Nacho
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Nacho - 6
Hatalmas a pali a mai meccsen!:)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
szerintem simán Puskás-award esélyes ez a gól. Régen láttam mar egy csatáról ekkora bombát...oh wait..numberone1 írta:Milyen egy golt vagott...meg mindig hatasa alatt vagyok. Hat ha min. 10szer nem neztem meg, akkor egyszer sem.
Szelso hatvedkent nalam Carvajal es Marcelo elsodleges csereje lenne, de kozepen is tobbszor adnek neki lehetoseget.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Milyen egy golt vagott...meg mindig hatasa alatt vagyok. Hat ha min. 10szer nem neztem meg, akkor egyszer sem.
Szelso hatvedkent nalam Carvajal es Marcelo elsodleges csereje lenne, de kozepen is tobbszor adnek neki lehetoseget.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Fuentealbilla
Nagyon örülök, h marad... semmi értelmes védőt nem hoztunk volna helyette 4. számúnak úgy sem. Ő tökéletes. Még ha azt is gondolom, hogy többre hivatott egyébként 1 padnál talán...
Imádom a Realt, de ha profutballista lennék biztos törekednék olyan csapatra ahol játszok főképp ebben a korban
Imádom a Realt, de ha profutballista lennék biztos törekednék olyan csapatra ahol játszok főképp ebben a korban
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
eddig a legjobb igazolásRealista24 írta:Nah, Nacho marad és hosszabbít is a hírek szerint.
Danilot viszont elküldhetnénk kölcsön kötelező opcióval
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Olyan gyönyörű ez a nap
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nah, Nacho marad és hosszabbít is a hírek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicst megakadt Nacho ügye.
Eddig úgy volt, hogy kölcsön és a Roma megveheti. De a vezetőségben valakinek eszébe jutott a transzfer ban és ezért úgy gondolják, hogy nem kéne a Rómának vásárlási lehetőséget adni, mert így ha kell, nem tudják visszavenni, csak sokkal később.
Valamint olyan hír is napvilágra került, hogy Zidane nem akarja elengedni, mivel számít rá a védelemben.
Eddig úgy volt, hogy kölcsön és a Roma megveheti. De a vezetőségben valakinek eszébe jutott a transzfer ban és ezért úgy gondolják, hogy nem kéne a Rómának vásárlási lehetőséget adni, mert így ha kell, nem tudják visszavenni, csak sokkal később.
Valamint olyan hír is napvilágra került, hogy Zidane nem akarja elengedni, mivel számít rá a védelemben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez nem tudjuk meg soha úgyhogy mindegy. Maradjunk annyiban ha én lennék Nacho erősen felkurnám az agyam amikor egy Danilot elém helyeznek a sorrendben. Az a gyerek nagyobb flop mint Khedira, pedig anno azt hittem nála rosszabb nem lehet.Nacho meg hidd el azzal se lett volna beljebb, ha ő lett volna Carvajal mögött az ember és nem Danilo, így is megkapta a BHV posztot, azzal se lett beljebb, bár ott is jól játszott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Idén ismét megyünk világkupára, ami igaz csak vagy 2 meccs, de azért sokat számít, mert a többi programot felborítja, ezért jó lenne rotálni. Illetve még az is meglehet, hogy idén megyünk pár kört a kupában
Szóval mind neki mind Varane-nak lehetne bőven játékidőt biztosítani, még ha nem is annyit, mintha kezdő lenne a Románál.
Szóval mind neki mind Varane-nak lehetne bőven játékidőt biztosítani, még ha nem is annyit, mintha kezdő lenne a Románál.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
varán jutna percekhez, csak elég nehéz őt játszatni ha minden 2. hónapot sérülten tölti
Okosabban?realistahuni írta:Nem azért mert elküldték, világos, rosszul fogalmaztam. Viszont rá van kényszerűlve, mert profi és kellenek a percek. De ezt meg lehetett volna oldani okosabban is a vezetőség részéről. Persze mostmár késő.Mennie kell???
Egy Varane nem jut játékpercekhez, mert ugye Ramos fix, Pepe meg klasszis mostanában...
