Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Tényleg nagyon szánalmas amit eddig művelünk, pláne a transzfer ban fényében.
De ez a Pogba herce-hurca is nevetséges már, egyik nap ezt írják, másik nap azt, aztán megint mást, jó lenne, ha már vége lenne.
De ez a Pogba herce-hurca is nevetséges már, egyik nap ezt írják, másik nap azt, aztán megint mást, jó lenne, ha már vége lenne.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
https://www.facebook.com/RealMadrid/vid ... 917409953/
ugyanolyan reklám mint a Pogbás...
ugyanolyan reklám mint a Pogbás...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha a fiatalok össze tudnának szokni az idősebbekkel, akkor nagyon jók lehetünk. Már ha nem megy mindegyik kölcsönbe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pogba megérkezett LA-be, hogy átessen az orvosin.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na akkor ismét jöhet a B terv. Nehogy azt higgye valaki, hogy bármi esély van Veratti érkezésére...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tetszik (nektek mondjuk nem tetszik ) vagy nem
alig van mostanában nagy reményű fiatal csatár a piacon
ezért (is) marad itt Morata
véleményt a szezon végén mondjunk róla, akkor dől el valójában a jövője a klubnál
alig van mostanában nagy reményű fiatal csatár a piacon
ezért (is) marad itt Morata
véleményt a szezon végén mondjunk róla, akkor dől el valójában a jövője a klubnál
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Idén nem költünk, jövőre nem költhetünk.. Hajjajj.. Mi lesz itt 2 év múlva?! Aktuális VB sztárért ajánlunk egy "laza" összeget?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
de kit, nevet tudsz mondani?R.M.C.F írta: Eltudok képzelni egy tuti alakot modric és kroos közé,de kizárólag BTB-t és nem VKP-t.......
Biztos lehetne találni olcsón egy még nem befutott top képéssegű kpt, de nem látom egy nagycsapatnál sem, hogy ilyeneket igazolnának. Ha Pogba nem jön, érkezik helyette egy másik Gomes kaliber 50 millióért.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Megkérdezném Perezéket, hogy miért a töküket vakargatják, amikor elvisznek mindenkit, aki eddig szóba került. Gomes, Jesús, Pogba. Mégis mi a faszra várnak? James megtanul középen játszani, Isco meg nem haszontalanul? Gyász. Moratát bezzeg meg kell tartani.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Am igen te így gondolod de 2016-ban szinte az összes top csapat úgy gondolja, hogy szüksége van rá, ez itt a különbség.
Hagyjuk. Sajnálom ha nem egyezik a véleményünk,és ha nem egyezik a többi csapatéval.Sokszor nem szokott egy ideig...majd idővel igen.
Fogadjuk el mindaketten hogy különbözően látjuk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
ESPN is azt írja, hogy közel a megállapodás 120milláért, az olasz lapok szerint még várni kell pár napot, na meglátjuk mi lesz ebből.Csabi írta:goal szerint kiszálltunk a pogba bizniszből, a mu-é
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- MesQueUnClub
Am igen te így gondolod de 2016-ban szinte az összes top csapat úgy gondolja, hogy szüksége van rá, ez itt a különbség.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mivel ez egy folyamat igy akár...röhöghetsz a hülye sárga fejjel......ma már kevés. Én így gondolom. Nem tudom szebben,kulturáltabban és érthetőbben leírni. Csak annyit tudok hozzátenni amit mindig is szoktam. ma nevetsz....pár év múlva a magad gondoltaként hírdeted és ha szóvá teszem újra nekem támadsz.....így szokott lenni.MesQueUnClub írta:Szóval majd évekkel később kell rátérni, hogy 2016-17-es szezonban van-e szükség egy vkp-ra vagy nem, értem.
- MesQueUnClub
Szóval majd évekkel később kell rátérni, hogy 2016-17-es szezonban van-e szükség egy vkp-ra vagy nem, értem.
-
Tisztában vagyok minden egyes szegmensével ,feladatával ma is és 10 évvel ezelőtt is egy kp-ásnak.MesQueUnClub írta:Elhiszem, hogy ez mágnestáblán tök jól működik amit mondasz, de a helyzet az, hogy nem véletlen az, hogy Ronaldo és Bale abban a tekintetben kapta az előző szezonban a legtöbb kritikát, hogy elől vakargatták. Talán az ATMa alkalmazza ezt az elképzelést amit te írsz, de náluk is van vkp. Am meg pl Busi is vkp de mégse tudod egy 10 évvel ezelőtti vkpvel összehasonlítani, manapság már ők is tudnak passzolni és nem csak 2 méteres radiusban,
Tudom nehéz ezt elhinni,de pl helenio herrera is attól volt nagy,hogy évekkel előre látta mi fog működni...egyszerűen vannak ilyen emberek. Csak kevesen.....és a többség ezt nem hiszi el.
De ez nem baj. Ezért dobjuk a témát. Majd visszatérünk rá mind a többi 89 témámra pár év múlva.
Üdv.
Jóccak.
- MesQueUnClub
Elhiszem, hogy ez mágnestáblán tök jól működik amit mondasz, de a helyzet az, hogy nem véletlen az, hogy Ronaldo és Bale abban a tekintetben kapta az előző szezonban a legtöbb kritikát, hogy elől vakargatták. Talán az ATMa alkalmazza ezt az elképzelést amit te írsz, de náluk is van vkp. Am meg pl Busi is vkp de mégse tudod egy 10 évvel ezelőtti vkpvel összehasonlítani, manapság már ők is tudnak passzolni és nem csak 2 méteres radiusban,
-
MesQueUnClub írta:Ne mond már nekem, hogy ha ma játszana Vieira vagy Davids azt mondanád, hogy nem kell, meg rohadtul nem 5 év múlva vagyunk, de jelenleg furcsa mód a legtöbb top edző még alkalmaz vkp-t.R.M.C.F írta:
Taktikai alap.Hogy helyezkednek el a kp vonalak és a támadó vonalak,köztük mennyi a táv,milyen mozgásokat tudnak együtt megoldani.....stb....NEM kell VKP...... De ebbe minek menjek bele....5 év múlva ezt fogja fújni vincze ottó meg bognár gyuri mintha valami újdonság lenne....ez megy 10 éve.
Azt mondanám......ha azt teljesítenék amit anno,de mivel ők ritka nagy tehetségek,így valószínű haladnának a korral és nem lennének ma szimpla vkp-k. Nehéz kifejteni itt a gondolataimat,több idő és több "tér" kell hozzá.....a kp-ák így fognak átalakulni a közel jövőben.
Mindegy....nem kívánok tovább menni ebben a témában.
Nem akartam sokszor elmondani,nekem 1x elég lett volna,de ezt is mint minden mást sokan vitatnak....szerinted nem igaz,szerintem meg így van. Nem nagy cucc. Van aki profin átlátja és ért hozzá,van aki műkedvelő.....R.M.C.F. attol mert sokszor elmondod meg nem igaz. Minden nagycsapatban van es lesz is vkp. Attol mert kicsit jobban tud passzolni, mint 5 eve meg vkp marad. Nem kell messze menni, Casemiro nelkul nem lett volna BL.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
R.M.C.F. attol mert sokszor elmondod meg nem igaz. Minden nagycsapatban van es lesz is vkp. Attol mert kicsit jobban tud passzolni, mint 5 eve meg vkp marad. Nem kell messze menni, Casemiro nelkul nem lett volna BL.
- MesQueUnClub
Ne mond már nekem, hogy ha ma játszana Vieira vagy Davids azt mondanád, hogy nem kell, meg rohadtul nem 5 év múlva vagyunk, de jelenleg furcsa mód a legtöbb top edző még alkalmaz vkp-t.R.M.C.F írta:
Taktikai alap.Hogy helyezkednek el a kp vonalak és a támadó vonalak,köztük mennyi a táv,milyen mozgásokat tudnak együtt megoldani.....stb....NEM kell VKP...... De ebbe minek menjek bele....5 év múlva ezt fogja fújni vincze ottó meg bognár gyuri mintha valami újdonság lenne....ez megy 10 éve.