Az a csaja, bár lehet, hogy fizetnie kell értePipita írta:Ő is benne volt a szerződésben?
Jesé Rodriguez - 20
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Jesé Rodriguez - 20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ő is benne volt a szerződésben?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na arra en is fogadnek nagy penzzelwZoLee7 írta:Hajrá Rapper! Én rohadtul bírtam még az utánpótlásos időszakban, de elcsúszott nála valami, remélem megtalálja. Ami biztos, ellenünk fogja lőni élete gólját
Orulok hogy elment, valami felresiklott nala, betett nala a serules, aztan az arca is nagy lett, nem hajtott ugy mint pl Vazkez. Sok sikert a PSG-ben.
Legalább jól gyomlalunk. Még Jamest is léci.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát erre kíváncsi leszek. Nem hiszem, hogy a PSG a jó választás. Ott sem lesz egyszerű kiharcolni a kezdőtagságot. Jobban járt volna egy Sevillával vagy egy bundás, vagy akár PL csapattal szerintem. Már ha valóban voltak onnan is megkeresések.
2013/14-es idényben, amikor gólt vágott a Barca-Atletico-Valencia hármasnak, akkor nem gondoltam, hogy ilyen kis satnya karriert fut be nálunk. Kár azért a sérülésért.
Hajrá!
2013/14-es idényben, amikor gólt vágott a Barca-Atletico-Valencia hármasnak, akkor nem gondoltam, hogy ilyen kis satnya karriert fut be nálunk. Kár azért a sérülésért.
Hajrá!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az egyetlen amiben és akiben bízhat, az Emery. Mert ő akarta. Ha ez sem ad neki új lendületet, akkor tényleg jobb, ha zenélni megy főállásban, mellette meg aláír Kínába.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, kicsi. A legjobbakat!! Jo a csapat, jo a bajnoksag is. Remelem bekerul a kezdobe idovel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hajrá Rapper! Én rohadtul bírtam még az utánpótlásos időszakban, de elcsúszott nála valami, remélem megtalálja. Ami biztos, ellenünk fogja lőni élete gólját
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sok sikert neki!
Reméljuk tobbet fog játszani mint itt.
Reméljuk tobbet fog játszani mint itt.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, hivatalos.
HIVATALOS BEJELENTÉS:
Jesé hivatalosan is a PSG játékosa. A Real Madrid nevelés 4 évre ír alá új klubjához, visszavásárlási opciót nem tartalmaz az új szerződése.
Egyes források szerint 5 évre ír alá.
HIVATALOS BEJELENTÉS:
Jesé hivatalosan is a PSG játékosa. A Real Madrid nevelés 4 évre ír alá új klubjához, visszavásárlási opciót nem tartalmaz az új szerződése.
Egyes források szerint 5 évre ír alá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jesé orvosiján a térdére különös figyelmet fordítanak az orvosok. Hivatalos bejelentés kettő körül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Ez az. Kár a térdsérüléséért, de azóta roppant kevés az ürge. Nem fog ő már itt alkotni. Főleg, ha ilyen ostoba döntést hoz, hogy elmegy a PSG-be. A gyengébb bajnokság jót tehetne neki, de ha megnézzük a konkurenciát... Fix helye ott sem lesz, pedig januárban már 24 és kb. nem tud felmutatni felnőtt szinte semmi állandót. Neki most az kéne, hogy elmegy egy erősebb közép csapatba és felépíti magát. Vagy jelentkezik az Euróvíziós dal feszitválra.
Adom teljesen.
Elég hülye lehet az ürge egyébként. . .
Pedig az elmúlt évek egyik legtehetségesebb játékosa, aki kikerült az akadémiáról.
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mért kellett volna kölcsönadni? CR és Bale mögé nem volt senki más, Lucas csak tavaly érkezett, és nem lehetett tudni hogy fog teljesíteni. Most már van több opció, mostmár mehet, de nem kell kölcsön, minek? Láttuk mit tud, nem elég, 25 milla jó kis biznisz érte.
Ez az. Kár a térdsérüléséért, de azóta roppant kevés az ürge. Nem fog ő már itt alkotni. Főleg, ha ilyen ostoba döntést hoz, hogy elmegy a PSG-be. A gyengébb bajnokság jót tehetne neki, de ha megnézzük a konkurenciát... Fix helye ott sem lesz, pedig januárban már 24 és kb. nem tud felmutatni felnőtt szinte semmi állandót. Neki most az kéne, hogy elmegy egy erősebb közép csapatba és felépíti magát. Vagy jelentkezik az Euróvíziós dal feszitválra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lehet. Anyagi szempontból talán jobb lenne, ha egy év kölcsönbe menne és még emelkedhet az ára, és utána adnánk el. Mindenesetre én sajnálom, mert csipáztam, volt benne potenciál, de az elmúlt 2 évben nem sokat fejlődött. Már hamarabb ki kellett volna tenni kölcsönbe.Veidt írta:Navamiro:
Nem hiszek én abban hogy Jesé visszajön. Ugyan minek? Annyira sosem lesz jó hogy a gálakezdő tagja legyen, kiegészítő embert meg nevelünk/találunk ezerszer olcsóbban.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Navamiro:
Nem hiszek én abban hogy Jesé visszajön. Ugyan minek? Annyira sosem lesz jó hogy a gálakezdő tagja legyen, kiegészítő embert meg nevelünk/találunk ezerszer olcsóbban.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
És ez nagyon nagy szívás, erre még rácseszhetünk. Bár, ha elővásárlási jog lesz is valami, de úgy már nagy pénzeket lehet bukni. Mondjuk két év múlva 50-ért mehet már.Veidt írta:Franciaországban törvény tiltja a visszavásárlási opciót.R.M.C.F írta:Ez az opció nélküli eladás is ezt erősíti bennem,mert a klub biztos azzal adta volna el,ezt szerintem jesé erőszakolta ki. Magyarul elege lett a klubból. a nélkülözésből,a devizahitelekből és elakarja rendesen tartani a családját. Igy váltott.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Franciaországban törvény tiltja a visszavásárlási opciót.R.M.C.F írta:Ez az opció nélküli eladás is ezt erősíti bennem,mert a klub biztos azzal adta volna el,ezt szerintem jesé erőszakolta ki. Magyarul elege lett a klubból. a nélkülözésből,a devizahitelekből és elakarja rendesen tartani a családját. Igy váltott.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Manapsag minden jott-ment no name arcert lazan kifizetnek 25-30 milliot, szoval ez a 25 szerintem teljesen realis.