Itt padozik egy Varane, akinél nagyobb tehetséget nem mostanában láttam és ha nem lesz nagyon sérülékeny korszakos KH is lehet akár...
Nacho meg hidd el azzal se lett volna beljebb, ha ő lett volna Carvajal mögött az ember és nem Danilo, így is megkapta a BHV posztot, azzal se lett beljebb, bár ott is jól játszott.
Ez sajnos patthelyzet lett, örüljünk neki, hogy eddig elhúztuk ezt a dolgot Nachoval, ő kimaxolt itt mindent, előrelépni nem tud nálunk jelenleg, BL is csak lepottyant megint...
Szurkolni kell neki, hogy sikeres legyen azt várjuk vissza.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
2 év és Varane-Nacho védő párosunk lesz hátul nyugi.
- realistahuni
Nem azért mert elküldték, világos, rosszul fogalmaztam. Viszont rá van kényszerűlve, mert profi és kellenek a percek. De ezt meg lehetett volna oldani okosabban is a vezetőség részéről. Persze mostmár késő.Mennie kell???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig tűrte, már szezon közben is elmondta, hogy többet szeretne játszani és ha ez itt nem biztosított, akkor el kell, hogy menjen a saját jövője miatt.Évek óta tűri a padot,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mennie kell???
Ennyire Madridban se hülyék lol...
Ő akart eligazolni, rengeteget tett a klubért, sokan fel se fogják mennyire kellett ő ide, ennyit megérdemel, hogy ha el akar igazolni, akkor el kell engedni.
Így is a legjobb éveiből jó párat lepadozott nálunk (mondjuk sajnàlni azért nem kell ) és mindig lehetett rá számítani.
Nagyon megszerettem, remélen ahogy elmegy Pepe visszahozzuk.
Ennyire Madridban se hülyék lol...
Ő akart eligazolni, rengeteget tett a klubért, sokan fel se fogják mennyire kellett ő ide, ennyit megérdemel, hogy ha el akar igazolni, akkor el kell engedni.
Így is a legjobb éveiből jó párat lepadozott nálunk (mondjuk sajnàlni azért nem kell ) és mindig lehetett rá számítani.
Nagyon megszerettem, remélen ahogy elmegy Pepe visszahozzuk.
- realistahuni
Lassan hivatalos a dolog, sok sikert fiú.
Én személy szerint nevetségesnek tartom hogy mennie kell. Évek óta tűri a padot, saját nevelés, a szurkolók szeretik, közben ott van egy Danilo aki teljes csőd, kiscsapatok szélsői is megalázzák, saját közönsége is kifütyüli. Egyértelmű kinek kellett volna menni.
Én személy szerint nevetségesnek tartom hogy mennie kell. Évek óta tűri a padot, saját nevelés, a szurkolók szeretik, közben ott van egy Danilo aki teljes csőd, kiscsapatok szélsői is megalázzák, saját közönsége is kifütyüli. Egyértelmű kinek kellett volna menni.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nacho kajak beton, simán játszatnám bármikor, még akár egy komoly ellenfél ellen is a BL-ben. Tudom, hogy benne van a hiba a játékában, de abból tanulna, plusz a "soha fel nem adom" felfogása szerintem jót tesz a csapatra nézve, ha pályán van. Csak így tovább, le a cilinderrel
canalessel nem lett volna olyan túl nagy gond, de őt szétbasszák a folyamatos elég súlyos sérülések.
lucas silva meg nem jó ellenérv, róla már a leigazolása előtt is látni lehetett nem 1, nem 2 videót. ergo hírben volt, és nem volt túl sok extra a tagban, pláne nem annyi, h évközben leigazoljuk.
lucas silva meg nem jó ellenérv, róla már a leigazolása előtt is látni lehetett nem 1, nem 2 videót. ergo hírben volt, és nem volt túl sok extra a tagban, pláne nem annyi, h évközben leigazoljuk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Hadd ne jöjjek ilyen Lucas Silva, Canales féle ellenérvekkelToti írta: varaneról látott valaki?
naugye :Đ