Kerlon írta:https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=581444CCVAMOSZ
Zizou papa meghúzta a váratlant.
Ez hivatalos???? Ha igen akkor ez 4-2-3-1, vagy 4-4-2?
Kovacicnek, Isconak és Asensionak nagyon örülök! a por la szuperkupa
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. augusztus 9., kedd 19:39
Kerlon írta:https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=581444CCVAMOSZ
Zizou papa meghúzta a váratlant.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 9., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 9., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 9., kedd 19:12
Anno bezzeg a le sem szarták a Notthingham Forrestet...ő már nem is szamit nagy csapatnak??...ennyit errol...mindig a jelenlegi allas donti el ki a legjobb...folyamatosan fejlodnie kell egy klubnak...NEVETSEGES....a chelsea nalam akkor nem nagy csapat...10eves tortenelmevel?? Menjen az anyjaba...de a City sem...orok masodik Manchesterben....akkor mar inkabb a Liverpool.András93 írta:Sajnos már régóta ez az irány, kezdődött a nem csak bajnokok indulásával, majd 2 helyett már 3 biztos résztvevő a csoportkörben, most meg már eredmény nélkül akarnak indulni a nagy bajnokságok nagy csapatai...lestat írta:Nagy csapatok se maradjanak le?? .
Hat basszus teljesitsenek ugy...meg ilyen nyavogo brigadot.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 9., kedd 19:11
Na, jó lesz az a Honvéd a BL-ben.Veidt írta:a negyedik helyet pedig "történelmi érdemek" alapján ítélnék oda -
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. augusztus 9., kedd 19:07
Sajnos már régóta ez az irány, kezdődött a nem csak bajnokok indulásával, majd 2 helyett már 3 biztos résztvevő a csoportkörben, most meg már eredmény nélkül akarnak indulni a nagy bajnokságok nagy csapatai...lestat írta:Nagy csapatok se maradjanak le?? .
Hat basszus teljesitsenek ugy...meg ilyen nyavogo brigadot.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 9., kedd 19:05
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 9., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 9., kedd 17:21
Ezèrt kellett volna a frissitès,más kèrdès hogy aki szóba jöhetett volna,az mozdithatatlan,vagy elment máshova.A többi meg nem szint,felesleges lenne csak hogy darabra több en legyünk.Ja, amúgy a jóllakottsághoz: azt el is felejtettem, hogy itt azért a bajnokságban...szóval jobb ha nem beszélünk ilyenről, mert szánalmas, amit az utolsó évtizedben leraktunk az asztalra.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 9., kedd 17:20
Hát igen..én személy szerint kibaszott boldog lennèk ha vegre mi húznánk be a bajnokságot.CS0ki írta:
Ja, amúgy a jóllakottsághoz: azt el is felejtettem, hogy itt azért a bajnokságban...szóval jobb ha nem beszélünk ilyenről, mert szánalmas, amit az utolsó évtizedben leraktunk az asztalra.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 9., kedd 17:15
Szerintem ezt még korai leírni, vagy legalábbis nem a látottakból következik. Eddig is volt, hogy valakiért nem fizettünk, elment máshoz, stb. Az, hogy most nem licitáltuk túl az MU-t, nem jelent semmit, más játékos esetén lehet megtettük volna, vagy ha éppen a tavalyi szezonban búkó lett volna minden. De BL győztesként úgy néz ki nem akarunk nagyon mozgolódni, Zidane is elégedett a kerettel. Ha úgy jön ki, lehet legközelebb megint elköltünk egy rakás pénzt majd a piacon...Csoki:Adom amit írsz,èn csak arra gondoltam hogy eddig mi "szabtuk" meg az árakat,most meg nem.
