Eddig is azok voltak, csak mi szeretjük copatni saját magunkat.Egyébként úgy gondolom, jövőre abszolút megfogható és verhető lesz a Barcelona.
Real Madrid vs. Barcelona
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Minden évben ezt hisszük, aztán nem nagyon akart összejönni évekig. Nem a védelmükön múlik a dolog.Veidt írta:Egyébként úgy gondolom, jövőre abszolút megfogható és verhető lesz a Barcelona.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Neymar a hírek szerint nincs túl jó fizikai állapotban az Olimpián.
Ennyit számítana hogy kihagyta az előszezont?
Ennyit számítana hogy kihagyta az előszezont?
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A Roma sajtóirodájának az egyik tagja néhány perce Twitteren bejelentette, hogy Vermaelen már holnap fél kettőkor ott lesz a római reptéren. Ez már komolynak, véglegesnek tűnik.
Egyébként úgy gondolom, jövőre abszolút megfogható és verhető lesz a Barcelona.
Egyébként úgy gondolom, jövőre abszolút megfogható és verhető lesz a Barcelona.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Pool elég komolyan tömi Messiéket eddig, lol!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Kanté szerződésében is benne volt hogy minden nem angol csapatnak elővásárlási joga van, még ha ez nem is ugyanolyan. Senki nem akarja erősíteni a riválist.gabo95 írta:Olvastam egy olyan pletykát amit nem igazán tudok hova tenni: elvileg a Real szeretne egy olyan záradékot Jesé szerződésébe, hogy a PSG-ből nem igazolhat a Barcába (már ha egyáltalán megy a PSG-be). A kérdésem az, hogy egyrészt ez szerintetek valós-e, másrészt pedig, hogy ez mennyire létező vagy természetes dolog a rivális csapatoknál, volt-e esetleg ilyenre példa valamikor?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Özil szerződésében is benne van, hogy ne menjünk nagyon messzire vissza.gabo95 írta:Olvastam egy olyan pletykát amit nem igazán tudok hova tenni: elvileg a Real szeretne egy olyan záradékot Jesé szerződésébe, hogy a PSG-ből nem igazolhat a Barcába (már ha egyáltalán megy a PSG-be). A kérdésem az, hogy egyrészt ez szerintetek valós-e, másrészt pedig, hogy ez mennyire létező vagy természetes dolog a rivális csapatoknál, volt-e esetleg ilyenre példa valamikor?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Olvastam egy olyan pletykát amit nem igazán tudok hova tenni: elvileg a Real szeretne egy olyan záradékot Jesé szerződésébe, hogy a PSG-ből nem igazolhat a Barcába (már ha egyáltalán megy a PSG-be). A kérdésem az, hogy egyrészt ez szerintetek valós-e, másrészt pedig, hogy ez mennyire létező vagy természetes dolog a rivális csapatoknál, volt-e esetleg ilyenre példa valamikor?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne nèzzed.Géci írta:Sport1---> Barca bajnoki ismétlés
Sport2---->Barca BL csoportkör ismétlés
Digi1--->Barca edzőmecs a Leicester ellen
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem mondanám,de mivel 125x tolták a képembe a hazugságaik egyik alappillérüket a bohóc drukkereik,így azért leírom,40 millióért vettek a saját nevelések alfája és omegája két cserejátékost?
Most elmegyek 7-8 percre röhögni,majd jövök.
Most elmegyek 7-8 percre röhögni,majd jövök.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Sport1---> Barca bajnoki ismétlés
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Félreértesz, nekem nem kell neymar,én is kb úgy gondolom ahogy leírtad.Csak azt írom,hogy ő szerintem arc nélkül ideigazolna ha úgy gondolná,hogy előrelépés a pályafutása szempontjából.R.M.C.F írta:dzsi91 írta:Csal brazil,legtöbb délamerikait sztem kurvara nem hatja meg ez a nagy europai klubhűség.Lényeg h minél aikeresebbek legyenek.Nekik kb a selecao a minden,a többi nem fontos.Persze akadnak kivételek mint Marcelo vagy Robi Carlos de neymar nem ilyen.Ha a pályafutása úgy kívánja szerintem simán ide igazol.
ööö, nem lehetne hogy ezt a neymar ideigazolt elfeledjük végre valahára? Ha esetleg olyan extra lenne a faszi mint egy ronaldinho vagy messi akkor még talán megérteném ha néha szóba kerülne....de ez a fószer a nyomukba sincsen és a neve többet van a kívánság listátokon mint nála sokkal komolyabb alakoké...... ezt egyszerűen nem értem. De tényleg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dzsi91 írta:Csal brazil,legtöbb délamerikait sztem kurvara nem hatja meg ez a nagy europai klubhűség.Lényeg h minél aikeresebbek legyenek.Nekik kb a selecao a minden,a többi nem fontos.Persze akadnak kivételek mint Marcelo vagy Robi Carlos de neymar nem ilyen.Ha a pályafutása úgy kívánja szerintem simán ide igazol.
ööö, nem lehetne hogy ezt a neymar ideigazolt elfeledjük végre valahára? Ha esetleg olyan extra lenne a faszi mint egy ronaldinho vagy messi akkor még talán megérteném ha néha szóba kerülne....de ez a fószer a nyomukba sincsen és a neve többet van a kívánság listátokon mint nála sokkal komolyabb alakoké...... ezt egyszerűen nem értem. De tényleg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A celtic ellen Matyi meg az a Martinez(???) hihetetlen döbbenet volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Arra a maximum 800-900 percre aztán meg o is elférne. De o mar nem tudom hanyadik bedobott név most nyáron.Realista24 írta:A Barcelona Zsinyakot akarja csatárnak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barcelona Zsinyakot akarja csatárnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dél amerikaiaknak már csak a pénz számít...dzsi91 írta:Csal brazil,legtöbb délamerikait sztem kurvara nem hatja meg ez a nagy europai klubhűség.Lényeg h minél aikeresebbek legyenek.Nekik kb a selecao a minden,a többi nem fontos.Persze akadnak kivételek mint Marcelo vagy Robi Carlos de neymar nem ilyen.Ha a pályafutása úgy kívánja szerintem simán ide igazol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csal brazil,legtöbb délamerikait sztem kurvara nem hatja meg ez a nagy europai klubhűség.Lényeg h minél aikeresebbek legyenek.Nekik kb a selecao a minden,a többi nem fontos.Persze akadnak kivételek mint Marcelo vagy Robi Carlos de neymar nem ilyen.Ha a pályafutása úgy kívánja szerintem simán ide igazol.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Csabi írta:őt még nem tanították meg hogy egymás seggét kell nyalni akármi van
Ami egyébként fura, mert a döntő többség még alá sem firkantja a szerződést, de már tudja...Madridista a gyerek, csak papi bevitte az erdőbe
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
őt még nem tanították meg hogy egymás seggét kell nyalni akármi van