Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 28., csütörtök 21:24

3. számú
http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 27633.jpeg
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Ursus
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 28., csütörtök 21:22

Egyetértek. A jelenlegi keretünk igenis erős, egy új ember biztosan jót jelentene a csapatnak aki eddig nem nyerte szét magát kupákkal de klasszisokkal jobb nem lenne senkivel sem a játékunk bárki is jönne a piacról. Ide végre állandóság kell, egy edző aki 3-4 szezont is el tud tölteni a padon, emellé beépíteni az igenis tehetséges játékosaikat akikben bőven van potenciál mint Kovacic és Asensio.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 28., csütörtök 21:21

Pogbáért én egészen odáig tartottam rengetegnek a 100körüli árat, amíg meg nem láttam a Juve féle Higuaín transzfer részleteit...

Igazad van RMCF, viszont sok helyen még mindig gyenge a keret.
Jó lett volna szabadulni Moratatol és hozni esetleg a helyére valami tehetségesebb/jobban mozgó arcot. Aztán az eltiltás alatt szépen,lassan beépíteni a keretbe/kezdőbe.

Örültem volna neki, ha van Marcelo mögé normális pótlás. Coentrao sajnos többet sérült, mint nem.
Nacho pedig jó, de szélsőhátvédként kb 0 a támadások építése.

Úgy vélem, hogy el kellett volna szórni Jamest vagy Iscot.
Egyértelműen látszódik, hogy befürdés lesz mindkettő, s minél inkább maradnak, annál inkább kevesebb pénzért fogunk rajtuk túladni.
Előbbi képességekben és egyre jobban úgy tűnik, hogy mentálisan iskevés, míg utóbbi egyszerűen gyenge fejben. Olyan nincs, hogy valaki 10/6-7x a rossz megoldást választja ezen a szinten.
Sajnos egyszerre a kettőtől semmiképp sem szabadulunk, pedig ez lenne a legjobb megoldás.

Semmivel sem jobb, ezt nem is írta.
Annyit írt, hogy sok a 100.
ZIDANE

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2016. július 28., csütörtök 21:14

és mivel jobb ha megmarad a 120 millió és veszünk helyette 50 ért egy c kategóriát?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 28., csütörtök 21:10

R.M.C.F írta:A védelmünk még 2-3 évre rendben van,a létszám kell,ha megy valaki akkor kell hozni valakit,a kp-ra egy fő kell,előre egy fő kell....kb ennyi.
Vagyis kell két jó igazolás,és ha megy valaki akkor oda még....ennyi és nem több.
A két portugál "vadlovat" le kéne cserélni akkor is ha anyagilag nem éri meg.
Moratát elpasszolnám valami olcsóbb megoldásra, de ha marad ám legyen.
James és Isco (meg Jesé) meglátásom szerint mehetnének, de egyik tuti marad, a kp-ra kell egy fő ahogy mondod, és kb. ennyi.
Remélem a fiataljaink közül be fog válni legalább 1-2.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 28., csütörtök 20:58

KAG írta:Csak remélni tudom, hogy ezek a Sissokkos hírek hatalmas kacsák és robbantunk vagy pogbáért vagy verrattiért.

Bolondok vagyunk, ha hozzuk.
Mintahogy bolond az is aki 120 ad Pogbáért,vagy Verrattiért...stb....Jók ezek a játékosok,és én is eltudom őket nálunk képzelni,de az áruk nevetséges,ennyiért hülyeség. Bár abban nagyok vagyunk sajnos.

Azt meg hogy a barca kit igazol hagyjuk már,ki a fenét izgat?Engem egy cseppet sem....Nekünk kizárólag magunkkal kell foglalkozni,a világ legjobb csapata ne mást nézegessen,hanem adjon autogramot nekik inkább.

Az eltiltás meg pont hogy kapóra jön,igazából tök őszintén örülök neki,mert a real madrid elmúlt 10 éves legfőbb problémáját "oldja meg"...az évente 2-3 új ember a kezdőbe és kezdjünk mindig minden évben mindent újra baromságot teszi elérhetetlenné.....végre,ezt kérem már 8 éve a mikulástól minden évben.

A védelmünk még 2-3 évre rendben van,a létszám kell,ha megy valaki akkor kell hozni valakit,a kp-ra egy fő kell,előre egy fő kell....kb ennyi.
Vagyis kell két jó igazolás,és ha megy valaki akkor oda még....ennyi és nem több.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 28., csütörtök 19:20

ziro4vr írta:
MorataMartin írta:Tegnap igázából csak egy valami hiányzott a csapatjátékából. Éderrel sokkal jobban mentek volna a támadások. Morata sem szenvedett volna annyira, mert Éder elvonta volna védőjátékosok figyelmét. Remélem ezt Perez is belátja.
Sokan hiszik, hogy trollkodni egyszerű és bárkinek megy. Neked nem ez az utad. De azért sok szerencsét az utadon. :)
Igaza van a srácnak.A tegnapi 70 milliós teljesitmènyt Eder is lehozta volna.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 28., csütörtök 19:09

