranycipős lenne.GT37 írta:Miért, van olyan poszt, ahol Khedira nem tud játszani?mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
kp-ra ott lenne modric-illara-casemiro. csatár poszton meg simán jobb mint az a benzema vagy ki.
Én amúgy Ancelotti helyében inkább balszélsőnek tenném be, gyorsabb, technikásabb és gólerősebb is, mint Ronaldo, aki ráadásul pocsék formában is van már úgy három-négy éve.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 30., kedd 19:13
És a jóöreg Ricardo?Lassan innen kapja a nyugdíjjat is....Ehez a kerethez ÉN már nem nyùlnék idén... :roll:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 30., kedd 19:09
Miért, van olyan poszt, ahol Khedira nem tud játszani?mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
kp-ra ott lenne modric-illara-casemiro. csatár poszton meg simán jobb mint az a benzema vagy ki.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. július 30., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 30., kedd 19:07
ezért rossz a cserekapusok sorsa.Az a helyzet h most két jó kapusnál hogy döntöd el h ki a jobb? Ez nem olyan mint a mezőnyjátékosoknál. Egy meccsen van kb 8-10 döntő momentumuk, de ha ezeket Lopez nem hibázza el akkor annál jobban nem is lehet teljesíteni. Csak annyi a dolguk h ami kapura megy megfogják, és ne hibázzanak. Ennyi. Ha ezt mindketten hozzák akkor csak egyéni szimpátia dönthet. Jelenleg Lopez a kezdő, és nem hibázik, tehát Iker nem is tud jobb lenni nála. Innentől kezdve nehéz helyzet ez. Most mondja neki azt Carlo h figyelj, nincs veled semmi probléma, csak nem Casillas a neved?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 30., kedd 19:00
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 30., kedd 17:54
D. Lopez tényleg jó volt a szezon végén, de arról fingunk nincs, hogy most milyen formában van (lévén, hogy volt egy nyári szünet idő közben). Casillas döntőbeli teljesítményét pedig kár felhozni, ott az egész csapat flop volt. Majd az első tét meccsen kiderül, hogy ki van jobb formában, ugyanis nagy valószínűséggel az lesz a kezdő.Vicc ami megy az oldal facebook oldalán a Casillas story-nál..
Néhányan nem tudják túltenni magukat azon h Lopez jelenleg jobb formában van mint Casillas.. Nálam egyértelműen maradna a kezdőben Lopez.. Egyrészt Casillas Konföderációs kupán siralmas teljesítményt nyújtott, és hogy tanuljon abból is végre, hogy a feleségének semmi köze a csapat ügyeihez...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 17:47
Most, hogy így mondod...mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 30., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 30., kedd 17:24
de ez most megint mi?Cobra11 írta:Reus nem tud csatárt játszani?? (Jobb lenne mint Benzi)
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 30., kedd 17:15
Na a Higusról nekem is most jutott eszembe egy komment..Géci írta: Én is olvastam és nagyon jókat szakadok rajta ... Ennél már csak a Kakával kapcsolatos hírek kommentei viccesebbek, de a mùltkori Higuainos híreknél is voltak gyöngyszemek... A legjobb az volt mikor írta 1 tag, hogy gratulál a vezetőségnek, mert eladott 1 klasszis csatárt, és jobb lett volna, ha Benzemát adja el...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. július 30., kedd 17:14
Valóban jobb, hiszen nemhogy a Realban, hanem a spanyol bajnokságban is sokat játszott csatár poszton és rendre élt is a lehetőséggel.Cobra11 írta:Reus nem tud csatárt játszani?? (Jobb lenne mint Benzi)
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 30., kedd 17:12
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem