Ezzel eddig is próbálkoztak, de ez így lutri, néha működhet csak 1-2 játékos esetén. Arról nem beszélve, hogy a fiatal tehetségek is igen hamar 10 milliókba kerülhetnek, és még mindig csak ígéretek... A probléma ott van hogy nagyon nehéz megjósolni, hogy ki képes ilyen magas szinten hosszú ideig jól teljesíteni, kritikus helyzetekben hogy tud dönteni valaki a meccseken. Pl. azt szerintem itt nem sokan gondoltuk, hogy Morata 80-at fog érni, míg a CR örökösnek kikiáltott Jesé meg még mindig csak ígéret évek óta. Pedig képességekben úgy tűnhetett, hogy itt Jesé lehozza a csillagokat, Moratan meg ment az élcelődés.Nem tudom mit hoz a jövő, de a klubok egyre inkább rá lesznek szorulva a saját nevelésekre, valamint a fiatal tehetségek begyűjtésére
Nekem az tetszik jelenleg a legjobban, hogy a fiatalokat erős csapatokhoz, jó bajnokságokba adják kölcsön 1-2 évre. Utána mivel szem előtt vannak szinte biztos jóval komolyabb összegért eladhatóak, mint a Castillából, ha meg beválnak az még jobb. Most remélem Mayoral, meg ha megy Mariano és Llorente is ezt az utat járják be. Jesénél meg talán már tavaly ezt kellett volna csinálni.