aztat én nemtudom,de nem is érdekelnumberone1 írta:Azt nem tetted hozza, h Perez szereti a negereket.
Ha jon Sissoko, akkor az biztos Zizou keresere.
én eddig szartam a témára, de mostmár aztmondom, hogy jöjjön pogba. miért ne?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 3., szerda 11:33
aztat én nemtudom,de nem is érdekelnumberone1 írta:Azt nem tetted hozza, h Perez szereti a negereket.
Ha jon Sissoko, akkor az biztos Zizou keresere.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. augusztus 3., szerda 11:32
Az EB előtt a földön nem volt ember, akinek eszébe jutott volna a leigazolása. Sztem ez tény. Akkor most megint jön valaki, aki az EB-n nem rúgta ki a gyepet?Persze nem 1 Pogba kategória, de valaki mindenképpen kell, Sissokonál meg sok jobb opció szerintem jelenleg nem nagyon van.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 3., szerda 11:25
Azt nem tetted hozza, h Perez szereti a negereket.Toti írta:én valamiért nem nézem ki zizouból, hogy neki kell.numberone1 írta:Egyebkent nekem nem lesz vele gondom, ha Pogba mellett behuzzuk. Zizou csak tudja mit akar vele kezdeni.
sokkal inkább perez baszta fel az agyát, hogy gomes lerepült plusz még igazolni sem igazoltunk jóformán, aztán gondolom belenézett az eb döntőbe, ahol a moussa tolta a sprinteket rendesen, meg szólózott egyet, azt most bosszúból meg dühből leigazolja.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 3., szerda 11:20
én valamiért nem nézem ki zizouból, hogy neki kell.numberone1 írta:Egyebkent nekem nem lesz vele gondom, ha Pogba mellett behuzzuk. Zizou csak tudja mit akar vele kezdeni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 3., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. augusztus 3., szerda 10:58
Azért más kategória nyomorékokkal focizni 1 kieső PL csapatban, mint franciaként Zidane-nal egy Real Madridba. Szerintem ebből felesleges kiindulni, hülye lenne nem kurva sokat melózni, ha esetleg nálunk köt ki.wxyz írta:Lusta játékos, Newcastleben sok gond volt vele, edzéseken sokat alibizik, nem minden meccsen teszi oda magát rendesen. Jobb lenne elfelejteni a leigazolását.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. augusztus 3., szerda 10:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 3., szerda 10:35
Jesében úgy sincs annyi, hogy nálunk top legyen. Padról meg kevés szokott lenni.___Samy___ írta:A játék hiányában Jesé elmegy egy olyan csapatba, ahol szintén nem garantáltak a percek. És opció nélkül. Ha ez igaz, akkor ez egy nagy fekete pont a nyárra.
Szerintem baj lesz, mert régen mondjuk a Toulouseban vkp volt, de mióta angliába ment inkább TKP. Ráadásul nem is az a biztonsági kp-s szerepben, mint Casemiro. Én nem érzem őt sem Casemiro helyettesnek. Mondom ő is egy Ramires féle számomra szürke játékos. Régen ilyenek szoktak 442-ben a szélen szaladgálni.Realista24 írta:Padon semmi baj nem lesz Sissokoval, és Casemiro sem éli bele magát, hogy nincs igazi alternatívája. Na meg Casemiro sem top, tavaly kimaxolta magát, meglepődnék, ha még tudna előrébb lépni.
Na de mindegy is, Pogboom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 3., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 3., szerda 10:07
Hiába erőltettem hogy nem top vkp.....hagytam is inkább.Lehetne az új Song. Mennyire irigy volt pár ember, hogy annakidején nem hozzánk jött.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. augusztus 3., szerda 10:06
Ezzel a mondattal viszont maximálisan egyetértek.Toti írta:csak akkor, ha már (esetleg) távoznia kell, akkor ne moussa sissoko leigazolása miatt kelljen már.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 9:53
Ahhoz egyértelműen kevés, hogy Kroos vagy Modric helyettese legyen, szerintem ő ha jön, akkor izomnak lesz hozva középre.ericco írta:Lehet tévedek, de Sissoko inkább amolyan box-to-box KP-st szokott játszani, a szélre kihúzódva. Szerintem nem Casemiro posztja az övé.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 3., szerda 9:47
teljesen jogos. egyéni szoc problémám a szimpátia.realistahuni írta:Volt 3 szezonja bizonyítani.félek isco távozását vetíti elő.
legyen,legyenRealista24 írta:Na de mindegy is, Pogboom.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 3., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. augusztus 3., szerda 9:42
Nem az a baj, hanem az, hogy lehet egy Sissokonak is lesz.realistahuni írta:Volt 3 szezonja bizonyítani.félek isco távozását vetíti elő.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 3., szerda 9:23
Volt 3 szezonja bizonyítani.félek isco távozását vetíti elő.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 3., szerda 8:31
teljesen felesleges igazolásnak tartom.Marca: Sissoko egyre közelebb a Real Madridhoz.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. augusztus 2., kedd 22:06
mekkora kedvenc volt, te jó ég észből viszont nem sokat kapott szegény... kár érte!KAG írta:Iden amugy ujra egesz jo volt.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 2., kedd 22:05
szerintem nem baj ha nem lesz opció, sose lesz itt szint, az a hajó rég elment___Samy___ írta:A játék hiányában Jesé elmegy egy olyan csapatba, ahol szintén nem garantáltak a percek. És opció nélkül. Ha ez igaz, akkor ez egy nagy fekete pont a nyárra.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem