OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
+1 a TELChez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Telc nyelvvizsgát csináltam pár éve érettségi előtt. Mondjuk nekem inkább a nyelvtan tudás volt meg, viszont a szókincsem volt elég hitvány. Minimális készüléssel meglett.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tanultam nyelvet a BME-n, olyan mint általános iskolában tanulni kb Az összes tanárom biztatott, hogy menjek már nyelvvizsgázni, aztán sorozat meg tv nézésből összekukázott angol tudásom van. Nyelvtanom zéró.
Lehet az lesz, hogy megcsinálok pár különböző feladat sort, aztán megnézem mi fekszik jobban. Aztán, ha megvan, akkor megtanulok angolul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Aha, bár én ilyen középhaladó-haladó szinten állok, szóval ismerem a nyelvtan nagy részét, de gyakorolnom nem árt, illetve a szókincsem az silány. Szóval a gyakorlókra nem sajnálok áldozni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
http://ecl.hu/ A többit nem ismerem igazán, de náluk a közép és a felső is csont nélkül meglett. Van valami gyakorlókönyvük is, de szerintem pénzkidobás.Kerlon írta:attention, milyen angol közép fokú nyelvvizsgát tudnátok ajánlani, amire rövid időn belül akár otthon is fel lehetne készülni? előre is thank you very much and xoxo
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
ha jó vagy nyelvtanból akkor ecl, ha nem akkor bme.Kerlon írta:attention, milyen angol közép fokú nyelvvizsgát tudnátok ajánlani, amire rövid időn belül akár otthon is fel lehetne készülni? előre is thank you very much and xoxo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt 2016. augusztus 1., hétfő 16:47-kor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
attention, milyen angol közép fokú nyelvvizsgát tudnátok ajánlani, amire rövid időn belül akár otthon is fel lehetne készülni? előre is thank you very much and xoxo
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez van, sajnos, vagy épp nem, kevésbé van a sorsunk a mi kezünkben. (Kérdés, ha megtehetnénk, milyen döntést/lemondást hoznánk.) De amíg ott fent nem döntenek, nem elemzik ki a dolgot kellően, sok mindent mi sem tehetünk. Teszem hozzá, rengetek apróság van, ami ha egy átlagember kérdés nélkül megtenne, a világunk máris jobb hely lenne. A probléma túl nagy mértékeket ölt ahhoz, hogy egységes, mindenki számára megfelelő megoldás születhessen. Amíg egyes nagykutyaák érdekeit sértené a dolog, mindent megtesz majd ellene. A pénz nagy úr, a többi meg kit érdekel. Meg valahogy azt sem látom magam előtt, hogy az egész világ összefog, hogy késleltesse a dolgot, ez általában inkább már a kataszzrófák után szokott történni, ha történik.
Egyébként én sem látom ennyire baljósan egyelőre a dolgot, hogy ilyen hangvételű legyen az írás, de tény, a végzet egyre közeleg, legyen az akármikor, még ha mi nem is érjük meg, de nem csak magunkért kell tenni, nem csak magunknak felelünk, hanem azoknak is, akiktől a Földet kölcsön kaptuk
Az utolsó előtti mondatot meg nem tudom, kinek szántad, de abszolút nem ilyen célzata volt ennek részemről.
Egyébként én sem látom ennyire baljósan egyelőre a dolgot, hogy ilyen hangvételű legyen az írás, de tény, a végzet egyre közeleg, legyen az akármikor, még ha mi nem is érjük meg, de nem csak magunkért kell tenni, nem csak magunknak felelünk, hanem azoknak is, akiktől a Földet kölcsön kaptuk
Az utolsó előtti mondatot meg nem tudom, kinek szántad, de abszolút nem ilyen célzata volt ennek részemről.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nagyon kellemetlen, de amint felmerül a kérdés hogy ki milyen áldozatot hozzon meg a javulás érdekében, mindenki elkezd vadul mutogatni a másikra. Az ember nem mond le aról amihez hozzászokott, ami kényelmesebbé teszi az életét. Szóval ez van, el kell fogadni a sorsunk. Ami egyébként egyáltalán nem biztos hogy Ennyire borús lesz majd. Egyfelől valahol félúton a szakértők és a laikus emberek között a kommunikációs csatornán a média szivesen tesz egy kanál szenzációt a hírre. Másfelől rengeteg forgatókönyv van a tudósok is csak találgatni tudnak, marha nehéz szimulálni a globális eghajlatváltozás hatásait. Lehet hogy megszivjuk de egyelore meg jol is johet a meleg. Nem lehet tudni, de el kell fogadni a sorsunkat akármi is lesz. Amugymeg senkinek sem áll jól ha egy ilyen hir olvasása utan elkezd aggódni, sajnákozni, bíraskodni, aztán másnap bekapcsolja a klímát, gépet, kocsikazik es elhasznal egy hekto édesvizet. Egyszóval egyedul energiát hasznal el mint egy falu afrikában.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ahogy egy haverom mondaná, én még csak műkedvelő vagyok. Kezembe nyomnak egy pukkát, és arra hùzom meg a ravaszt amire mondják.
Ha már téma és remélem nem sértek meg vele senkit. "A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve":Géci írta:A lényeg majdnem ugyan az... Valakivel nagyon jó haverok, és gyors nyertek 5 miliárdot. Onnantól nem volt nehéz megindulni.
Üdv!
Volt 2 testvér, akik sefteléssel (nem legálisan és édességgel) egy kisebb vagyont hoztak össze. Felkeresték egy barátjukat, aki éppen a piros bikánál volt olyan beosztásban, hogy ismerte a receptet és megalakították az ördög italát. (véleményem szerint itt jött a képbe egy külső kéz/pénz, ugyanis kezdő energiaital márkaként már szinte főszponzor volt a forma 1-ben, ugye a Williamsnél volt a tankoló ember az ő ruhájukban) Aztán megépítették a gyárat Szikszón (ahonnan származnak), mert addig külföldön gyártották a terméket. Ez már az általad említett állami pénzből történt. A dolog pikantériája, hogy a szóbeszéd szerint felfüggesztett ítélet volt ellenük, így közügyektől is el voltak tiltva, de ez nem volt akadály (külső kéz elve). Majd pár éve kaptak ismét egy nagyobb támogatást az államtól, mondván, hogy nemzetközi versenypályát építenek 2014-re (WTCC, stb). Ebből született a Pesten is híres gokart pálya és komplexum. És a cég robog tovább
ui.: az "Üdv a vadásznak"-ra a helyes válasz: Tisztelet a vadnak
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A lényeg majdnem ugyan az... Valakivel nagyon jó haverok, és gyors nyertek 5 miliárdot. Onnantól nem volt nehéz megindulni.
Üdv!
Üdv!
A barátod nem kicsit van vakon. A 2 csávó rész igaz az egészből (testvérek és nem politikusok).Géci írta:Pár hete voltam vadászni Lakon. Ahogy jöttünk le az autópályáról megpillantottam a Hell gyárat. Kérdeztem is havert, hogy tudja-e, hogy ki vagykik a tulajdonosok, és azt a választ kaptam, hogy 2 politikus csávóé az egész. Na mondom az oké, de azért nem kis summa lehetett ezt össze hozni. Erre mondta haverom, hogy a 2 csávó fogta magát és azzal kezdték az egészet, hogy pályáztak egy kis pénzre, és bár hihetetlenül fog hangzani, de ezt gyors meg is nyerték, azt a cirka 5 milliárd forintot amiből meg is indították a céget... Milyen nehéz lehet szegényeknek.
Amúgy üdv a vadásznak!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???