Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Köszönöm. Itthon egyébként mennyi a gyári?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Barca hivatalos oldalán az alapmez 85 euró.A név rá +15 euró.így jön ki a 100.R.M.C.F írta:nem tudom mennyibe kerül a neymar jr mez(az apja is híres focista volt vagy miért van ott a jr?), de a 100 euro kicsit soknak tűnik.
Nálunk mennyi egy eredeti mez? 18.000 ft?
A másik meg,hogy azt azért nem hiszem el elsőkörben hogy a barca annyira aláadná és 15-20% ot kérne a mezért? Egy szaros semmilyen nike dressz.....mennyit ér egy ilyen amúgy? Max 10.000 ft,nem több, attól veszik hogy barca van rajta....azért annyit érte....akkor ki elégedne meg ennyi procenttel? Hülyék lennének.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem tudom mennyibe kerül a neymar jr mez(az apja is híres focista volt vagy miért van ott a jr?), de a 100 euro kicsit soknak tűnik.
A másik meg,hogy azt azért nem hiszem el elsőkörben hogy a barca annyira aláadná és 15-20% ot kérne a mezért? Egy szaros semmilyen nike dressz.....mennyit ér egy ilyen amúgy? Max 10.000 ft,nem több, attól veszik hogy barca van rajta....azért annyit érte....akkor ki elégedne meg ennyi procenttel? Hülyék lennének.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
túloldalon volt már róla szó (bár nem tudom, honnan szedték, de csak igaz), hogy eddig 600.000 db 100 eurós neymar mezt adtak el.
elvileg ennek 15-20%-a megy a klubhoz, tehát olyan 9-12 millió eurót "már visszahozott".
viszont ma olvastam egy olyat (és van is benne ráció), hogy azzal, hogy így fogy a neymar mez, azzal csökken az iniesta,pedro,messi,stb. mezek eladása, hiszen ebből a többszázezer vevőből egy nagy része amúgy is vett volna mezt, csak így, hogy jött a brazil, neymarosat vett, nem pedig bármelyik másik játékos nevével ellátottat.
ezt az utóbbi bekezdést nem szokás belekalkulálni akkor, mikor azt számolják, hogy az adott játékos visszahozta az árát a mezeladásokból ?
elvileg ennek 15-20%-a megy a klubhoz, tehát olyan 9-12 millió eurót "már visszahozott".
viszont ma olvastam egy olyat (és van is benne ráció), hogy azzal, hogy így fogy a neymar mez, azzal csökken az iniesta,pedro,messi,stb. mezek eladása, hiszen ebből a többszázezer vevőből egy nagy része amúgy is vett volna mezt, csak így, hogy jött a brazil, neymarosat vett, nem pedig bármelyik másik játékos nevével ellátottat.
ezt az utóbbi bekezdést nem szokás belekalkulálni akkor, mikor azt számolják, hogy az adott játékos visszahozta az árát a mezeladásokból ?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Magyarán ennyit alról, hogy elfogadtäk a Real ajánlatát is... Pontosabban lehet, hogy elfogadták, de ez már májusban tiszta volt, hogy hová megy...
- h3x0r
itt a cikkGéci írta:Közben a Punto Pelota hozott le valami hírt Neymarral kapcsolatban. Nem tudom lefordítani, de 8 millát kel kicsengetnia a Barcának... Valaki tud erről valamit?
Spanyolul en se tudok, de google translate-el valami olyasmit vettem ki, hogy a barca 8 millioert megvenne 3 jatekost a Santosbol (Victor Andrade 3.2 millio, Gabriel 2.9 M es Giva 1.8 M), ezt a santos alelnoke is megerositette, illetve a Neymar szerzodes tartalmazott egy baratsagos merkozest a barca es a santos kozott amit ha a katalanok nem kivannak lejatszani a brazilokkal, akkor 4.5 milliot kell fizessenek nekik. A Santos hivatalosan bejelentette, hogy megkaptak a 17 millio eurot Neymarert, ami vagy csak az ovek marad vagy oda kell adjak egy reszet masoknak is, nem ertettem pontosan. A cikk vegen pedig az van, hogy ezt az eloszerzodest majus 23-an kototte a santos, amit nem mondtak el a DIS csoportnak (naluk volt Neymar jatekjoganak egy resze), ugyhogy bepereltek a Santos vezetoseget.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
besteve7 írta:Bemocskolták Messit
Nem is tudom, hogy gondolhattunk mi ilyen csúnya dolgot az ártatlan bárányról, ezek a mocskos újságírók akarták csak beszennyezni a makulátlan jóhírét
Nem akarok akadékoskodni...de nekem nem ugy tünik mintha TELJESEN ugyanaz a kép lenne!
(persze lehet csk az én szememmel van a gond)
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
Közben a Punto Pelota hozott le valami hírt Neymarral kapcsolatban. Nem tudom lefordítani, de 8 millát kel kicsengetnia a Barcának... Valaki tud erről valamit?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Bemocskolták Messit
Nem is tudom, hogy gondolhattunk mi ilyen csúnya dolgot az ártatlan bárányról, ezek a mocskos újságírók akarták csak beszennyezni a makulátlan jóhírét
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már írtak ilyen cikket, de gondoltam korai lefordítani, amíg itt sincs a walesi.Már nem csak a CR-Messi, de a Bale-Neymar összehasonlítás is menne mindenhol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha már egy barátságos meccsen nem egész 20 perc alatt így odapakoltak neki párat, akkor mi lesz mondjuk a Sevilla ellen? 11-es mez, annyira meseszerű lenne, ha jönne Bale hozzánk szintén 11-es mezben. Már nem csak a CR-Messi, de a Bale-Neymar összehasonlítás is menne mindenhol.
- 'shutterisland
amúgy nem csinált semmit tegnap, de még nem olvastam csodák csodájára senkitől a barcás körökben, hogy adjuk vissza a santosnak, a 600.000 eladott mez árát pedig fizessük vissza a sok átvert szurkolónak.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Szerintem semmi extra nem volt.Géci írta:http://www.youtube.com/watch?v=DACAHQDMmXo'shutterisland írta:ha lesz valami neymar vs gdansk videó (ami tényleg kb ebből pár momentumból fog állni), akkor eldöntöd.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
ebből a videóból aztán semmi sem derült ki. látom a lengyelek nem szarakodtak. helyes. szokja csak a törődést. bár a szaltókat még hiányoltam amiket a könföd kupán alkotott.Géci írta:http://www.youtube.com/watch?v=DACAHQDMmXo'shutterisland írta:ha lesz valami neymar vs gdansk videó (ami tényleg kb ebből pár momentumból fog állni), akkor eldöntöd.
-
http://www.youtube.com/watch?v=DACAHQDMmXo'shutterisland írta:ha lesz valami neymar vs gdansk videó (ami tényleg kb ebből pár momentumból fog állni), akkor eldöntöd.
- 'shutterisland
visszanézve 3/4 volt az, ami fújható/fújni való szabálytalanság volt szerintem, abból az az egy sárgás tényleg sárga.
ha most ez ennyire fontos.
ha most ez ennyire fontos.
-
nem kell video,elég ha elmondod,elhiszem. Csak komolyan ítéld meg.
- 'shutterisland
ha lesz valami neymar vs gdansk videó (ami tényleg kb ebből pár momentumból fog állni), akkor eldöntöd.Engem egy érdekel,de csak ha komolyan válaszoltok,ebből a 4ből,mennyi volt ami nem feldobás volt,mert a konfő kupán kb 70%os volt ez az index....vagyis alig értek hozzá,már ugrott is mint sergej bubka.
-
Engem egy érdekel,de csak ha komolyan válaszoltok,ebből a 4ből,mennyi volt ami nem feldobás volt,mert a konfő kupán kb 70%os volt ez az index....vagyis alig értek hozzá,már ugrott is mint sergej bubka.erre a 10 percre (amely még cserékkel is tördelve volt) nem volt sok értelme behozni, felrúgták 4x, abból 1 sárgás volt.
- Galacticos
de legalább elutaznak most a csapattal.'shutterisland írta:gondolom ramosék se tértek vissza sokkal korábban.
vagyis utaztak tegnap.
egyrészt az hogy csak tíz perc, a másik meg az hogy ilyenek mellé..'shutterisland írta:erre a 10 percre (amely még cserékkel is tördelve volt) nem volt sok értelme behozni
soha nem fog velük játszani.
miért?GT37 írta: Tata se,
már több mint egy hete hivatalos nem? azóta már volt nem egy meccsetek, mégsem volt egyszer sem ott.