Kommentáld a híreket
- Galacticos
Re: Kommentáld a híreket
azert ez egy eleg erdekes lista.
Andersonbol tobber vartam, meg giobol. Eleg fasza jatekosok lehettek vna..
Andersonbol tobber vartam, meg giobol. Eleg fasza jatekosok lehettek vna..
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
wxyz írta:de kit, nevet tudsz mondani?R.M.C.F írta: Eltudok képzelni egy tuti alakot modric és kroos közé,de kizárólag BTB-t és nem VKP-t.......
Biztos lehetne találni olcsón egy még nem befutott top képéssegű kpt, de nem látom egy nagycsapatnál sem, hogy ilyeneket igazolnának. Ha Pogba nem jön, érkezik helyette egy másik Gomes kaliber 50 millióért.
nem Pogbával van bajom,hanem az irreális árával. nevet meg nem tudok,nem ez a munkám viszont a stílust azt meglehet határozni,egy jó BTB kellene.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ittál már argentin bort?Húú b+...KAG írta:Sierra írta:..Higany meg már többször is megbukott, ráadásul jövőre már 30 éves.
Olyan, mint a jó bor.
A korral csak érik
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nagyon összetett dolog ez. Sajnos az is benne van, hogy innentől brutálisan elszállnak majd az árak/fizetések. Eddig CR ára egy láthatatlan vonal volt. Ezt hivatalosan nem lépte át senki. Biztos vagyok benne, hogy a Real Madrid most sem akarta megtenni ezt. Ha a MU megteszi egy 23 éves, még semmit nem bizonyított játékosért, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez rendben van, de ez még igy is kevés.A 2 BL, a kupék egy a szuperkupák rendben vannak, de még igy is legalább az egyik Barca triplázást meg kellett volna fúrni a bajnokságban.Realista24 írta:Majd ha a Bayernnek lesz egy Barca szintű ellenfelek, akkor nem fognak évente januárban bajnoki címet ünnepelni.Viszont bajnoki címet egyet sem, mivel emberek esnek be szeptember elsején a csapathoz vagy épp távoznak.
Nem tudom milyen üzenete van, hogy Ibra egy MU-ba megy el levezetni...palesz77 írta: Ibra és az ő leigazolása is pont annyira üzenet értékű szerintem, mint sportszakmai. Ezzel jelzik, hogy felkerülnek a térképre újra..
Oké, van benne valami, amit írtok, de ez akkor sem normális, hogy egy focistáért ennyi pénzt adjanak, SZERINTEM nem ő lesz a tényező abban, ha esetleg a MU újra sikeres lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem is olyan régen mi is ebben a helyzetben voltunk szinte...akkor Pérez erőből oldott meg mindent. Micsoda nyár is volt az, aztakur.vaIbra és az ő leigazolása is pont annyira üzenet értékű szerintem, mint sportszakmai. Ezzel jelzik, hogy felkerülnek a térképre újra.. Lássuk be, egy nagy névnek nem volt mostanság túl vonzó a MU, de az ilyen igazolásokkal érhetik el, hogy újra tényezők legyenek. És nem csak azért, mert +20 milliót ajánlanak mindenkinek.. Legalábbis szeintem ez is benne van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sierra írta:..Higany meg már többször is megbukott, ráadásul jövőre már 30 éves.
Olyan, mint a jó bor.
A korral csak érik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2016. július 29., péntek 15:53-kor.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Llorente nem lehet jó Casemiro beugrósának? Vagy totál más stílus? Nem mintha az életbiztosítás lenne, főleg a ban miatt, de egy Sissokoval megoldani a középpályát se hiszem, hogy sokkal biztosabb megoldás lenne. Ahogy meg itt olvasom, elég meggyőző volt, Zidane is kedveli, a meccsek 3/4-ét egy fiatalabb kölyökkel is nyerni lehet igazából.. Nyilván inkább akarnátok olyat, akivel az összes meccsen esélyesebb a középpályátok, de ha Verrattit nem tudja leigazolni Pérez, akkor nem nagyon tudok olyan opciót mondani, aki biztos javulást hozna - Weigl se hiszem, hogy Case helyettesének jó lenne. Akkor meg lehetne akár az ígéretes ifinek is esélyt adni szerintem, nem nagyobb rizikó.wZoLee7 írta:Inkabb akkor mar ne igazoljanak senkit, es Kova kapjon tobb lehetoseget
Iniből kiindulva 2 évet még bírni fog szerintem magas szinten is, főleg ha pihenhet kisebb meccseken. Iscoék meg annyit csak össze tudnak hozni, hogy tehermentesítik a kisebb bajnokikon..ziro4vr írta:Nagy gáz lesz itt ha majd nem igazolhatunk és Modric rozsdásodni kezd.
Ibra és az ő leigazolása is pont annyira üzenet értékű szerintem, mint sportszakmai. Ezzel jelzik, hogy felkerülnek a térképre újra.. Lássuk be, egy nagy névnek nem volt mostanság túl vonzó a MU, de az ilyen igazolásokkal érhetik el, hogy újra tényezők legyenek. És nem csak azért, mert +20 milliót ajánlanak mindenkinek.. Legalábbis szeintem ez is benne van.Sierra írta:Illetve az biztos, hogy ha megtörténik az átigazolás, akkor a United lesz a világ legnevetségesebb csapata. Nem normális dolog ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért, aki közel sem biztos, hogy be fog válni náluk.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A legnevetségesebb címet nálam viszi a Juve a 90 millás Higuaínnal. Pogba még szólhat nagyot, Higany meg már többször is megbukott, ráadásul jövőre már 30 éves.Sierra írta:Illetve az biztos, hogy ha megtörténik az átigazolás, akkor a United lesz a világ legnevetségesebb csapata. Nem normális dolog ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért, aki közel sem biztos, hogy be fog válni náluk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy én megértem, hogy kiadták(?) érte.Sierra írta:Illetve az biztos, hogy ha megtörténik az átigazolás, akkor a United lesz a világ legnevetségesebb csapata. Nem normális dolog ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért, aki közel sem biztos, hogy be fog válni náluk.
Fiatal, minden megvan benne, hogy akár Aranylabdás is legyen. Eladható, marketingje is nagy...szomorú vagyok.
Verratti nálam sehol nincs hozzá képest...upsz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Illetve az biztos, hogy ha megtörténik az átigazolás, akkor a United lesz a világ legnevetségesebb csapata. Nem normális dolog ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért, aki közel sem biztos, hogy be fog válni náluk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Viszem Raiolat is, elveszek mindent tőled.
Amúgy én ezt simán elhiszem, hogy kb rajta múlt a dolog, lehet a Bl címvédés is.
Verratti esélytelen szerintem. Ha más nem, keresni kell egy fiatal gyereket, akár hagyni egy évet még a helyén. Nagy gáz lesz itt ha majd nem igazolhatunk és Modric rozsdásodni kezd.
Amúgy én ezt simán elhiszem, hogy kb rajta múlt a dolog, lehet a Bl címvédés is.
Verratti esélytelen szerintem. Ha más nem, keresni kell egy fiatal gyereket, akár hagyni egy évet még a helyén. Nagy gáz lesz itt ha majd nem igazolhatunk és Modric rozsdásodni kezd.
Nem illik.
Évi 20 millió évente Pogbának (már ha igaz lesz)? Big joke, hatalmas vicc.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Várlak pufiziro4vr írta:R24 azért jól felültettél a kantepogba csomaggal. Ha ezek után egy fáradt sissokho jön, Elmegyek érted Fehérvárra. Főleg ha 40ért.
Nem győzöm hangsúlyozni mennyire Megérte volna egy Gündogan & Auba pakk plusz Sanitas lecserélése. James és Morata el, Jesé helyett Asensio és job done.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
R24 azért jól felültettél a kantepogba csomaggal. Ha ezek után egy fáradt sissokho jön, Elmegyek érted Fehérvárra. Főleg ha 40ért.
Nem győzöm hangsúlyozni mennyire Megérte volna egy Gündogan & Auba pakk plusz Sanitas lecserélése. James és Morata el, Jesé helyett Asensio és job done.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na akkor Perez terhet egyet Verrattiert, aki nem fog meg csapatot valtani. Könyörgöm, legyen eszünk, zsírozzunk le egy James-Verratti cserez valahogy
Ha elhoznak ety Sissokot 40-ert eldobom az agyam.
Inkabb akkor mar ne igazoljanak senkit, es Kova kapjon tobb lehetoseget
Ha elhoznak ety Sissokot 40-ert eldobom az agyam.
Inkabb akkor mar ne igazoljanak senkit, es Kova kapjon tobb lehetoseget
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Amúgy a szlovák lapok egy Hamšík - Real házasságról is pletykálnak...
Merci Zizou!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Tipikusan az az eset, ami jól is elsülhet, de akár katasztrófálisan is. Egyelőre utóbbinak adok nagyobb esélyt.cart írta:Jó lesz ez az Ibra-Pogba-Mou-Rooney négyes az MU-ban, sok nyugtuk tuti nem lesz a szezonban...
Danilo?Amúgy Kroos óta sikerült leigzolni "A-opciót" ?
Merci Zizou!