Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem latom magam elott, hogy Pogban piros mez feszul.
Feheret latok. Igy is lesz, coming soon.
A lentebb olvashato angolos kommentektol meg beszartam imadok olvasgatni itt.
Feheret latok. Igy is lesz, coming soon.
A lentebb olvashato angolos kommentektol meg beszartam imadok olvasgatni itt.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Kacsa!Nem-fog-odamenni,nem hülye a gyerek,ide akar jönni,ide is fog jönni,szart se tudnak ezek a k...a újságok,nyár elején Raiola nyilatkozta ide akar jönni(burkoltan,most nem idézem, késő van,olvassa vissza akit érdekel),a gyerek egyfolytában fehérben fotózkodik,fehérre festette még a haját is egy idöben,ma fehér kapucnis felsőben videózik,biztos olyan kurvára fázik Miamiban,ott van Zidane tegnapi nyilatkozata,tudni kell olvasni a sorok között,Pogba úgy lesz a United játékosa mint Andre Gomes a miénk,nemsokára bejelentik,ja,de ide!Aki máshogy gondolja és benne van egy kis baráti fogadásba szívesen teszek rá egy kis zsebpénzt is,letétbe helyezzük az összeget Realistanal,de ne fogadjatok,mert elbukjátok.mohaola írta:Úgy néz ki, hogy 48-rán belül hivatalos lehet Pogba átigazolása Manchester United-be,
110 millió euró plusz további 10 millió bónusz, és kifizetik Raiola-nak a 20-25 millió eurós jutalékát is.
Kár lesz érte ha tényleg oda megy.
https://m.youtube.com/watch?v=s-exVbMRW3o
-
Én is, a mostani hír Di Marzio-tól van aki egy megbízható hírforrás az olasz fociban.lestat írta:En ennek pont az ellenkezőjét olvastam eddig.mohaola írta:Úgy néz ki, hogy 48-rán belül hivatalos lehet Pogba átigazolása Manchester United-be,
110 millió euró plusz további 10 millió bónusz, és kifizetik Raiola-nak a 20-25 millió eurós jutalékát is.
Lehet bepánikoltak az angolok amiatt,hogy felvettük a Juventus-al a kapcsolatot, ezért hajlandóak mindenre.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En ennek pont az ellenkezőjét olvastam eddig.mohaola írta:Úgy néz ki, hogy 48-rán belül hivatalos lehet Pogba átigazolása Manchester United-be,
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
Úgy néz ki, hogy 48-rán belül hivatalos lehet Pogba átigazolása Manchester United-be,
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
Jó, nyilván túlzás volt, amit írtam. Én örültem volna Sissokonak.wZoLee7 írta:Eddig is komolytalanok voltak a hsz-id, ezekután el sem olvasom őketNavamiro írta:Mit rágódtok ilyen komoly dolgokon? Engem inkább aggaszt, h ilyen Verrattikat akarunk megvenni. Sissokóval sokkal több variáció lenne a csapatban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eddig is komolytalanok voltak a hsz-id, ezekután el sem olvasom őketNavamiro írta:Mit rágódtok ilyen komoly dolgokon? Engem inkább aggaszt, h ilyen Verrattikat akarunk megvenni. Sissokóval sokkal több variáció lenne a csapatban.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Te nagyon vakon vagyNavamiro írta:Mit rágódtok ilyen komoly dolgokon? Engem inkább aggaszt, h ilyen Verrattikat akarunk megvenni. Sissokóval sokkal több variáció lenne a csapatban.
ZIDANE
Ne etessétek a trollokat!!4
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Pato négy évre aláírt a Villarrealhoz, amely 3 millió eurót fizetett a játékjogának 60%-áért! Most legalább szem előtt lesz, elpakol pár gólt a Barcának meg nekünk is, aztán megvesszük csilliárd euróért...
Hehe, mit szóltál a hírhez?
Hehe, mit szóltál a hírhez?
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- h3x0r
Az egyik a PSG huzoembere es az egyik legtehetsegesebb kozeppalyas, a masiknak meg volt 2 jo meccse az EB-n, amin meg a sajat csapata is meglepodott.Navamiro írta:Mit rágódtok ilyen komoly dolgokon? Engem inkább aggaszt, h ilyen Verrattikat akarunk megvenni. Sissokóval sokkal több variáció lenne a csapatban.
Az mas kerdes, hogy kb 0% eselyt latok arra, hogy a PSG ezen a nyaron barkinek is eladja Verrattit.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Be vagy rúgva, báttya?Navamiro írta:ja, ezt nem tudtam..Veidt írta:Verratti kb 5x jobb játékos mint Sissoko.
Morata kb 6szor jobb mint AubamEnglishprof.
Sissoko vs. Verratti?
Morata vs. Auba?
Áhh... Nem megyek bele.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
hogy mi?Navamiro írta:ja, ezt nem tudtam..Veidt írta:Verratti kb 5x jobb játékos mint Sissoko.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ja, ezt nem tudtam..Veidt írta:Verratti kb 5x jobb játékos mint Sissoko.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Jah, igaz, másodvonalas, ilyen PSG-be még az öreganyám is kezdő lenne. De Sissoko, minden meg van benne, ami egy modern kpshoz kell:Navamiro írta:Mit rágódtok ilyen komoly dolgokon? Engem inkább aggaszt, h ilyen Verrattikat akarunk megvenni. Sissokóval sokkal több variáció lenne a csapatban.
- nincs technikája
- nincs játékintelligenciája
- tud futni
Mit rágódtok ilyen komoly dolgokon? Engem inkább aggaszt, h ilyen Verrattikat akarunk megvenni. Sissokóval sokkal több variáció lenne a csapatban.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
And sorry for my bad english but #idontgivea**#patientlywaiting #familyfirstSierra írta:Most komolyan, ilyen képpel kit akarnak megetetni? Egy ilyen szöveget, ilyen háttérrel bárki csinálhat.Veidt írta:Aubameyang: "nem csak a Realba csatlakoznék"
https://pbs.twimg.com/media/CoYMymeXgAAxh9l.jpg:large
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://twitter.com/aubameyang7 ott a képek közöttSierra írta:Most komolyan, ilyen képpel kit akarnak megetetni? Egy ilyen szöveget, ilyen háttérrel bárki csinálhat.Veidt írta:Aubameyang: "nem csak a Realba csatlakoznék"
https://pbs.twimg.com/media/CoYMymeXgAAxh9l.jpg:large
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K