Iden amugy ujra egesz jo volt.___Samy___ írta:Az AS szerint a Valencia megkereste Lass Diarrát egy 3 éves szerződéssel, 3,5 millát kapna évente.
Nincs koze a ports-os szinthez, mielott hozzank jott, de oda boven jo lehet!
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 2., kedd 21:59
Iden amugy ujra egesz jo volt.___Samy___ írta:Az AS szerint a Valencia megkereste Lass Diarrát egy 3 éves szerződéssel, 3,5 millát kapna évente.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 2., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 2., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. augusztus 2., kedd 20:28
Nem is értettem az utóbbi, már múltidős híreket a világból. Ameddig nincs ofisöl, fossanak csak.Realista24 írta:Imádom, ahogy az angolok becsokiztak, amiért Pogba és a Real is NYC-ben van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 20:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 19:12
Olvass vissza. Toled indult.Anthony írta:Hogy jön ide CR? Nem is az a poszt, és nem is a kezdő 11 a téma.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 2., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 17:11
Ja. Fix.BBeno írta:hoztak volna suarezt ha nincs a balheja. szoval nem ronci miatt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 16:54
Hát ha megelèkszik a CdR-el,meg a BL-be a "lejátszott" meccsekkel,meg a ligában a gálákkal,(ha van mèg olyan egyáltalán),akkor igen.istimester írta:A Juvében kb. 20 meccsen volt kezdő. Ennyit itt is fog kapni.morientes írta:Èn ebbe nem igazán hiszek.Amint felèpül a francia,neki Zizounál meszeltek.Az a semmi tinglitangli+a beszólás hogy ő már "valaki" ZZ-nèl eldöntötte a sorsát...sztm.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 2., kedd 16:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. augusztus 2., kedd 16:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 2., kedd 16:04
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 2., kedd 15:11
A Juvében kb. 20 meccsen volt kezdő. Ennyit itt is fog kapni.morientes írta:Èn ebbe nem igazán hiszek.Amint felèpül a francia,neki Zizounál meszeltek.Az a semmi tinglitangli+a beszólás hogy ő már "valaki" ZZ-nèl eldöntötte a sorsát...sztm.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 15:03
Èn ebbe nem igazán hiszek.Amint felèpül a francia,neki Zizounál meszeltek.játékperceket is fog kapni bőven szerintem,
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 2., kedd 15:01
Így igaz és ezzel nagyjából mindent elmondtál.ericco írta: csak rajta fog múlni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 14:59
Persze hogy nem,de nem is kell,elől bőven megvagyunk,nem fogják Moratat Benz helyett olyan sokat nyomni,ha meg lesèrül a francia,ott lett volna Mariano,(akit èn ez után a felkèszülèsi meccs után nem passzolnèk tovább kölcsönbe,),a kpt meg lehetne faszán forgatni.A kedvencem már itt van.
Pogba nem csatár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 14:54
A kedvencem már itt van.morientes írta: Elpasszolni hatvan hetvenèrt,felturbozni a lèt,aztán elhozni a kedvencedet.Simán aláirtam volna.
Èn èrtem hogy nem akartak kifizetni a fèregnek 20 milliot zsebbe,csak azt nem hogy mi lett volna ebbe a nagydolog.Sztm Mendesnek is odacsusztattak nèhány èrdekes transferrnèl,cssk azt nem vertèk nagydobra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 14:53
Elpasszolni hatvan hetvenèrt,felturbozni a lèt,aztán elhozni a kedvencedet.Simán aláirtam volna.Realista24 írta:De ki lett volna a jobb megoldás szerinted, erre nem válaszoltál. Kíváncsi vagyok.ericco írta:Szerintem csak létszámban vagyunk vele előrébb, mint tavaly, de cáfoljon rám. Tényleg.
(még tudok szólni Péreznek. )
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem