De, ide akart jönni, ellenkező esetben az EB után aláírt volna az MU-hoz. Ezek a feltételek elég nyilvánosak voltak már akkor is, szóval nem alkudozás miatt húzodott eddig a dolog. Gondolom, a vakációja végéig adott időt Pereznek és Zidanenak, hogy meggyőzzélk a Juvét és Railoat, azok viszont bolondok lettek volna elfogadni egy jóval alacsonyabb árat. Pogba csalódottságát pedig enyhíti a kb dupla fizetést, mint amit itt keresett volna.Anthony írta:Nekem az is elég egyértelműnek tűnik, hogy Pogba nem is akart idejönni,
Jól döntött a vezetőség, ennyiért hiba lett volna megvenni. Ha nem lett volna James két éve, akkor még talán-talán, de hát a kolumbiai itt van, és úgy néz ki, távozni sem nagyon akart.
Én csak azt sajnálom, hogy úgy néz ki, idén nem igazolunk semmi komoly játékost, pedig a nyakunkon a bann is. Na mindegy, jó a keret, egy rakat tehetséges játékos megy kölcsönbe vagy már ott van... Nem annyira vészes a helyzet. Viszont elgalább egy sikerre éhes, jó képességű játékos kellett volna a KP-ra szerintem.