MorataMartin írta:Tegnap igázából csak egy valami hiányzott a csapatjátékából. Éderrel sokkal jobban mentek volna a támadások. Morata sem szenvedett volna annyira, mert Éder elvonta volna védőjátékosok figyelmét. Remélem ezt Perez is belátja.
Sokan hiszik, hogy trollkodni egyszerű és bárkinek megy. Neked nem ez az utad. De azért sok szerencsét az utadon. :)
Nem illik.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. július 28., csütörtök 19:08

wZoLee7 írta:Pogba rizka egy nagy phöcs amugy...ezek a kepeo meg utalasok, minden nap kitesz egy utalast de mindig a masik csapatra, ennyire mar nem kellene szineszkednie :D
Na,most mondd meg,ez miért kellett?Ez a piros csizma?
Rendesen elb....a vele a kedvem.Eddig azt hittem jól veszem le a dolgokat és tudom mit akar,de ez most miért volt?Ez nem a médián torzítva jön,ezt Ő rakta ki de miért,nem tudok rájönni.Csak nyakatekert,életszerűtlen ötleteim vannak,hogy rászóltak sok lesz már a fehérből,de ez így ködösítésnek kemény.
Vagy k.....g:)
Nagyon erősödnek a Unitedes hírek,vagy fényes győzelem lesz egy tökéletesen időzített bomba(Poogbom),vagy mi szopjuk be de nagyon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldo09 2016. július 28., csütörtök 19:13-kor.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. július 28., csütörtök 19:08

Tegnap igázából csak egy valami hiányzott a csapatjátékából. Éderrel sokkal jobban mentek volna a támadások. Morata sem szenvedett volna annyira, mert Éder elvonta volna védőjátékosok figyelmét. Remélem ezt Perez is belátja.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 28., csütörtök 18:28

Pogba rizka egy nagy phöcs amugy...ezek a kepeo meg utalasok, minden nap kitesz egy utalast de mindig a masik csapatra, ennyire mar nem kellene szineszkednie :D

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 28., csütörtök 16:56

ziro4vr írta:Bár a klubkarrierjét sosem követtem igazán, de nekem tipikus tornaembernek tűnik, mint pl a costa ricai campbell. Amit tud, az egy fárasztó szezon után kitűnik, de egy hosszú menetelés során már nem. Másrészt emg középen ő nem igazán jó, a szerepkörére meg van egy Lucas Vazquezünk.
Mikor a Toulouse csapatában játszott akkor szép jövő állt előtte. Igazi futómasina, mindig keményen dolgozott. Hordta a csapatát a hátán. Majd eljött a váltás ideje és elment egy Newcastlehez, amit kb senki se értett, aztán Angliában az évek során megmutatta, hogy ő nem más, mint olyan sokan mások, csak egy ígéret.

Míg otthon volt Franciaországban jó pár meccsét láttam, de utána Angliában már csak ritkán, amikor "nagy" csapatok ellen játszottak.

Azt lenne jó megtudni, hogy amikor eljött neki a váltás ideje miért Newcastleben kötött ki. Simán kinézett neki egy nagyobb csapat + francia tart anglia wenger csorgat nyál.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 28., csütörtök 16:15

Kovacicnak a Modric poszt fekszik, mondjon bárki bármit ugyan úgy, mint Pogbának is az feküdne. Kicsik ellen lehet bohóckodni igazi szűrő nélkül, de egyrészt ez az utóbbi időben nem jött be, másrészt meg minden épkézláb csapatban van (lehet jönni, hogy majd 5 év múlva nem lesz, de most a jelenben élünk és most kell). Kroos nem az, Kovacic nem az és Pogba sem az, de ő talán meg tudná oldani azt a feladatot is, ha muszáj lenne.

Ilyen Sissokokkal meg hagyjanak már. Középpályán megbukott, gyenge átlag, most meg erőltetik mindenhol.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 28., csütörtök 16:12

Ha ez igaz, akkor mindegy ha itt marad.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 28., csütörtök 15:59

Jesé közel a PSG-hez az Onda Cero szerint. Visszavásárlási opcióval kerülhet a franciákhoz.
Szarnak egy pofon, ott sem lesz fix kezdő, de még 12. ember sem.
ZIDANE

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2016. július 28., csütörtök 15:44

Navamiro írta:
ziro4vr írta:Bár a klubkarrierjét sosem követtem igazán, de nekem tipikus tornaembernek tűnik, mint pl a costa ricai campbell. Amit tud, az egy fárasztó szezon után kitűnik, de egy hosszú menetelés során már nem. Másrészt emg középen ő nem igazán jó, a szerepkörére meg van egy Lucas Vazquezünk.
Hogyne lenne jó középen? OŐ neki az a posztja. A franciáknak többnyire idegen poszton játszott.
Ja valamikor középpályán nyomta, de a Newcastle-ban is már támadó és szélső volt mint védekező játékos.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. július 28., csütörtök 15:03

Hogyne lenne jó középen? OŐ neki az a posztja. A franciáknak többnyire idegen poszton játszott.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 28., csütörtök 14:54

Meg ahogy Z kollega is irja,nem igazán közèppályás hanem szèlső támadó.(Nem klasszik szèlső persze)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 28., csütörtök 14:52

Az a baj, hogy sokba kerül
40-50 milliókról olvasgattam.
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 28., csütörtök 14:38

Bár a klubkarrierjét sosem követtem igazán, de nekem tipikus tornaembernek tűnik, mint pl a costa ricai campbell. Amit tud, az egy fárasztó szezon után kitűnik, de egy hosszú menetelés során már nem. Másrészt emg középen ő nem igazán jó, a szerepkörére meg van egy Lucas Vazquezünk.
Nem illik.

Vissza: