Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Túlzás hát, 9-10et vágott a 16oson kívülről.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem akarok utánanézni, de egy pöppet túlzásnak tűnik...Hala_Madrid! írta:Ez a srác a tavalyi szezonba lőtt kb. 20 gólt a 16 oson kívülről!!
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- mocsok
de cé többet lő távolról míg más csapat összesen.
itt van még modric is aki szeret és tud is jókat lőni messziről.
nem vagyunk annyira bajban átlövésekkel.
itt van még modric is aki szeret és tud is jókat lőni messziről.
nem vagyunk annyira bajban átlövésekkel.
- Hala_Madrid!
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol
Aki szerint nem kell Bale, az mondjon 1 szélsőt a csapatból aki hozza folyamatosan az átlövéses gólokat..
Di María szokott próbálkozni de 4ből 3szor fölé-mellé,Khedira is lődözgeti távolról de minek, nem értem..
Ez a srác a tavalyi szezonba lőtt kb. 20 gólt a 16 oson kívülről!!
Jöjjön csak csatár poszton meg ha nem megy a franciának tessék beépíteni az ifistákat, azok hajtani fognak mint az állat.
Di María szokott próbálkozni de 4ből 3szor fölé-mellé,Khedira is lődözgeti távolról de minek, nem értem..
Ez a srác a tavalyi szezonba lőtt kb. 20 gólt a 16 oson kívülről!!
Jöjjön csak csatár poszton meg ha nem megy a franciának tessék beépíteni az ifistákat, azok hajtani fognak mint az állat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sorold a neveket.vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőn
Ezt úgy írod, mintha Karim nem lenne képes a kreatív focira, holott...egyen fön isco,özil,modric akkor és legyen kreatív foci,ronaldora.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
kell csatár,ezért nem értem balere miért dobálunk ekkora pénzeket.
vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőni vagy kezdjük mi is a csatár nélküli játékot.
legyen fön isco,özil,modric akkor és legyen kreatív foci,ronaldora.
vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőni vagy kezdjük mi is a csatár nélküli játékot.
legyen fön isco,özil,modric akkor és legyen kreatív foci,ronaldora.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Trollkodást be lehet fejezni. Karimos videót meg a megfelelő topicba lehet tenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Guardiola elkezdi a csatár nélküli játékot a Bayern-nél is?miért kéne eladniuk mandzukicot? szerintem eszük ágában sincs eladni őt. kivel pótolnák, ha mégis elmenne.
miért kéne eladniuk mandzukicot? szerintem eszük ágában sincs eladni őt. kivel pótolnák, ha mégis elmenne.pavel írta:"A Calciomercato értesülései szerint Pep Guardiola, a Bayern új edzője nem tart igényt a horvát csatárra, Mario Mandzukicra a kezdőben, ezért egy 20 millió eurós ajánlatért hajlandó lenne megválni tőle. A honlap arról is beszámol, hogy ennek köszönhetően Ancelotti Modric honfitársával erősítené csapata támadó szekcióját."
Aha, aztán majd jön a szokásos cáfolat Guardiola, a játékos, és a két klub részéről. S hogy hogy nem, végül kiköt majd az Evertonnál vagy a Monaconál...
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
"A Calciomercato értesülései szerint Pep Guardiola, a Bayern új edzője nem tart igényt a horvát csatárra, Mario Mandzukicra a kezdőben, ezért egy 20 millió eurós ajánlatért hajlandó lenne megválni tőle. A honlap arról is beszámol, hogy ennek köszönhetően Ancelotti Modric honfitársával erősítené csapata támadó szekcióját."
Aha, aztán majd jön a szokásos cáfolat Guardiola, a játékos, és a két klub részéről. S hogy hogy nem, végül kiköt majd az Evertonnál vagy a Monaconál...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
Ezektől a Bale hírektől hánynom kell, bal szélső a gyerek és ha nem csal az emlékezetem, már van egy klasszis balszélsőnk akit CR-nek hívnak. Megvesszük padozni CR mögé, esetleg megpróbáljuk átnevelni jobbosra? Ezerszer jobban örülnék egy Mata-nak, aki saját nevelés + nem fogalmatlan a jobb oldalon. DM + pénz csomag Matáért, simán korrekt üzlet lenne és jól is járnánk. Nem kell ez a túlárazott walesi gyerek.
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Ancelotti nem ért a focihoz sajnos De még Mou sem értett. Más különben Khedira rég aranycipős lenne.GT37 írta:Miért, van olyan poszt, ahol Khedira nem tud játszani?mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
kp-ra ott lenne modric-illara-casemiro. csatár poszton meg simán jobb mint az a benzema vagy ki.
Én amúgy Ancelotti helyében inkább balszélsőnek tenném be, gyorsabb, technikásabb és gólerősebb is, mint Ronaldo, aki ráadásul pocsék formában is van már úgy három-négy éve.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És a jóöreg Ricardo?Lassan innen kapja a nyugdíjjat is....Ehez a kerethez ÉN már nem nyùlnék idén... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Miért, van olyan poszt, ahol Khedira nem tud játszani?mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
kp-ra ott lenne modric-illara-casemiro. csatár poszton meg simán jobb mint az a benzema vagy ki.
Én amúgy Ancelotti helyében inkább balszélsőnek tenném be, gyorsabb, technikásabb és gólerősebb is, mint Ronaldo, aki ráadásul pocsék formában is van már úgy három-négy éve.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Szerintem már megállapodtak az összeg nagyságáról.
Bejelentéssel meg nem sietnek, mert ezzel csak Bale hírnevét növelik. Lassan már 3 hete ezzel van tele a sajtó, ha mindjárt bejelentették volna akkor nem lenne ekkora felhajtás. Magyarul, ingyen reklám ez Balenek. Növelik a népszerűségét. Persze ez csak egy feltevés.
Bejelentéssel meg nem sietnek, mert ezzel csak Bale hírnevét növelik. Lassan már 3 hete ezzel van tele a sajtó, ha mindjárt bejelentették volna akkor nem lenne ekkora felhajtás. Magyarul, ingyen reklám ez Balenek. Növelik a népszerűségét. Persze ez csak egy feltevés.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ezért rossz a cserekapusok sorsa.Az a helyzet h most két jó kapusnál hogy döntöd el h ki a jobb? Ez nem olyan mint a mezőnyjátékosoknál. Egy meccsen van kb 8-10 döntő momentumuk, de ha ezeket Lopez nem hibázza el akkor annál jobban nem is lehet teljesíteni. Csak annyi a dolguk h ami kapura megy megfogják, és ne hibázzanak. Ennyi. Ha ezt mindketten hozzák akkor csak egyéni szimpátia dönthet. Jelenleg Lopez a kezdő, és nem hibázik, tehát Iker nem is tud jobb lenni nála. Innentől kezdve nehéz helyzet ez. Most mondja neki azt Carlo h figyelj, nincs veled semmi probléma, csak nem Casillas a neved?
ahhoz, hogy kiszorítsa a második számú az első számút, az alap kapusnak gyenge teljesítményt kell nyújtani, hibázgatni kell, ami sokkal nagyobb eséllyel kerül pontokba, mint az, ha a 10 mezőnyjátékos közül 1 formán kívül van.
ugye a kapusoknál meg nem igazán jön be az, mint a mezőnyjátékosoknál, hogy rotálni őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. július 30., kedd 19:08-kor.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Az a helyzet h most két jó kapusnál hogy döntöd el h ki a jobb? Ez nem olyan mint a mezőnyjátékosoknál. Egy meccsen van kb 8-10 döntő momentumuk, de ha ezeket Lopez nem hibázza el akkor annál jobban nem is lehet teljesíteni. Csak annyi a dolguk h ami kapura megy megfogják, és ne hibázzanak. Ennyi. Ha ezt mindketten hozzák akkor csak egyéni szimpátia dönthet. Jelenleg Lopez a kezdő, és nem hibázik, tehát Iker nem is tud jobb lenni nála. Innentől kezdve nehéz helyzet ez. Most mondja neki azt Carlo h figyelj, nincs veled semmi probléma, csak nem Casillas a neved?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
D. Lopez tényleg jó volt a szezon végén, de arról fingunk nincs, hogy most milyen formában van (lévén, hogy volt egy nyári szünet idő közben). Casillas döntőbeli teljesítményét pedig kár felhozni, ott az egész csapat flop volt. Majd az első tét meccsen kiderül, hogy ki van jobb formában, ugyanis nagy valószínűséggel az lesz a kezdő.Vicc ami megy az oldal facebook oldalán a Casillas story-nál..
Néhányan nem tudják túltenni magukat azon h Lopez jelenleg jobb formában van mint Casillas.. Nálam egyértelműen maradna a kezdőben Lopez.. Egyrészt Casillas Konföderációs kupán siralmas teljesítményt nyújtott, és hogy tanuljon abból is végre, hogy a feleségének semmi köze a csapat ügyeihez...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most, hogy így mondod...mocsok írta:én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.
Ehez a kerethez ÉN már nem nyùlnék idén...
- mocsok
én meg azon filóztam, hogy khedira nem-e tud csatárt játszani.