Ők a kisebbik rész.h3x0r írta:Szerintetek az a normalis, ha az embernek van egy velemenye es barmi is tortenjen ido kozbe, nem valtoztathat rajta? Tehat ha egyszer kimondtal valamit, makacsul kell mindenaron ragaszkodj hozza? Nem inkabb az adott helyzetbol kell kihozd a legtobbet?Guti.HaZ. írta:Off: Ez a fórum olyan, mint egy sáskaraj. Mindenki megy a másik után ész nélkül. (ezt most általánosságban mondtam)
Ha megnézed, volt egy idő, amikor a fórum 99%-a akarta Balet, aztán egy-két ember meggondolta magát és azóta már csak páran mondják, hogy tényleg kell, a többi szerint felesleges (és nem csak az ára miatt).
Nem tudom Géci hogy gondolkozik, vagy mik befolyasoljak, csak annyit tudok biztosan, hogy nyar elejen en is (mint ahogy meg sokan masok) Bale szemelyeben lattuk a megfelelo embert. VISZONT azzal, hogy ido kozbe nem sikerult leigazolni, es jott Isco rengeteg dolog MEGVALTOZOTT. Peldaul en szemely szerint Iscoba az ideigazolasa elott semmit nem lattam. Nem mondom, hogy a felkeszulesi meccseken teljesen meggyozott, de mostmar latok benne par dolgot, ami tetszik. Tehat en is mentem esz nelkul valaki utan, aki tobbszor latta vagy csak ido kozben azzal, hogy tobbet lattam jatszani valtozott a velemenyem?
Bale-el is ez a helyzet. Ha ugyan az lenne a keretunk mint szezon vegen, meg mindig a brittet mondanam, hogy igazoljuk le, VISZONT nem ugyan az a keretunk, par jatekos elment, paran jottek es a JELENLEGI keretbe nem biztos, hogy Bale minden aron kell.
Azt viszont láthatod, hogy nagyon sokan azt sem tudják miről beszélnek, csak az előttük szólót majmolják. Egy épkézláb indokot nem tudnak elmotyogni, csak ugyan azt mondják újra és újra, amit már valaki elmondott. Ha két nap múlva az ellenkezőjét mondja az előttük szóló, akkor meg ugyan úgy beállnak a sorba. etc. etc.
De ilyen a foci. Mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá, pedig ez csak a töredékére igaz. Aki meg nem tud egy normális gondolatot összerakni a kobakjában, az csak követi azt, akinek SZERINTE ez sikerül. De igazából majdnem az összes fórum így működik.
bocsánat az offolásért