Gondolom, van pár kompromittáló infója Pogbáról, amivel sikerült őt meggyőzni Mondjuk a nettó 20 millió font évente se semmi. Így ő lesz a legjobban kereső focista, nem? Habár a font gyengült...Realista24 írta: aztán jött Raiola, aki robbantani akart a piacon. Hát sikerült neki.
Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Morata 6,5, Karim 9 az emelés óta.KAG írta:Realista24 írta:Pogba 115 millió font, ebben már benne van Raiola díja is. Évi nettó 20 milla körül fog kapni.
Ez a legfrissebb.
Jó, mondjuk így tényleg nevetséges.
Mire fel kap annyit mint Messi&Ronaldo?!
Az is Joke, hogy morata többet (vagy annyit?) kap mint Benzema.
Én esküszöm nem tudom, hogy mi a f van mostanában...
Más: A hírek szerint Pogbát elengedték volna 80 millióért a Realba, aztán jött Raiola, aki robbantani akart a piacon. Hát sikerült neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Pogba 115 millió font, ebben már benne van Raiola díja is. Évi nettó 20 milla körül fog kapni.
Ez a legfrissebb.
Jó, mondjuk így tényleg nevetséges.
Mire fel kap annyit mint Messi&Ronaldo?!
Az is Joke, hogy morata többet (vagy annyit?) kap mint Benzema.
Én esküszöm nem tudom, hogy mi a f van mostanában...
ZIDANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ennyibe került őt meggyőzni, hogy a szar időjárást válasszaRealista24 írta: Évi nettó 20 milla körül fog kapni.
Merci Zizou!
Realista24 írta:Pogba 115 millió font, ebben már benne van Raiola díja is. Évi nettó 20 milla körül fog kapni.
Ez a legfrissebb.
Gondolom akkor a fizu miatt nem ide jön.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogba 115 millió font, ebben már benne van Raiola díja is. Évi nettó 20 milla körül fog kapni.
Ez a legfrissebb.
Ez a legfrissebb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyílván a Bayernről meg a Barcáról volt szó korábban, ha visszaolvasod egyben a kommenteket megérted.MesQueUnClub írta:A Bayernnek mi köze a Spanyol bajnoki címhez?kodo írta:
Mint írtam illene már Barcától, Bayerntől függetlenül behúznunk egy bajnoki címet. Még ha rossz generációnk lenne azt mondanám oké, de ilyen kerettel fel kéne pofozni már a két riválisunkat aztán mutatni a fakkot a tabella tetejéről.
de leírom más szavakkal: mindentől függetlenül ideje lenne már odaérnünk, nem mentség hogy erősek az ellenfelek.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A Bayernnek mi köze a Spanyol bajnoki címhez?kodo írta:
Mint írtam illene már Barcától, Bayerntől függetlenül behúznunk egy bajnoki címet. Még ha rossz generációnk lenne azt mondanám oké, de ilyen kerettel fel kéne pofozni már a két riválisunkat aztán mutatni a fakkot a tabella tetejéről.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Mint írtam illene már Barcától, Bayerntől függetlenül behúznunk egy bajnoki címet. Még ha rossz generációnk lenne azt mondanám oké, de ilyen kerettel fel kéne pofozni már a két riválisunkat aztán mutatni a fakkot a tabella tetejéről.Realista24 írta: Majd ha a Bayernnek lesz egy Barca szintű ellenfelek, akkor nem fognak évente januárban bajnoki címet ünnepelni.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Igazából nálunk szerintem kifejezetten jó volt míg a néger gyerek agyon nem rúgta. A sérülése után csak árnyéka volt önmagának és a váltás után (Mou segítségével) magára talált. Nincs a sérülése lehet, hogy Madridban is nagyobb karriert fut be...Galacticos írta:Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Nem egy meg nem ket jatekost kimaxolt mar mou. Ott van peldanak sneijder,voltak jo idoszakai itt is de hosszutavon amugy picit volt tobb mint kozepszer. Ehhez kepest hihetetlen szezont kihozott belole mou. Vagy peldaul diego milito..morientes írta: Pogbát meg majd Mou beállitja egy 2x2-es nènyzetbe,aztán onnan sehova.Biztos kijönnek majd a kèpessègei...
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Uh az még ma is kemény dió.Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az.lestat írta:Most lehet en vagyok a buta...de az magyarul Hepatitis C??Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
Majd ha a Bayernnek lesz egy Barca szintű ellenfelek, akkor nem fognak évente januárban bajnoki címet ünnepelni.Viszont bajnoki címet egyet sem, mivel emberek esnek be szeptember elsején a csapathoz vagy épp távoznak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Most lehet en vagyok a buta...de az magyarul Hepatitis C??Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
Azaz? (mi ez a Dabepatitis C)
Viszont bajnoki címet egyet sem, mivel emberek esnek be szeptember elsején a csapathoz vagy épp távoznak.Realista24 írta: Mi nyertünk két bl-t az elmúlt három évben, ők nem.
Nem a Bl-t kicsinyítem le, mielőtt valaki letámad, de ilyen minőségű kerettel katalánék kétszer tripláztak, uralják a spanyol bajnokságot mi meg nem tudunk konstans teljesítményt lehozni. Azért egy bajnoki címet illene már behúzni. Tudom, hogy ezer tényezős egy szezon sikeressége, sérülések, rosszkor jött eltiltások stb. De még most sem mélyítettünk a kereten, aztan augusztus kopogtat.
ezt meg nem tudom mikor írtam.morientes írta:Vèletlen volt....
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Volt már olyan nyár, hogy a Real Madrid ne mutatott volna be egy ùj igazolást legalább?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kiszálltunk belőle?Jamest 80ért vettünk, nyert egy BL-t 5 millió plusszal kiszállunk belőle az szerintem nem mellényúlás.
Egyèbkènt èn a szakmai megitèlèsère gondoltam,nem a marketingra.
Remèlem legalább majd a kinaiak...Mellényúlás lesz az, ha jövőre nem akarja majd senki se elvinni még 50ért se.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
PSG ellen balhatvedkent talalt be, igaz vilagi makkal. Taval volt meg egy meccse jobb hatvedkent, ott is azt hiszem golt vagy golpasszt szerzett. Tud beadni es fegyelmezetten vedekezik, pont jo lesz ő cserenek. Danilo helyett is őt hasznalnamKAG írta:gólvonal írta:Marci mögé ott van Nacho, akinek úgyis kellenek a percek, és védekezésben talán erősítés is Marcihoz képest.
Ja, támadásban meg 5 szint vissza
James bukas, az is lesz. Tavozni fog, ha nem most akkor jovore, mert alig fog jatszani
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha valaki csere az automatikusan gyengebb kepessegu.gólvonal írta: Az egy másik dolog, de mondj olyan hozható cserének való bhv-t, aki nem gyengébb támadásban Marcinál.
Itt arrol van szo, hogy o egy khv es ha nagy para van el tud jatszani a szelen, lehozza a meccseket.
De nem orulnek neki, ha fixen o lenne a 2. Szamu oda a bal szelere.
Amugy en hoztan volna ricardo rodriguezt ha igaz volt a 30 35 millas kivasarlasi ar.
ZIDANE