Nyugi már csak pár nap és visszatér a zárkából. Beígért két premier jegyet az őszi Kickboxer filmre, ha nem hanyagollak el, kihagyhatatlan ajánlat voltziro4vr írta:Bár a filmkritikusok delhusa gjonja már egy ideje nem penget itt, szóval végülis maradhatsz.
OFF
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azzal még megbékéltem, hogy Remy szerelmes belém, mert fiatal és csinos vagyok, de két udvarlót már nem tudok tartani sajnos.
Bár a filmkritikusok delhusa gjonja már egy ideje nem penget itt, szóval végülis maradhatsz.
Bár a filmkritikusok delhusa gjonja már egy ideje nem penget itt, szóval végülis maradhatsz.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem is adhatnának pár milliót, nyitnék egy gyorskajáldát. "Ziro és Gündi kedvence" lenne az étlap tetején, a kefíres kebab
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pár hete voltam vadászni Lakon. Ahogy jöttünk le az autópályáról megpillantottam a Hell gyárat. Kérdeztem is havert, hogy tudja-e, hogy ki vagykik a tulajdonosok, és azt a választ kaptam, hogy 2 politikus csávóé az egész. Na mondom az oké, de azért nem kis summa lehetett ezt össze hozni. Erre mondta haverom, hogy a 2 csávó fogta magát és azzal kezdték az egészet, hogy pályáztak egy kis pénzre, és bár hihetetlenül fog hangzani, de ezt gyors meg is nyerték, azt a cirka 5 milliárd forintot amiből meg is indították a céget... Milyen nehéz lehet szegényeknek.
Van olyan akinek még mindig újdonságként hát, hogy hazánkban nem történik semmi ok nélkül?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jaj, persze, mindig csak az összeesküvés-elméletek. Csak irigy vagy, mert ők tehetségesek, kreatívak, és kitaláltak valami egészen egyedit amit ezen a világon még soha senki.Realista24 írta:Ahogy nézem, igen.
Vajon kinek a közeli hozzátartozója, barátja, szeretője, haverja a három ember?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy nézem, igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
http://444.hu/2016/07/28/ranyomult-a-mu ... e-a-taxify
Ez most azt jelenti, hogy nekünk is lesz Uberünk, csak nem Ubernek fogják hívni és nem az Uberé a bevétel, hanem "Ferentzy Zoltáné", "Szilágyi Balázsé" és "Poprócsi Zsolté"?
Ez most azt jelenti, hogy nekünk is lesz Uberünk, csak nem Ubernek fogják hívni és nem az Uberé a bevétel, hanem "Ferentzy Zoltáné", "Szilágyi Balázsé" és "Poprócsi Zsolté"?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
http://indavideo.hu/video/Narancs_Tetve ... Retek_Eger
A műveltséghez ez hozzátartozik.
"viccelődünk halál előtt kurva anyád???"
A műveltséghez ez hozzátartozik.
"viccelődünk halál előtt kurva anyád???"
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ha már műveltség:
Drága jól tájékozódott rosszindulatú, 83 éves szomszédom a következőket mondta a mellette lakóról:
"Akkora bunkó ez a Pista, hogy nem ismeri az etiket"
na, én ő rá mondanám, hogy művelt.
Drága jól tájékozódott rosszindulatú, 83 éves szomszédom a következőket mondta a mellette lakóról:
"Akkora bunkó ez a Pista, hogy nem ismeri az etiket"
na, én ő rá mondanám, hogy művelt.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy a vezérlőpult engedi-e Nektek valahol, ha nem akkor írj egy pü-t nekem a régi és az új címmel, és este cserélemdzsi91 írta:új email címem van, itt madridomon,hogy tudom lecserélni a régit?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
új email címem van, itt madridomon,hogy tudom lecserélni a régit?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Nem hallgattam meg, talan majd valamikor este, de ha mar szoba kerult, gondoltam belinkelem:Ursus írta:Trump beszéde magyar fordítással megy az ATV-n, érdemes hallgatni.
https://www.youtube.com/watch?v=vmiLDbvPdJQ
https://www.youtube.com/watch?v=UpB466pBLto
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyitok is egy topicot magunknak.ziro4vr írta:Gyere a keblembre R24, mi bunkó, mííveletlen tuskók tartsunk össze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
86 éves katolikus pap torkát elvágni... Ilyet utoljára a "hős" felforgató forradalmárok csináltak.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
En nem mondtam hogy nem kellenek ilyen emberek. Csak hogy nélkülük nem a barlangokban tartanánk közel sem. Még ha tudom is hogy ez eléggé kisarkitott példa volt.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A mondás kiötlője nem én voltam, de gyanítom, hogy nem egy atomfizikus miatt született meg aki szabadidejében operába jár és romkocsmákban épület statikát elemez. Am szerintem igenis kellenek az olyanok, most gondolj bele, ha nincsenek ezek az emberek akiket csak a saját szakterületük érdekel, mennyi minden nem is jött volna létre, a barlang nyilván lesarkítás volt, de már kezdem unni, hogy mindenki egy büdös paraszt aki nem tudja felsorolni Európa összes fővárosát, miközben Petőfi összeset elemzi egy kis nyugtató Mozartra.Zsombor írta: Hu, ez hogy a szakbarbarok nélkül sehol sem lennénk az nagyon nem igaz.
Továbbá ha valaki mindenhez ért egy kicsit az nem zárja ki azt, hogy egy adott területhez különösen jól ért.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