Mike írta:Casemiro már játszott tétmeccset
oké nyertél.
azért abból a betis elleni szarból sokat le lehet ám vonni.
+1.ericco írta:Bocsi, hogy inkább az elmúlt két évnek hiszek, nem a legutóbbi felkészülési meccsnek vele kapcsolatban
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:58
Mike írta:Casemiro már játszott tétmeccset
+1.ericco írta:Bocsi, hogy inkább az elmúlt két évnek hiszek, nem a legutóbbi felkészülési meccsnek vele kapcsolatban
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:55
Bocsi, hogy inkább az elmúlt két évnek hiszek, nem a legutóbbi felkészülési meccsnek vele kapcsolatbanAmugymeg Özil a legutóbbi meccsen is folyamatosan visszazárt, sokszor egészen a vkp-k vonaláig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:52
Még 1 percet sem töltött a pályán, de ilyet kijelenteni Várjunk még ezzel.Mike írta: Főleg Jesére lennék kiváncsi h vajon megbánta e már h hosszabbított. Sok sót nem fog megenni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:51
Isco max azért védekezett többet mert hátrébb játszott. De semmi több.Galacticos írta:isco legalább egy felkészülési meccsen képes védekezni, nyilván akkor egy tétmeccsen is fog, ellenben özil védekezésben nulla
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:49
ugyenezt írtam pár hsz-sal lejjebbGalacticos írta:özil 433ba sehova nem való. középen a védekezése miatt, a szélen gyenge meg hát ő nagysága ott amúgy se szeret játszani, ahhoz meg nem elég gólveszélyes hogy csatár nélkül játszunk és ő legyen a csatár helyén.
Végre valaki felfogtamike. isco legalább egy felkészülési meccsen képes védekezni, nyilván akkor egy tétmeccsen is fog, ellenben özil védekezésben nulla. és egy ilyen játékosunk cr személyében már van, kettőt nem bír el a csapat, főleg hogy támadásban nem kapunk annyit öziltől hogy a védekezést így telibeszarja.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:44
Mike írta:de Isco aki még 1 percet sem játszott tétmeccsen és a felkészülési meccseken is többet hibázik mint nem, már alap. Hát jó...
casemiroban én is kellemesen csalódtam.Mike írta:meg amúgy sem, mer Modric-Casemiro páros lesz
özil 433ba sehova nem való. középen a védekezése miatt, a szélen gyenge meg hát ő nagysága ott amúgy se szeret játszani, ahhoz meg nem elég gólveszélyes hogy csatár nélkül játszunk és ő legyen a csatár helyén.ericco írta: Özil nem való 433-ba a KP-ra,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:42
teljesen más szerep körben játszott eddig Isco meg Özil, szóval nincs sok értelme a két ember összehasonlításának. eddig általában 3 középpályással álltunk fel és 3 támadóval. Isco többnyire a középpályán, Özil meg elöl Ronaldoékkal szerepelt. Nem mindegy... Az meg, hogy bujkál teljesen hülyeség... PSG ellen is rengeteget volt játékban.De legalább neki nem büdös a védekezés, mélyebbre visszajár és nem bujkál állandóan a szélen és a csatár sarkában a védők közt. Özil nem való 433-ba a KP-ra, nem azt állítottam, hogy Isco itt már többet letett az asztalra, vagy akár jobb lesz. Néha értelmezz is, ne csak olvass. Jót fog tenni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:35
De legalább neki nem büdös a védekezés, mélyebbre visszajár és nem bujkál állandóan a szélen és a csatár sarkában a védők közt. Özil nem való 433-ba a KP-ra, nem azt állítottam, hogy Isco itt már többet letett az asztalra, vagy akár jobb lesz. Néha értelmezz is, ne csak olvass. Jót fog tenni.Mike írta:Özil nem kezdő szint, de Isco aki még 1 percet sem játszott tétmeccsen és a felkészülési meccseken is többet hibázik mint nem, már alap. Hát jó...
Ha jön Bale, akkor ebből a névsorból Kaká, DM és Kherida szénája eléggé ki fog állni. Xabi sem lesz már alapkezdő a sérülése után, szerintem szerződést sem fognak már vele hosszabbítani.Amugymeg a Khedira, Xabi, Illarra, Casemiro, Modric, Özil, Isco, Kaká, DM, Jesé névsorból csak 3 fog játszani.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:24
Eddig az volt a baj, hogy gyenge volt a cserepad... Most az a baj, hogy kezdő szintű játékosok lesznek cserék... Szerintem meg, ha jön Bale akkor is f_sza lesz, de ha marad akkor sem lesz baj a kerettel, mert rotálható, minősegi, fiatal keret áll Zizu és Ancelotti rendelkezésére. Nálam egyedül DM az aki létszám feletti, meg Morata játékától tartok kicsit, de van 1 olyan érzésem, hogy idén lesz 1 bő keret és a jövő nyár nagy részt az értékesítésekról fog szólni.Anthony írta:Itt most a nevek lényegtelenek. Akkor is 3 kezdő szintű játékos fog ülni a padon. Minimum.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:16
Nálam Özil, Khedira, és jelenleg Illarra és Xabi sem kezdő szintű játékos. Khedira posztján vagyunk nagyon vékonyak, de talán Casemiro tényleg beválhatna, ideje lenne Varane után újra belenyúlni a jóba. Isco, Modric nálam alap + aktuális VKP.Anthony írta:Itt most a nevek lényegtelenek. Akkor is 3 kezdő szintű játékos fog ülni a padon. Minimum.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 10:33
Kb. két meccsig, aztán Ancelotti rájön, hogy Özil szart sem ér a KP-n, és Modric vagy Isco fog ott játszani. Xabi, Illarra pedig ritkán lesznek egyszerre kezdők.Anthony írta:akkor marad egy hely tegyük fel Özilnek
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 1., csütörtök 10:12
Én már nem tudom mi lesz itt. Ha kezd elöl CR - Benzema - Bale, akkor marad 3 hely, abból ha kezd Xabi-Illara, akkor marad egy hely tegyük fel Özilnek. És akkor Modric, Isco, Khedira, DiMaria meg playstationözik a padon vagy mi? (oké, DiMariát adjuk el, de akkor is marad 3 kezdő szintű játékos a padon, meg sem említem Casemirot, aki eddig nagyon jól teljesít az előszezonban, vagy a többi fiatalt, Kakát mert ők jó helyt vannak a padon).'shutterisland írta:szerintetek lesz xabi-illarra duó ?
erről beszéltünk eb-n, hogy (szerintem) annyira hasonló a stílusuk, hogy (főleg, ha modric is fenn van) inkább egy khedira stílus kell xabi/illarra mellé, aki ütközik, fut, melózik.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. augusztus 1., csütörtök 9:16
nagyon adomMike írta:meg amúgy sem, mer Modric-Casemiro páros lesz
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 1., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 1., csütörtök 2:15
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 1., csütörtök 2:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 31., szerda 22:33
Istenem, de tudtam... Gondolom mivel vele mind 2 szélen hárman vannak MINIMUM így néha gondolom ő is csere lesz még, ha kis csapatok ellen is vagy tudom is én, pihentetéskor, de CR-t nem tudom oda írni, mert szerencsére nem bírja a padot... Várom a következőt, hogy akkor most Isco csere... Aztán követi a nálad Özil csere... Na mind1... Látom nincs jobb dolgotok gondolkozás helyett, alap, hogy bele kell kötni valamibe...morientes írta:Most akkor nálad Bale csere?poszton cserék
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 22:11
Most akkor nálad Bale csere?poszton cserék
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem