Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Hát ez siralmas...számomra gyásznap lesz, amikor bejelentik Bale-t...orosz meg arab milliomosok kutya f a hozzánk képest...
Akármilyen "vadló" lehet az emberünk, akármekkora marketing értéke lehet (nincs) ez egy esztelen húzás az én szememben. Csak egy egyszerű kérdés, mi van ha jovő héten kettétöri valaki a lábát? Ott a Kaká eset, 67 millió ment a kukába, hát sosem tanul Perez?
Akármilyen "vadló" lehet az emberünk, akármekkora marketing értéke lehet (nincs) ez egy esztelen húzás az én szememben. Csak egy egyszerű kérdés, mi van ha jovő héten kettétöri valaki a lábát? Ott a Kaká eset, 67 millió ment a kukába, hát sosem tanul Perez?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
120 millió? Nice
A másik, hogy Neymarra azt mondta, hogy 150 milliós biznisz lett volna. Fizetéssel, díjakkal, Barcanak Neymar helyett fizetendő büntetéssel együtt. Bale érkezik 6 évre, kb 10 milliós fizuval. Nos ez így egy 180 milliós üzlet lenne. Szóval Perez vagy csak szépíteni akarta Neymar elvesztését, vagy simán pics@t csinált a szájából
Na ezért kacsa ez a hír. Perez kifizet 120 milliót egy játékosért, és csak úgy jópofaságból nem jelentik be, hogy még véletlenül se legyen itt az előszezonban... Ezt elképzelhetetlennek tartom.mohaola írta:Levy utolsó kérése az volt, hogy addig ne jelentség be hivatalosan, míg ők nem tudnak legalább 2-3 igazolást végrehajtani.
A másik, hogy Neymarra azt mondta, hogy 150 milliós biznisz lett volna. Fizetéssel, díjakkal, Barcanak Neymar helyett fizetendő büntetéssel együtt. Bale érkezik 6 évre, kb 10 milliós fizuval. Nos ez így egy 180 milliós üzlet lenne. Szóval Perez vagy csak szépíteni akarta Neymar elvesztését, vagy simán pics@t csinált a szájából
Így-így.Hát ez siralmas...számomra gyásznap lesz, amikor bejelentik Bale-t...orosz meg arab milliomosok kutya f a hozzánk képest...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. augusztus 1., csütörtök 8:20-kor.
Merci Zizou!
Ez egy vicc...Nem ér meg ennyit ez az ember...Én elhiszem,hogy jó játékos,meg stb,stb. De miért kell ennyiért?mohaola írta:Az AS szerint szóbeli megállapodás született a Tottenham és a Real Madrid között mindegy 120 millió euró összegről, már csak ennek a kifizetésén megy a tárgyalás, valamint elképzelhető még, hogy játékosok bevonásával csökkentenénk az összeget, felmerült Coentrao, Di Maria illetve Morata neve, akire számítunk,így ő aligha lesz az üzlet részese,
Levy utolsó kérése az volt, hogy addig ne jelentség be hivatalosan, míg ők nem tudnak legalább 2-3 igazolást végrehajtani.
-
Az AS szerint szóbeli megállapodás született a Tottenham és a Real Madrid között mindegy 120 millió euró összegről, már csak ennek a kifizetésén megy a tárgyalás, valamint elképzelhető még, hogy játékosok bevonásával csökkentenénk az összeget, felmerült Coentrao, Di Maria illetve Morata neve, akire számítunk,így ő aligha lesz az üzlet részese,
Levy utolsó kérése az volt, hogy addig ne jelentség be hivatalosan, míg ők nem tudnak legalább 2-3 igazolást végrehajtani.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A madridomon olvasott hírek szerint Coentrao az, aki nem érzi jól magát a csapatban, és nem akar padozni Marcelo mögött. Pérezék pont hogy nem akarják eladni, hogy ne kelljen a pótlásával foglalkozniuk, és tudják, hogy 30 millióért (amennyiért jött) nem tudnák eladni.Anis írta:Plusz Coentraonak szerintem esze ágában nem lenne elmenni, ha Perezéknek nem fordul meg a fejükben, hogy eladják. Véleményem szerint továbbra is a világ egyik (ha ne ma legjobb balbekkje), főleg védekezésben. Előre játékban egy jó formában lévő Marci jobb, de védekezésben... Remélem marad a portugál.
Támadásban Marcelo nem "csak" jobb, hanem a kreativitása és képességei miatt egy másik szint. Más stílusú, de szerintem hasonló nagy neve lesz(!) mint Roberto Carlosnak. Védekezésben összességében meg szintén nincs lényeges különbség.
Amennyire én emlékszem a kezdéskor ezek voltak:Géci írta:Én csak azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy marad a 4-2-3-1-es felállás!? Ezt csak azért kérdezem, mert eddig 3 felkészülési meccsünk volt és a Bournemoth ellen 4-3-3-at toltunk. A Lyon ellen 4-3-2-1 és 4-3-1-2. Legutóbb a PSG ellen pedig 4-4-2 (4-4-1-1)-őt ...
Bournemouth ellen a kezdő:
__________Diego López
Carvajal, Nacho, Pepe, Coentrao
_______Khedira, Modric
_______Özil, Isco, Ronaldo
__________Benzema
Lyon ellen a kezdő (azon gondolkoztam, hogy Özil és di Maríát jól rajzoltam-e fel, de szerintem így kezdték, és nem fordítva):
__________Diego López
Carvajal, Nacho, Pepe, Cheryshev
__________Illarramendi
_______Özil_________Isco
____di María_________Ronaldo
___________Benzema
Hát ez eleve halott ötlet(felállás) volt, váltott is.
__________Adán
Carvajal, Nacho, Pepe, Cheryshev
______Casemiro, Khedira
_______di María, Kaká_____Modric
__________Ronaldo
(di Maríát azért oda rajzoltam, mert általában Kaká nyakán volt. Hihetetlenül nem érezték egymás mozgását, legalábbis amíg Kaká bírta szusszal, és volt mozgása... Modric picit hátrébb játszott, mint az előbbi két jómadár, de inkább a bal szélen, és a támadás volt az Ő dolga is. Ezért írtam oda.)
PSG ellen a kezdő(mert itt több felállás is volt a meccs folyamán, főleg Ronaldot próbálgatta különböző posztokon):
__________Diego López
Carvajal, Pepe, Nacho, Coentrao
______Khedira, Modric
_______<-Özil, Isco
_____<-Cristiano Ronaldo->>
________Benzema
Itt is Isco segített be inkább középen, Özil gyakran kihúzódott a jobb szélre, CR pedig inkább a bal szél felé húzott többször. De igazából mindenhol ott volt.
Tehát a felállásokban is én úgy véltem, hogy ott volt még(?) az "elbújtatott" 4-2-3-1, és a keret is számomra erre enged következtetni, mert a 4-3-3-hoz sok a támadó, és a középső 3-ashoz kevés az 5 ember. Korábban azt írtam, hogy a 4-2-3-1 és a 4-3-3 lesz váltogatva ellenféltől függően. Most egy kicsit változott a véleményem. Meglátjuk. Akkora szaki nem vagyok, hogy ennyiből leszűrjem, csak így gondolom/látom.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ebben még úgy ahogy lenne helye mindenkinek.Géci írta:Én csak azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy marad a 4-2-3-1-es felállás!?
433ban a támadók és a támadó középpályások szívják meg.
Carlo próbálgatja a felállásokat, semmi sem biztos, hogy nem marad a 4231.
Amúgy meg sokszor lesz, hogy ellenfél függő az egész.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én csak azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy marad a 4-2-3-1-es felállás!? Ezt csak azért kérdezem, mert eddig 3 felkészülési meccsünk volt és a Bournemoth ellen 4-3-3-at toltunk. A Lyon ellen 4-3-2-1 és 4-3-1-2. Legutóbb a PSG ellen pedig 4-4-2 (4-4-1-1)-őt ...
- Anis
Ez mind szép és jó, de a baloson CR alapkezdő, középre Özil-Isco páros küzdhet, jobbosra meg DM-Jesé. Elől pedig Benz-Morata páros (és néha Jesé csereként, de ott kezdeni nem hiszem, hogy fog). Viszont Modric szerepeltetésére leszek kíváncsi: elől ott van Isco-Özil: ha Modricot idevesszük akkor ebből kettő pados lesz. Inkább a 4-2-3-1 rendszerben a védekezőbb kp részlegben lenne a helye: oda is vannak többen is: Casemiro, Illarra, Xabi, Modric, Khedi. Kíváncsi leszek. Most aztán elég bő a keret, lehet válogatni.
Plusz Coentraonak szerintem esze ágában nem lenne elmenni, ha Perezéknek nem fordul meg a fejükben, hogy eladják. Véleményem szerint továbbra is a világ egyik (ha ne ma legjobb balbekkje), főleg védekezésben. Előre játékban egy jó formában lévő Marci jobb, de védekezésben... Remélem marad a portugál.
Plusz Coentraonak szerintem esze ágában nem lenne elmenni, ha Perezéknek nem fordul meg a fejükben, hogy eladják. Véleményem szerint továbbra is a világ egyik (ha ne ma legjobb balbekkje), főleg védekezésben. Előre játékban egy jó formában lévő Marci jobb, de védekezésben... Remélem marad a portugál.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Cheryshev szélső támadó, ami a keretben (rajta kívül) jelenleg Ronaldoról, di Maríáról és (talán?) Jeséről mondható el. Ha 4-2-3-1-et játszunk, és szerintem azt fogunk, csak Isco (vagy aki éppen középen játszik), nem Benzema sarkán fog majd taposni, hanem közelebb lesznek egymáshoz a vonalak. Védekezésben pedig jobban besegít mint korábban Özil. Szóval a 4-2-3-1-hez nem árt a 4 szélső.Anis írta:Lehet hogy tehetséges, de mivel támadó középpályásokból nagyon sokan vannak, nem lesz helye. Bal védőt meg csak most kezdett el játszani. Bár első meccseket nem láttam végig, csak 20 perceket, ahogy itt olvastam a védekezése nem az igazi. Illetve remélem Coentraot nem vele akarják pótolni - nem miatta adják el h legyen helye az orosznak.Tádám írta:Én nem értem, hogy ez a Cheryshev gyerek miért lesz az első keret tagja...
Védelembe kell Fabio, mellette Marci, középre SR, Varane, Pepe, akár Nacho, jobbosra meg Arbe-Carvajal páros és kész is.
Coentraot egy bal bekkel akarják pótolni. Több név is felmerült. És azért akarják eladni, mert menni akar.
A védelembe Marcelo kell, és mögé valaki. Nacho meg nem "akár". Az az Ő posztja, nem a szélső védő. Jó lesz Ő ott kisebb csapatok ellen. Nem aggódom miatta. Talán később még jobb is lehet mint "csak" 4. számú védő. Arról nem is beszélve, hogy ha minden kötél szakad, még a szélen is tud egy viszonylag korrekt védőmunkát lehozni.
És köszönöm a Bale-es válaszokat tegnapról. Azt gondoltam, hogy nem Ő a fő góllövőjük. De azt nem értem, hogy miért "szarták le" az EL-t. Ha a BL helyért hajtanak (hiába más a színvonal) a nemzetközi tapasztalat igen csak jól jönne, meg a kettős terhelés szokása.
- Anis
Lehet hogy tehetséges, de mivel támadó középpályásokból nagyon sokan vannak, nem lesz helye. Bal védőt meg csak most kezdett el játszani. Bár első meccseket nem láttam végig, csak 20 perceket, ahogy itt olvastam a védekezése nem az igazi. Illetve remélem Coentraot nem vele akarják pótolni - nem miatta adják el h legyen helye az orosznak.Tádám írta:Én nem értem, hogy ez a Cheryshev gyerek miért lesz az első keret tagja... kölcsön kell adni aztán kész.. úgysem fog játszani egy percet sem.. Ancelotti inkább Kaká-t nyomatja majd mint őt..