Persze nemtudni ha beleugrunk a licitbe,meddig fajul.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 9., kedd 16:59
Az utolsó nagy durranás Bale volt,(ha az volt),azóta nem volt semmi nagy fogás,(Neymart haggyuk az isten se tudja mennyibe került ),aztán előtte Ronaldo.Erre gondoltam amikor irtam.Mar jo ideje nem mi diktaljuk a piacot.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 9., kedd 16:51
Vagy nem akartunk reagálni. Igazság szerint, ha a játékosokat, sportszakmát nézem, egyedül Coentraoba tudok belekötni.Semmi értelme sajnos a gyereknek. De lehet, hogy Nachot vele győztük meg, hogy ezentúl ott fog szerepet kapni majd, mert a portugál úgyis sérült lesz.Nem mondtam hogy hibát követtünk el.Csak nem reagáltunk időben a piaci változásokra.Holott eddig mi diktáltuk a piacot.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 9., kedd 16:37
85, nem?75 milliót hivatalosan is megerősítették, már ha elég hivatalos az, hogy maga a játékos lenyilatkozta.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 9., kedd 16:33
Mar jo ideje nem mi diktaljuk a piacot. James leigazolasa sem volt nagy durranas, abban az evben is es elotte is olyanokert fizettek tobb tiz milliot aki nem ert annyit. Persze, mindenki annyit er amennyit fizetnek erte, de akkor mar felborult a piac...morientes írta:Nem mondtam hogy hibát követtünk el.Csak nem reagáltunk időben a piaci változásokra.Holott eddig mi diktáltuk a piacot.Kerlon írta:Most mi azért nem követtük a dolgokat, mert nem mi fizettük a legtöbbet? Vagy ha most valakiert adnánk százat akkor jók vagyunk?
Mèg egyszer,arra nem tudok mèg mit mondani hogy mi nyultunk e mellè,vagy beválik e annyira Pogba,egy biztos...ha Perez gondolkodik mèg tudomsèn Neymarba,az innentől 200...ès most ez egy pèlda csak,nem tudom gondolkozik e benne,de egy klasszissal kecsegtető játèkos innentől 120 felett kezdődik majd.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 15:57
Nyár van. Megesik, hogy néhány nap teljesen kimaradRealista24 írta:Erről is lemaradtál mert hirtelen négyen indultunk becsomagolni neki
Csak elővetted a jó öreg BigliátRealista24 írta:jaja, van még idő Bigliára meg Sissokóra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 15:50
Erről is lemaradtál mert hirtelen négyen indultunk becsomagolni nekiWhaaat? Ez kimaradt. Hogyhogy nem kezdted el szervezni a madridi utat, hogy össze tudjunk neki csomagolni?
jaja, van még idő Bigliára meg Sissokóra.Hát így már mindjárt logikusabb
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 15:45
Whaaat? Ez kimaradt. Hogyhogy nem kezdted el szervezni a madridi utat, hogy össze tudjunk neki csomagolni?Realista24 írta:75 milliót hivatalosan is megerősítették, már ha elég hivatalos az, hogy maga a játékos lenyilatkozta.
Hát így már mindjárt logikusabbAkkor fogják közölni az ítéletet, de ha azt mondják, hogy két átigazolási időszakból ki vagyunk zárva, akkor augusztus 31-ig azt igazolunk akit akarunk. Legalábbis Barcánál így volt, nem naptár szerint nézték, hanem időszakra.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 9., kedd 15:43
Mondjuk annak az ég világon semmi értelme nem lenne, mert leigazolni le tudtok közben is játékost, csak beregisztrálni nem. Ezzel az opcióval meg annyi lenne a büntetés, hogy augusztus 16-ig nem tudjátok beregisztrálni az újonnan érkezőket, ami lássuk be, nem egy nagy dolog.. Ha lesz eltiltás, akkor szerintem csak a következő átigazolási szezontól lép érvénybe majd, nekem legalábbis ez lenne logikus.KAG írta:Ha teljesen nem is számítana bele, de úgy lenne normális, ha a következő nyáron Augusztus végén már igazolhatnánk.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem