Nem mondtam hogy hibát követtünk el.Csak nem reagáltunk időben a piaci változásokra.Holott eddig mi diktáltuk a piacot.
Vagy nem akartunk reagálni. Igazság szerint, ha a játékosokat, sportszakmát nézem, egyedül Coentraoba tudok belekötni.Semmi értelme sajnos a gyereknek. De lehet, hogy Nachot vele győztük meg, hogy ezentúl ott fog szerepet kapni majd, mert a portugál úgyis sérült lesz.
A másik, a jóllakottság, ami még problémás lehet. De jelenleg a keret amúgy teljesen egyben van, megvan a gálakezdő, és bőven vannak a padon olyanok, akik tudnak lendíteni a játékon, illetve olyanok, akikkel más játékrendszert is lehet építeni, ha mondjuk az kell, vagy valaki kidől fél évre a "nagyok" közül.
Én is várnám az igazolásokat, mert mint szurkoló, nekem is kellenek az új arcok, akikre kiváncsi lehetek, de igazából már tavasszal is azt hangoztattam, hogy nem nagyon látom, hol lesz itt komoly változás. James eladására láttam komoly esélyt, de komolyabb igazolásra nem nagyon, egy Kanté kalibert tudtam elképzelni.