Mert elfog igazolni. Egyszerűen várnak meddig megy el Pérez, mert nem akar a MU-be menni, de még is 20 milla. Inkább várnak, hát ha megy tőlünk egy olyan ajánlat amit már eltud viselni, ha meg nem akkor meg valahogy megbarátkozik a vörös mezzel. A Juve már azt is tudja hogy fog kinézni a kp jövőre, nem kell oda nekik nagy igazolás, kicsengettek 90 millát egy csatárért, abban a biztos tudatban, hogy Pogba ára még annál is magasabb leszRonaldo09 írta:Neked legyen igazad,csak eddig végig semlegesen nyilatkozott azért furcsa számomra,érted?wZoLee7 írta:Ugyan már, ha nem igent mond tényként kezelik, hogy eligazol. Viszont marhára nem akar az MU-be menni, már rég ott lenne ha akarna, 20 millás fizetést adnának neki...
És szinte tényként lehetett kezelni eligazol,csak a hova volt a kérdéses.Azért tűnik olybá,hogy valami változott,de lehet én tulajdonítok túlságosan nagy jelentőséget neki,de eddig úgy tűnt figyel arra ne mondjon vakot.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mert előtte sosem mondta ezt senki.BBeno írta:ezekre amugy a legnagyobb sablon nyilatkozat Roncitol van.csak isten tudja mit hoz a jovo. legnagyobb hablaty.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezekre amugy a legnagyobb sablon nyilatkozat Roncitol van.csak isten tudja mit hoz a jovo. legnagyobb hablaty.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ronaldo09 írta:Neked legyen igazad,csak eddig végig semlegesen nyilatkozott azért furcsa számomra,érted?wZoLee7 írta:Ugyan már, ha nem igent mond tényként kezelik, hogy eligazol. Viszont marhára nem akar az MU-be menni, már rég ott lenne ha akarna, 20 millás fizetést adnának neki...
És szinte tényként lehetett kezelni eligazol,csak a hova volt a kérdéses.Azért tűnik olybá,hogy valami változott,de lehet én tulajdonítok túlságosan nagy jelentőséget neki,de eddig úgy tűnt figyel arra ne mondjon vakot.
Már ne is haragudj,még jó hogy semlegesen nyilatkozik még juve alkalmazottként. Majd ha alá lesz írva a szerződése máshová,akkor nem ezt fogja nyilatkozni.
Bocs,de ezt illik átlátni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
A United miatt nem aggódom én se,nyílván már ott lenne,ha akarna.De az kevés a boldogsághoz,hogy oda nem megy,jó lenne Real mezben làtni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, egészen addig nyilatkozgatott így meg úgy, ameddig jó volt etetni a sajtót, hogy az adidas blahblah kampánya szépen fel legyen vezetve.Ronaldo09 írta:Neked legyen igazad,csak eddig végig semlegesen nyilatkozott azért furcsa számomra,érted?wZoLee7 írta:Ugyan már, ha nem igent mond tényként kezelik, hogy eligazol. Viszont marhára nem akar az MU-be menni, már rég ott lenne ha akarna, 20 millás fizetést adnának neki...
Adom Zolee-t, évi nettó 20 milliót csak az nem ír alá egyből, aki nem ott akar játszani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ne kezeljuk mar ugy oket mintha rabszolgak lennenek... mi az hogy marhara nem akar odaigazolni? biztos raiola olyan ugynok hogy megkerdezi pogbat hova akarsz menni real vagy mu, mire o azt mondja real es csakazertis a mu ajanlatat fogadja el. egyeduli ilyen esetet amit elhittem hogy nem sok beleszolasa volt a jatekosnak az a falcao to monaco volt ahol a doyen sport iranyitott mindent. de pogba eseteben ilyenrol szo sincs. pont hofy megforditanam ha annyira ide akarna jonni akkor mar lezart ugy lenne. de szerintem semmi ilyen kozeledes nincs a ket fel kozott. pogba nem erolteti. perez meg be sem szallt. az evi 20 millat meg max kinabol hinnem el. angliabol nem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. augusztus 3., szerda 21:18-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Neked legyen igazad,csak eddig végig semlegesen nyilatkozott azért furcsa számomra,érted?wZoLee7 írta:Ugyan már, ha nem igent mond tényként kezelik, hogy eligazol. Viszont marhára nem akar az MU-be menni, már rég ott lenne ha akarna, 20 millás fizetést adnának neki...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugyan már, ha nem igent mond tényként kezelik, hogy eligazol. Viszont marhára nem akar az MU-be menni, már rég ott lenne ha akarna, 20 millás fizetést adnának neki...