Védelembe kell Fabio, mellette Marci, középre SR, Varane, Pepe, akár Nacho, jobbosra meg Arbe-Carvajal páros és kész is.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
A Sky Sports szerint Gareth Bale a mai Tottenham edzésen közölte edzőjével Villas Boas-al, hogy távozni akar, méghozzá a Real Madrid-ba,
több portál szerint jövőhetén lesz csúcstalálkozó Perez és Levy között, az biztos, hogy mind két csapat szeretné mihamarabb lezárni az átigazolást.
több portál szerint jövőhetén lesz csúcstalálkozó Perez és Levy között, az biztos, hogy mind két csapat szeretné mihamarabb lezárni az átigazolást.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
[quote Cristiano Ronaldo meg fogja hosszabbítani szerződését a Real Madriddal. Ezzel fejezi ki a szurkolók iránti háláját és a klub iránti szeretetét. Madeira sztárja több, gazdaságilag jóval kecsegtetőbb ajánlatot utasít el, csak azért, hogy még legalább öt évig fehér mezben folytathassa. Az elmúlt idényben ugyanis rájött, hogy a Real Madridnál nincs nagyobb klub a világon. ][/quote]
Muchas gracias El Maestro!
Muchas gracias El Maestro!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Modricot nem adjuk, ha igen akkor...
...többet nem jövök
...többet nem jövök
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
angliai hírek szerint a Tottenham nem mást, mint...
Luka Modric-t akarja belevonni a Bale üzletbe
Luka Modric-t akarja belevonni a Bale üzletbe
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
Ja,úgy tünik sokan vagyunk a tkp posztra,annál kevesebben vkp posztra de...a kupába játszhatnak a fiatalok,az ad egy jó kis erőfelmérőt,pláne kisebb csapatok elken...aztán amelyik bizonyít,azt megtartják,amelyik meg nem,télen mehet kölibe...ez természetesen így van, és örülök is neki, hogy mély a keret, ráadásul bármikor jöhet egy sérülés hullám is. De pl. szerintem a középpálya védekező posztján kevesen vagyunk; Xabi már nem bírja az egész szezont, Illarra ki tudja, hogy teljesít első szezonjában, ráadásul folyamatosan sérüléssel bajlódik a felkészülés során.. Casemiro tapasztalatlan, és akkor marad Khedira.. oda kén még ember. És a tehetség gyanús fiatalok mehetnénk kölibe..
Egyébként Casemiro sztm megállja majd a helyét,Illarra meg remélem hogy nem okoz szintén csalódást...aztán ott van még Alonso,meg ugye a "special two" tehát lehet mondani kivagyunk ott is,bár Kondogbia ütközőnek még tán elfért volna(azért írtam őt,mer más opcio nem volt)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Na persze! Amúgy én meg pont amiatt a rész miatt aggódom kevésbé. Jött Illarra meg Casemiro és csak Essien távozott. Ráadásul az egyértelműen látszik eddig, hogy Carlo (akit nem bírtam, de eddig tök szimpi a löttyedt fejével) 3 középpályással nyomja. Még szimpatikusabb, hogy (számomra) tetszetősen jól elosztva rakta fel(már-már Barca szerűen) a középpályát. Sokat kísérletezik, de azért az a rész fix. Inkább az elöl lévő 3-as helyét keresi és reméljük megtalálja. Nekem eddig nagyon adta ez Modric, Khedira, Isco 3-as. És persze ezt lehet még 3 emberrel variálni is. Utolsó sorban szerintem pár ifi úgy hosszabbított, hogy tudatták velük, hogy a felkészülésben dől el a végső soruk és küzdjenek szépen.Tádám írta:
ez természetesen így van, és örülök is neki, hogy mély a keret, ráadásul bármikor jöhet egy sérülés hullám is. De pl. szerintem a középpálya védekező posztján kevesen vagyunk; Xabi már nem bírja az egész szezont, Illarra ki tudja, hogy teljesít első szezonjában, ráadásul folyamatosan sérüléssel bajlódik a felkészülés során.. Casemiro tapasztalatlan, és akkor marad Khedira.. oda kén még ember. És a tehetség gyanús fiatalok mehetnénk kölibe..
Hát az ilyenek miatt buknak sokan... A fiatal játékosoknak nem kell több csak bizalom, de ha szarul is játszanak legalább küzdve teszik. Amúgy meg fognak játszani. Annyit, mint Callejón meg Albiol szinte 100%. Ennyi idő alatt meg bőven meg lehet mutatni. Egyedül az orosznak nem látom értelmét.Guti.HaZ. írta:Felesleges. Nacho, Jesús meg Cheryshev egy percet sem fognak játszani, de Morata és Jesé sem fognak sokkal többet. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra. Kiesik a Castilla meg a C csapat is. Csak én nem látom értelmét ennek a sok fiatalnak a keretben? Így még visszajátszhatnak a Castillába? Mert akkor nem szóltam.Szerződéshosszabbításuk után Cheryshev és Jesús Fernández (kapus) is a 2013/14-es szezontól a felnőtt keret tagja lesz, ahogyan korábban már Morata, Jesé, Nacho és Casemiro helye is biztossá vált ott. A Real Madrid első csapatában így már 12 spanyol játékos szerepel majd, név szerint: Casillas, López, Jesús, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Ramos, Alonso, Illarra, Isco, Morata és Jesé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. július 31., szerda 14:49-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Felesleges. Nacho, Jesús meg Cheryshev egy percet sem fognak játszani, de Morata és Jesé sem fognak sokkal többet. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra. Kiesik a Castilla meg a C csapat is. Csak én nem látom értelmét ennek a sok fiatalnak a keretben? Így még visszajátszhatnak a Castillába? Mert akkor nem szóltam.Szerződéshosszabbításuk után Cheryshev és Jesús Fernández (kapus) is a 2013/14-es szezontól a felnőtt keret tagja lesz, ahogyan korábban már Morata, Jesé, Nacho és Casemiro helye is biztossá vált ott. A Real Madrid első csapatában így már 12 spanyol játékos szerepel majd, név szerint: Casillas, López, Jesús, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Ramos, Alonso, Illarra, Isco, Morata és Jesé.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ez természetesen így van, és örülök is neki, hogy mély a keret, ráadásul bármikor jöhet egy sérülés hullám is. De pl. szerintem a középpálya védekező posztján kevesen vagyunk; Xabi már nem bírja az egész szezont, Illarra ki tudja, hogy teljesít első szezonjában, ráadásul folyamatosan sérüléssel bajlódik a felkészülés során.. Casemiro tapasztalatlan, és akkor marad Khedira.. oda kén még ember. És a tehetség gyanús fiatalok mehetnénk kölibe..morientes írta:Sok meccset kell játszani a szezonban,ezért én bízom benne,hogy mind megkapja a lehetőséget,játékperceket.Valamelyik sorozatban mindenképp.Ès beváltják a hozzájuk fűzött reményeket...A klub oldalán is fent volt és itt is. Talán 2017-ig írt alá és hivatalosan is a "felnőtt" keret tagja. Amúgy kicsit eszetlennek tűnik az idei politikánk, de hogy a keret mély lesz... Az 100%-k. Remélem az ifik se keltenek csalódást. Amúgy 100szor inkább Reus, mint Bale.
Nem is értem amúgy azokat a hangokat,akik szerint egy posztra túl sok az ember.Persze mert sokan megszokták hogy Mou 18 emberrel ment neki a szezonnak.Pedig nem az a trend általában...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- morientes
Sok meccset kell játszani a szezonban,ezért én bízom benne,hogy mind megkapja a lehetőséget,játékperceket.Valamelyik sorozatban mindenképp.Ès beváltják a hozzájuk fűzött reményeket...A klub oldalán is fent volt és itt is. Talán 2017-ig írt alá és hivatalosan is a "felnőtt" keret tagja. Amúgy kicsit eszetlennek tűnik az idei politikánk, de hogy a keret mély lesz... Az 100%-k. Remélem az ifik se keltenek csalódást. Amúgy 100szor inkább Reus, mint Bale.
Nem is értem amúgy azokat a hangokat,akik szerint egy posztra túl sok az ember.Persze mert sokan megszokták hogy Mou 18 emberrel ment neki a szezonnak.Pedig nem az a trend általában...
LEGIO PATRIA NOSTRA