Én pedig azt hittem, ugyanaz Nem értettél meg.EnzoZidane89 írta:Most befejező vagy szélső kell neked?? Nem mindegy...
Annyit írtam, hogy Reus személyében egy jó szélső és befejező egyben jönne a csapatba, ha esetleg lecsúsznánk Bale-ről.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 30., kedd 21:58
Én pedig azt hittem, ugyanaz Nem értettél meg.EnzoZidane89 írta:Most befejező vagy szélső kell neked?? Nem mindegy...
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 30., kedd 21:54
Realista24 írta:Sorold a neveket.
ericco írta:vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőni
Szerintem Reus-szal a jobb szélen egy 433-ban elég jól állnánk sok szempontból. Jobb szélre hatalmas erősítés lenne, sokat támadja a kaput, és nem is balf@szkodik ott sokat. Ráadásul olcsóbb lenne, mint Bale. Minimum egy előszerződés kéne vele, mivel nem hiszem, hogy idén hozható.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 30., kedd 21:48
Szerintem Reus-szal a jobb szélen egy 433-ban elég jól állnánk sok szempontból. Jobb szélre hatalmas erősítés lenne, sokat támadja a kaput, és nem is balf@szkodik ott sokat. Ráadásul olcsóbb lenne, mint Bale. Minimum egy előszerződés kéne vele, mivel nem hiszem, hogy idén hozható.Realista24 írta:Sorold a neveket.vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőn
HozzászólásSzerző: JackeL » 2013. július 30., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 30., kedd 21:16
nem akarok utánanézni, de egy pöppet túlzásnak tűnik...Hala_Madrid! írta:Ez a srác a tavalyi szezonba lőtt kb. 20 gólt a 16 oson kívülről!!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 30., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: Hala_Madrid! » 2013. július 30., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 30., kedd 21:05
Sorold a neveket.vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőn
Ezt úgy írod, mintha Karim nem lenne képes a kreatív focira, holott...egyen fön isco,özil,modric akkor és legyen kreatív foci,ronaldora.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 30., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 30., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 30., kedd 20:54
Guardiola elkezdi a csatár nélküli játékot a Bayern-nél is?miért kéne eladniuk mandzukicot? szerintem eszük ágában sincs eladni őt. kivel pótolnák, ha mégis elmenne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 30., kedd 20:41
miért kéne eladniuk mandzukicot? szerintem eszük ágában sincs eladni őt. kivel pótolnák, ha mégis elmenne.pavel írta:"A Calciomercato értesülései szerint Pep Guardiola, a Bayern új edzője nem tart igényt a horvát csatárra, Mario Mandzukicra a kezdőben, ezért egy 20 millió eurós ajánlatért hajlandó lenne megválni tőle. A honlap arról is beszámol, hogy ennek köszönhetően Ancelotti Modric honfitársával erősítené csapata támadó szekcióját."
Aha, aztán majd jön a szokásos cáfolat Guardiola, a játékos, és a két klub részéről. S hogy hogy nem, végül kiköt majd az Evertonnál vagy a Monaconál...
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. július 30., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: realee » 2013. július 30., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 30., kedd 19:27
Ancelotti nem ért a focihoz sajnos De még Mou sem értett. Más különben Khedira rég aranycipős lenne.GT37 írta:Miért, van olyan poszt, ahol Khedira nem tud játszani?mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
kp-ra ott lenne modric-illara-casemiro. csatár poszton meg simán jobb mint az a benzema vagy ki.
Én amúgy Ancelotti helyében inkább balszélsőnek tenném be, gyorsabb, technikásabb és gólerősebb is, mint Ronaldo, aki ráadásul pocsék formában is van már úgy három-négy éve.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 30., kedd 19:13
És a jóöreg Ricardo?Lassan innen kapja a nyugdíjjat is....Ehez a kerethez ÉN már nem nyùlnék idén... :roll:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 30., kedd 19:09
Miért, van olyan poszt, ahol Khedira nem tud játszani?mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
kp-ra ott lenne modric-illara-casemiro. csatár poszton meg simán jobb mint az a benzema vagy ki.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. július 30., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 30., kedd 19:07
ezért rossz a cserekapusok sorsa.Az a helyzet h most két jó kapusnál hogy döntöd el h ki a jobb? Ez nem olyan mint a mezőnyjátékosoknál. Egy meccsen van kb 8-10 döntő momentumuk, de ha ezeket Lopez nem hibázza el akkor annál jobban nem is lehet teljesíteni. Csak annyi a dolguk h ami kapura megy megfogják, és ne hibázzanak. Ennyi. Ha ezt mindketten hozzák akkor csak egyéni szimpátia dönthet. Jelenleg Lopez a kezdő, és nem hibázik, tehát Iker nem is tud jobb lenni nála. Innentől kezdve nehéz helyzet ez. Most mondja neki azt Carlo h figyelj, nincs veled semmi probléma, csak nem Casillas a neved?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 30., kedd 19:00
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem