Cheryshev szélső támadó, ami a keretben (rajta kívül) jelenleg Ronaldoról, di Maríáról és (talán?) Jeséről mondható el. Ha 4-2-3-1-et játszunk, és szerintem azt fogunk, csak Isco (vagy aki éppen középen játszik), nem Benzema sarkán fog majd taposni, hanem közelebb lesznek egymáshoz a vonalak. Védekezésben pedig jobban besegít mint korábban Özil. Szóval a 4-2-3-1-hez nem árt a 4 szélső.Anis írta:Lehet hogy tehetséges, de mivel támadó középpályásokból nagyon sokan vannak, nem lesz helye. Bal védőt meg csak most kezdett el játszani. Bár első meccseket nem láttam végig, csak 20 perceket, ahogy itt olvastam a védekezése nem az igazi. Illetve remélem Coentraot nem vele akarják pótolni - nem miatta adják el h legyen helye az orosznak.Tádám írta:Én nem értem, hogy ez a Cheryshev gyerek miért lesz az első keret tagja...
Védelembe kell Fabio, mellette Marci, középre SR, Varane, Pepe, akár Nacho, jobbosra meg Arbe-Carvajal páros és kész is.
Coentraot egy bal bekkel akarják pótolni. Több név is felmerült. És azért akarják eladni, mert menni akar.
A védelembe Marcelo kell, és mögé valaki. Nacho meg nem "akár". Az az Ő posztja, nem a szélső védő. Jó lesz Ő ott kisebb csapatok ellen. Nem aggódom miatta. Talán később még jobb is lehet mint "csak" 4. számú védő. Arról nem is beszélve, hogy ha minden kötél szakad, még a szélen is tud egy viszonylag korrekt védőmunkát lehozni.
És köszönöm a Bale-es válaszokat tegnapról. Azt gondoltam, hogy nem Ő a fő góllövőjük. De azt nem értem, hogy miért "szarták le" az EL-t. Ha a BL helyért hajtanak (hiába más a színvonal) a nemzetközi tapasztalat igen csak jól jönne, meg a kettős terhelés szokása.