-
Hát,hogy,, meglátjuk",mint eddig,vagy valami semlegeset,ha már lehetne választani,eddig úgy is nyilatkozott,azért nem értem,vagy nem akarom érteni.Realista24 írta:Mit mondjon?Ronaldo09 írta:Van ez a video a Marcan(is),tegnap vagy ma készült,elkapják Pogbát a szállodába vagy valahova menet,egy Juventus szurkoló.Aláíratnak vele egy Juvés labdát,közben megkérdezik marad-e a csapatnál.Igennel felel,erre visszakérdeznek mégegyszer,hogy marad a Juventusnál?Mégegy igen.És nem tűnik boldognak.Mellesleg én se.Ez már elsőkezes információ.Most akkor mi van??
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem feltétlenül az ára az extrém, vagyis na 100 milla az bizony ott van, de ha valóban évi 20 milla a fizetése, na az az igazi bünti.
tok mindegy mit nyilatkozik. fabian delph nyilatkozata megvan mielott a cityhez igazolt a villabol?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mit mondjon?Ronaldo09 írta:Van ez a video a Marcan(is),tegnap vagy ma készült,elkapják Pogbát a szállodába vagy valahova menet,egy Juventus szurkoló.Aláíratnak vele egy Juvés labdát,közben megkérdezik marad-e a csapatnál.Igennel felel,erre visszakérdeznek mégegyszer,hogy marad a Juventusnál?Mégegy igen.És nem tűnik boldognak.Mellesleg én se.Ez már elsőkezes információ.Most akkor mi van??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Van ez a video a Marcan(is),tegnap vagy ma készült,elkapják Pogbát a szállodába vagy valahova menet,egy Juventus szurkoló.Aláíratnak vele egy Juvés labdát,közben megkérdezik marad-e a csapatnál.Igennel felel,erre visszakérdeznek mégegyszer,hogy marad a Juventusnál?Mégegy igen.És nem tűnik boldognak.Mellesleg én se.Ez már elsőkezes információ.Most akkor mi van??
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Értem az álláspontodat és nem is megyek tovább ebben.
De pl az sem véletlen hogy egyazon játékos egy napolinak 25 millió euróért mehetne,de ha mi is beszállunk akkor egyből 40 nekünk. Oka van.
Mert aki megvesz egy bale-t 91 ért.....vagy sorolhatnám,azt balekolják mint az állat. A világ simán ilyen,ez nem nagy megállapítás.
De pl az sem véletlen hogy egyazon játékos egy napolinak 25 millió euróért mehetne,de ha mi is beszállunk akkor egyből 40 nekünk. Oka van.
Mert aki megvesz egy bale-t 91 ért.....vagy sorolhatnám,azt balekolják mint az állat. A világ simán ilyen,ez nem nagy megállapítás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Maximum megállni fog, csökkeni nem hinnem. Miért csökkenne? Egymásra licitálnak a szponzorok, tv társaságok es ügynökök. Ha ezek nincsenek akkor sejkek, milliárdosok es gengszterek, fogadási csalók, pénzmosok.R.M.C.F írta:Egy ideig,de már szerintem átesett oda,hogy nagyon nehezen finanszírozható a kiadási oldal,nyilván a szponzor is valameddig kényszerhelyzetében felfelé megy az árral,de az is ideig óriág csak.....mert nem tudja majd kigazdálkodni.
Visszafordíthatatlan. Egy-egy üdítő kivétel van, akinek lehetősége van választani tobb klub közül es valóban azt választja ahova menni akar, nem azt ahova küldik vagy ahol tobb pénzt kínálnak neki. Szerintem.
Sok nagyon olcsó es igazán jo játékos nem jut eszembe, akit behuztunk volna. Sokszor felhozzatok Kroost hogy olcsó volt. Lejáró szerződése volt, 25 millát fizettünk érte. Az nagyon is árában volt, mindössze szerencsénk volt. Varane talan az egyetlen, akire ra merném húzni ezt az állítást.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Egy ideig,de már szerintem átesett oda,hogy nagyon nehezen finanszírozható a kiadási oldal,nyilván a szponzor is valameddig kényszerhelyzetében felfelé megy az árral,de az is ideig óriág csak.....mert nem tudja majd kigazdálkodni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az árak azert szálltak el, mert egyre tobb a pénz a sportban.
10 eve egy mez szponzor fizetett évi 10 milliót, ma meg 100-at.
10 eve azt sem tudtak mi a Twitter, ma meg CR fingik egyet es ket perc múlva tudod hogy milyen babot evett es hol. Egy insta poszttal keresnek annyi eurót amennyi forintot te egy hónap alatt. Stb.
10 eve egy mez szponzor fizetett évi 10 milliót, ma meg 100-at.
10 eve azt sem tudtak mi a Twitter, ma meg CR fingik egyet es ket perc múlva tudod hogy milyen babot evett es hol. Egy insta poszttal keresnek annyi eurót amennyi forintot te egy hónap alatt. Stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
kodo írta:Ha ez kell egy dominans csapathoz akkor nincs mese. Raiola nagyon jól menedzseli azert ennyi az ara, ezzel nem lehet mit kezdeni. Alternativa nincs, Kante eluszott, Sissoko max cserének jó, Verratti pedig épp most hosszabbított.R.M.C.F írta:De az ára elgondolkodtat.....sok. Ennyit senkiért sem szabad adni. Ez ostobaság.
Anno más játékosok kerültek irreálisan sokba ( Buffon, Zidane), akik később hatalmas szerepet játszottak a klubjuk sikerességében. Pogba is ilyen alapanyag szerintem, ezért is van rá szükségünk.
Egyrészt lehet mit kezdeni az irreális árakkal,másrészt ha garancia lenne hogy tőle lesz a csapat az ami,akkor okés,de emberből van,és ezért van ebben kockázat,ha esetleg nem válik be,namost egy irreálisan magas áron vett ember,ha nem működik a mi focinkban akkor az nagyon rossz biznisz. Hidd el,hosszútávon nem leveszett dolog ha reálisabb árak felé megyünk,más csapat is "több levegőt" kap,nem a játékosok tudása lett több az elmúlt években az árukat a klubok egymásraígérése alakította ki,namost ez visszafelé is működik......csak nem egy könnyű sztori. Ez már el lett ku*rva. De ha valaki nem tud megállj parancsolni ennek a folyamatnak,akkor a vége az lesz hogy bukni fognak a klubok,mert ezeket az összeket már nem tudják finanszirozni sokáig.
Szóval.....irreális ár,ergo nincsen üzlet. Vannak reális áron vehető játékosok is,mi is vettünk már nem is egyet. Több olyan klubbal kell szorosabb kapcsolatot kialakítani aki korrekt árképzésű,oda vissza üzletek mehetnek,tőlünk kölcsön,vagy opciós,onnan meg reálisabb áron befutott alakok.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ja, ennyire nem követtem nyomon őket. Akkor viszont egész jó kis jobb backet szereztek, úgy látom Aurier megy a sűlyesztőbe. Am Jesének szerintem ott is nagyot kell villantania, ha több játéklehetőséget akar mint Madridban.sebydani írta:A frissen igazolt jobbhátvédet? Talán ő vele nem kell megharcolnia a helyértMesQueUnClub írta: Rasszista! Egyébként ne felejtsd ki a Belga srácot se aki, a felkészülés alatt nektek akasztott asszem 2-t.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