Kerlon írta:Szerintem meg pont a PSG az, aki raszorul a pénzre, hogy igazolhassanak. James amúgy is érdekli őket és a Matuidi Krychowiak kettős sem mutat rosszul. Ibra nélkül meg vezér bikajuk sincs és James tökéletes arcuk lehetne. De Zizou is most nyilatkozta, hogy marad..
Mert hova kene igazolniuk? 1 csatart aztan ennyi, arra meg van penzuk szerintem. Ha nem lene, Marquinhost eladtak volna nekunk 40 korul, de eszuk agaban sem volt. Pedig Verratti es a brazil eleg mas szintet kepviselnek a csapaton beluli hierarchiaban.
Az a kettos meg nem rossz, csak kell mellejuk egy Verratti stilusu jatekos, aki osszefogja oket, es megcsinalja a kozeppalyan a jatekot. Matuidi erre nem kepes, a lengyel se tunt olyannak, James meg aztan foleg nem ez. A PSG-nel meg ugy tunt eddig, hogy azert szakmai munka is folyik, nem csak esz nelkul dobaloznak a jatekosokkal.
ferni írta:Hát ha nem esik le Pogba más olyan opció nem sok van, amellyel előrébb tudna lépni a csapat...
Ott Perez vagy elkattan, ha oda Pogba és elhoz valakit vagy hagyjuk a fenébe a KPt...
Szted melyikre van nagyobb esély...?
Szoval szerinted Perez Zidane legfobb celpontjaert nem kattanna el, de Verrattiert igen, aki raadasul lenyegesen kevesebb marketing ertekkel bir? Es ezert meg Jamest is bealdozna, akit Pogbaert sem.. Hat nem tudom, nekem ez se tunik eletszerubbnek.
Verratti alapbol sem tunik egy zsoldos tipusnak, csak a penz miatt nem hiszem, hogy valtana, erzelmi szalak meg nem fuzik a Madridhoz. Raadasul most kapott jobb szerzodest, nem hiszem, hogy Perez pont egy ilyen tipusu jatekosnak adna csillagaszati osszegeket..
Aztan persze lehet, hogy tenyleg ez lesz a forgatokonyv amit irtok, de szerintem tulsagosan keszpenznek veszitek, hogy o elhozhato. En inkabb a nemre fogadnek, elobb hozzatok el Weiglt vagy barki mast szerintem - a Sport anno rola is irt asszem -, mint az olaszt.