Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:58

Mike írta:Casemiro már játszott tétmeccset
:lol:
oké nyertél.
azért abból a betis elleni szarból sokat le lehet ám vonni. :lol:
ericco írta:Bocsi, hogy inkább az elmúlt két évnek hiszek, nem a legutóbbi felkészülési meccsnek vele kapcsolatban
+1.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:55

Amugymeg Özil a legutóbbi meccsen is folyamatosan visszazárt, sokszor egészen a vkp-k vonaláig.
Bocsi, hogy inkább az elmúlt két évnek hiszek, nem a legutóbbi felkészülési meccsnek vele kapcsolatban :)
Ha majd tavasszal is vissza fog zárni rendesen, és kiveszi a részét a csapatvédekezésből, de nem olyan alibi módon, mint amikor Mourinho lenyerítette, akkor megváltozik a véleményem. De addig KP-ra kevés lesz és nagy luxus, támadósorba pedig kevés, főleg Bale érkezése után.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:52

Mike írta: Főleg Jesére lennék kiváncsi h vajon megbánta e már h hosszabbított. Sok sót nem fog megenni.
Még 1 percet sem töltött a pályán, de ilyet kijelenteni :D Várjunk még ezzel.

Amúgy miért bánta volna meg? Imádja a csapatot, és végre felkerült a nagyokhoz. Elérte a célját, most lehet továbbgondolni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:51

Casemiro már játszott tétmeccset :mrgreen:
Galacticos írta:isco legalább egy felkészülési meccsen képes védekezni, nyilván akkor egy tétmeccsen is fog, ellenben özil védekezésben nulla
Isco max azért védekezett többet mert hátrébb játszott. De semmi több.
Amugymeg Özil a legutóbbi meccsen is folyamatosan visszazárt, sokszor egészen a vkp-k vonaláig.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:49

Galacticos írta:özil 433ba sehova nem való. középen a védekezése miatt, a szélen gyenge meg hát ő nagysága ott amúgy se szeret játszani, ahhoz meg nem elég gólveszélyes hogy csatár nélkül játszunk és ő legyen a csatár helyén.
ugyenezt írtam pár hsz-sal lejjebb :)
mike. isco legalább egy felkészülési meccsen képes védekezni, nyilván akkor egy tétmeccsen is fog, ellenben özil védekezésben nulla. és egy ilyen játékosunk cr személyében már van, kettőt nem bír el a csapat, főleg hogy támadásban nem kapunk annyit öziltől hogy a védekezést így telibeszarja.
Végre valaki felfogta :)
4231-be be lehet rakni Özilt, de ott is inkább Modricot nyomatnám azon a poszton, mivel egyszerűen hasznosabb a KP-n. Özil egy TKP, de az a poszt is megkövetel némi védekezést, letámadást, ez pedig a németnek nem megy.
És én nem a felkészülési meccsekből indulok ki, hanem az elmúlt két év alapján. Özil kell a keretbe, sok lesz a meccs, de a kezdőbe jelenleg nem való szerintem.
Merci Zizou!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:44

Mike írta:de Isco aki még 1 percet sem játszott tétmeccsen és a felkészülési meccseken is többet hibázik mint nem, már alap. Hát jó...
Mike írta:meg amúgy sem, mer Modric-Casemiro páros lesz :D
casemiroban én is kellemesen csalódtam.
de ez már túlzás. volt két jó meccse és az alapján ti már -most ezt nem neked mike- a kezdőbe rakjátok, nem hogy a következő szezonra de az az utániba is..

mike. isco legalább egy felkészülési meccsen képes védekezni, nyilván akkor egy tétmeccsen is fog, ellenben özil védekezésben nulla. és egy ilyen játékosunk cr személyében már van, kettőt nem bír el a csapat, főleg hogy támadásban nem kapunk annyit öziltől hogy a védekezést így telibeszarja.
ericco írta: Özil nem való 433-ba a KP-ra,
özil 433ba sehova nem való. középen a védekezése miatt, a szélen gyenge meg hát ő nagysága ott amúgy se szeret játszani, ahhoz meg nem elég gólveszélyes hogy csatár nélkül játszunk és ő legyen a csatár helyén.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:42

De legalább neki nem büdös a védekezés, mélyebbre visszajár és nem bujkál állandóan a szélen és a csatár sarkában a védők közt. Özil nem való 433-ba a KP-ra, nem azt állítottam, hogy Isco itt már többet letett az asztalra, vagy akár jobb lesz. Néha értelmezz is, ne csak olvass. Jót fog tenni.
teljesen más szerep körben játszott eddig Isco meg Özil, szóval nincs sok értelme a két ember összehasonlításának. eddig általában 3 középpályással álltunk fel és 3 támadóval. Isco többnyire a középpályán, Özil meg elöl Ronaldoékkal szerepelt. Nem mindegy... Az meg, hogy bujkál teljesen hülyeség... PSG ellen is rengeteget volt játékban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:35

Mike írta:Özil nem kezdő szint, de Isco aki még 1 percet sem játszott tétmeccsen és a felkészülési meccseken is többet hibázik mint nem, már alap. Hát jó...
De legalább neki nem büdös a védekezés, mélyebbre visszajár és nem bujkál állandóan a szélen és a csatár sarkában a védők közt. Özil nem való 433-ba a KP-ra, nem azt állítottam, hogy Isco itt már többet letett az asztalra, vagy akár jobb lesz. Néha értelmezz is, ne csak olvass. Jót fog tenni.
Amugymeg a Khedira, Xabi, Illarra, Casemiro, Modric, Özil, Isco, Kaká, DM, Jesé névsorból csak 3 fog játszani.
Ha jön Bale, akkor ebből a névsorból Kaká, DM és Kherida szénája eléggé ki fog állni. Xabi sem lesz már alapkezdő a sérülése után, szerintem szerződést sem fognak már vele hosszabbítani.
Merci Zizou!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:24

Anthony írta:Itt most a nevek lényegtelenek. Akkor is 3 kezdő szintű játékos fog ülni a padon. Minimum.
Eddig az volt a baj, hogy gyenge volt a cserepad... Most az a baj, hogy kezdő szintű játékosok lesznek cserék... Szerintem meg, ha jön Bale akkor is f_sza lesz, de ha marad akkor sem lesz baj a kerettel, mert rotálható, minősegi, fiatal keret áll Zizu és Ancelotti rendelkezésére. Nálam egyedül DM az aki létszám feletti, meg Morata játékától tartok kicsit, de van 1 olyan érzésem, hogy idén lesz 1 bő keret és a jövő nyár nagy részt az értékesítésekról fog szólni.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:23

Özil nem kezdő szint, de Isco aki még 1 percet sem játszott tétmeccsen és a felkészülési meccseken is többet hibázik mint nem, már alap. Hát jó...

Amugymeg a Khedira, Xabi, Illarra, Casemiro, Modric, Özil, Isco, Kaká, DM, Jesé névsorból csak 3 fog játszani. Nem fog ez jót tenni.
Főleg Jesére lennék kiváncsi h vajon megbánta e már h hosszabbított. Sok sót nem fog megenni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:16

Anthony írta:Itt most a nevek lényegtelenek. Akkor is 3 kezdő szintű játékos fog ülni a padon. Minimum.
Nálam Özil, Khedira, és jelenleg Illarra és Xabi sem kezdő szintű játékos. Khedira posztján vagyunk nagyon vékonyak, de talán Casemiro tényleg beválhatna, ideje lenne Varane után újra belenyúlni a jóba. Isco, Modric nálam alap + aktuális VKP.
Előttük az általad említett hármas.
Merci Zizou!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 1., csütörtök 11:09

Itt most a nevek lényegtelenek. Akkor is 3 kezdő szintű játékos fog ülni a padon. Minimum.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 10:33

Anthony írta:akkor marad egy hely tegyük fel Özilnek
Kb. két meccsig, aztán Ancelotti rájön, hogy Özil szart sem ér a KP-n, és Modric vagy Isco fog ott játszani. Xabi, Illarra pedig ritkán lesznek egyszerre kezdők.
Tuti marad a 4231, csak mellé aktívan fogjuk használni a 433-t is.

casemiro/kheria - xabi/illarramendi
bale/ozil - modric/isco - cr/jesé
----------- karim/morata

433-ban ugyanez, max Xabi vagy Illaramendi helyett még egy VKP lesz a KP-n Modric/Isco mögött.
Amúgy nem véletlenül írtam pár napja, hogy Özilnek nagyon nem lesz helye a kezdőben az új érkezők mellett, vagyis nálam nem lenne:
védekezésben 0, ezért a KP-ra nem tenném, szélen saját bevallása szerint nem szeret játszani, irányítónak túl egylábas, éknek keveset támadja a kaput, 4231-ben pedig szerintem Modric és talán Isco is jobb választás nála középre.
Merci Zizou!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 1., csütörtök 10:12

'shutterisland írta:szerintetek lesz xabi-illarra duó ?

erről beszéltünk eb-n, hogy (szerintem) annyira hasonló a stílusuk, hogy (főleg, ha modric is fenn van) inkább egy khedira stílus kell xabi/illarra mellé, aki ütközik, fut, melózik.
Én már nem tudom mi lesz itt. Ha kezd elöl CR - Benzema - Bale, akkor marad 3 hely, abból ha kezd Xabi-Illara, akkor marad egy hely tegyük fel Özilnek. És akkor Modric, Isco, Khedira, DiMaria meg playstationözik a padon vagy mi? (oké, DiMariát adjuk el, de akkor is marad 3 kezdő szintű játékos a padon, meg sem említem Casemirot, aki eddig nagyon jól teljesít az előszezonban, vagy a többi fiatalt, Kakát mert ők jó helyt vannak a padon).
Nem értem én eztet.

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. augusztus 1., csütörtök 9:16

Mike írta:meg amúgy sem, mer Modric-Casemiro páros lesz :D
nagyon adom

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 1., csütörtök 9:12

meg amúgy sem, mer Modric-Casemiro páros lesz :D

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 1., csütörtök 2:15

ha jön bale 100%, hogy nem.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 1., csütörtök 2:08

szerintetek lesz xabi-illarra duó ?

erről beszéltünk eb-n, hogy (szerintem) annyira hasonló a stílusuk, hogy (főleg, ha modric is fenn van) inkább egy khedira stílus kell xabi/illarra mellé, aki ütközik, fut, melózik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 31., szerda 22:33

morientes írta:
poszton cserék
Most akkor nálad Bale csere? :mrgreen:
Istenem, de tudtam... Gondolom mivel vele mind 2 szélen hárman vannak MINIMUM így néha gondolom ő is csere lesz még, ha kis csapatok ellen is vagy tudom is én, pihentetéskor, de CR-t nem tudom oda írni, mert szerencsére nem bírja a padot... Várom a következőt, hogy akkor most Isco csere... Aztán követi a nálad Özil csere... Na mind1... Látom nincs jobb dolgotok gondolkozás helyett, alap, hogy bele kell kötni valamibe... :roll:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 22:11

poszton cserék
Most akkor nálad Bale csere? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: