Ezt a hozzaallast kellene minimumra megszabni, es akkor nem szerepelnenek le a magyar csapatok szinte minden evben az europai porondon. Hiaba kuzdottek, sajnos ismet nem lesz ott magyar csapat az elitben, addig pedig ne csodalkozzunk, hogy nem kellenek a magyarok sehova...Pipita írta:Minden tiszteletem a Vidié, nem gondoltam volna róluk hogy ilyen játékra képesek lehetnek. Nyilván teljesen szétestek a végére és kaphattak volna vagy három gólt simán ha picit jöobban figyelnek a dánok, de egy sokkal jobb scapattal emberhátrányban ilyet harcolni, megérdemlik a dicséretet, kellemes csalódás a magyar klubok között. Kár a kihagyott ziccerekért meg a védelmi hibáért, ilyen amatőr módon elengedni...
Feczesinnek volt elvesztett (fej)párbaja? A hosszabbításban nem nagyon. Szenzációsat tolt, 2-3 védő fogta folyamatosan és szinte mindig megverte őket, megtartotta, vissza/továbbfejelte, lepasszolta... Jó volt, na.
Mennyei futball
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
TessékRealista24 írta:15 milliós Nagy Adival mi újság?
https://youtube.com/watch?v=P-S4GYAfXq0
Legutóbbi meccse, nem volt valami jó. Lesz dolga rendesen, ha rendszeresen topligás csapatokban akar játszani, de szerintem sikerülhet neki.
-
Donadoni beteszegeti a felkészülési meccseken hol kezdőként hol csereként.
Egy olasz lap valamelyik nap azt írta róla hogy fizikálisan elég gyengének látják az olasz bajnokságba.
Egy olasz lap valamelyik nap azt írta róla hogy fizikálisan elég gyengének látják az olasz bajnokságba.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
15 milliós Nagy Adival mi újság?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Minden tiszteletem a Vidié, nem gondoltam volna róluk hogy ilyen játékra képesek lehetnek. Nyilván teljesen szétestek a végére és kaphattak volna vagy három gólt simán ha picit jöobban figyelnek a dánok, de egy sokkal jobb scapattal emberhátrányban ilyet harcolni, megérdemlik a dicséretet, kellemes csalódás a magyar klubok között. Kár a kihagyott ziccerekért meg a védelmi hibáért, ilyen amatőr módon elengedni...
Feczesinnek volt elvesztett (fej)párbaja? A hosszabbításban nem nagyon. Szenzációsat tolt, 2-3 védő fogta folyamatosan és szinte mindig megverte őket, megtartotta, vissza/továbbfejelte, lepasszolta... Jó volt, na.
Ilyen játék 10 emberrel megsüvegelendő, sajna a helyzeteket nem tudtuk berúgni, meg volt egy hülye hiba... ennyin múlt
Persze, hogy egy valaki bebambul és emiatt nem les...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ilyen egy balfaszt, mint ez Bodi. Meg mennyeis szinten is az, nem hogy nemzetkozin. Nagyon jol jart a Vidi vele.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Legyen bármi a vége a Vidi meccsnek ők legalább tisztesen helytállnak, nem elég hogy 10 emberrel meg lett az egyenlítés, még most is vannak helyzeteik.
Hajrá
Hajrá
-
Dibusz nekem személy szerint elég kevésnek tűnik, jó adottságok de valamiért nem tudja ezt kamatoztatni, plusz szerintem az hogy itthon véd komolyabb nemzetközi tapasztalata továbbra sincs ez Storcknál is hátrány lesz. Gulácsi nálam is egy opció plusz még nekem Megyeri az egyik favorit, őt nagyon jó képességű kapusnak tartom, ha a Bundesliga 2.-ben kezdő lesz szerintem simán helyet követelhet magának a válogatottban is.
-
Király Gábor visszavonult hivatalosan is a válogatottságtól. Respect Neki és köszönet a válogatottban tett alázatos munkájáért! Ki lesz az utódja?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Sport1-en Bologna-Köln meccs megy, Nagy Ádi most állt be. 65. percben vagyunk, egy fél órát lehet nézni..
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Bognár amugy elképesztő tehetséggel megáldott játékos. Kar hogy taktikailag nulla, sosem lesz belole nagy spiler.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Ki hiszi el azt a másfél millát? Mutyi volt gyerekek, katalán példára, zsebbe adó mentesen.
Baloghnak is bejott a Palermo, okos játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo egy évre kölcsönvette a Puskás Akadémia FC 19 éves támadóját, Sallai Rolandot.
Sallai egy évre, háromszázezer euró ellenében érkezik a szicíliai együtteshez, amelynek a szezon befejezése után opciós joga lesz megvásárolni őt 2.5 millió euróért.
2,5 millió euró, ha beválik. Nagy Ádám 1,5. Micsoda biznisz Oroszéktól.
Sallai egy évre, háromszázezer euró ellenében érkezik a szicíliai együtteshez, amelynek a szezon befejezése után opciós joga lesz megvásárolni őt 2.5 millió euróért.
2,5 millió euró, ha beválik. Nagy Ádám 1,5. Micsoda biznisz Oroszéktól.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Engem Qbi olyan szinten felbaxott a pökhendi, tetű stílusával a sajtótájékoztatón, hogy most már csak azért is elmegyek szombat este a Hősök terére...rohadék
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
A Vidi sokkal jobban néz ki a nemzetközi porondon mint a Fradi.