Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ateeemadrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:51

Mindenki annyit ér egyrészt, amennyit kér az aktuális klubja érte, másrészt amennyit a ajánlatot tevő klub ajánl érte.
Istenem ezeket a közhelyeket hogy utálom.

Tehát akkor a te logikád alapján Soldadoért reális a 30 millió például. :lol:

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:47

Szerintem itt sokan félreértik a helyzetet.
Mindenki annyit ér egyrészt, amennyit kér az aktuális klubja érte, másrészt amennyit a ajánlatot tevő klub ajánl érte.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:43

Bale sztorihoz: köpök rá mennyi az ára. 80 v. 120 milla? Egyiket sem éri meg...de ha jönne, örülnék, nagyon kiváncsi lennék mire menne...csak nem ültették fel ennyire Pérez papát! :/

Rajtunk röhögne a világ? WTF???? :ozil: Olyan emberrel nem is álnék szóba aki engem ezért kiröhögne....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:36

amúgy még mindig rohadtul nem értem, hogy Bale mivel ér többet, mint mondjuk Reus, Götze, Hazard, Lucas Moura vagy Isco?
mivel tett le többet az asztalra? hogy a picsába lehet valaki 100 millió körüli értékű, ha még semmi extrát nem csinált?
egyszerűen nem fér a fejembe, csak mert ennyire felhájpolta őt az angol média, nehogymár ennyire csúnyán megszivassanak minket. volt 1 db (!) jó szezonja, nem több. a Bl himnuszát is alig hallotta még, és annyit akarunk fizetni érte, mint amennyiért a VILÁG LEGJOBB játékosát vettük?

röhejes. így kell jól elcseszni egy tudatos csapatépítést.

ennek ellenére bízok benne, hogy be fog válni, de ettől függetlenül továbbra is nagyon szomorúnak találom, mert nagyon úgy néz ki, hogy Perez semmit nem változott.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:31

fail.
balenek van egy liga kupája nem? :lol:
besteve7 írta:Csak szólok, hogy CR sem találta fel a spanyol viaszt, ő is koppintotta a "rituálét" méghozzá az amcsi focisoktól, field goaloknál többnyire mindegyik így végzi el a rúgást. Biztos van valami értelme...Lehet ő is sok amcsi focit nézett kiskorában
de a fociban ma ő csinálja így. és nem ugyanúgy csinálja mint egy (leendő?!) csapattársa hanem mint aki field goalt rúg. remélem érzed a különbséget. bale pedig biztos hogy ronaldoról koppintotta, elég nyilvánvaló. cr a nagy kedvence, a példaképe, és az egész mozdulatsor ugyanaz mint céeré. de már várom valamelyik okos nagy poénját hogy honnan tudom hogy bale ronaldoról koppintotta, talán megvan a telefonszáma. ezt ugorjuk légyszíves, mert nyilvánvaló.
Wertz írta:és ezt nekem mondod?
igen.
Wertz írta:Bale a legjobb támadójátékos CR és Messi után. Igen ő és nem Lucas, Neymar (akik ha nem brazilok lennének fele ennyire nem lennének sztárolva), Reus vagy Hazard.
erre mondtam hogy ár/érték arányban szerintem nem bale a legjobb.

azért ez durva. :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:29

madridronie írta:Kívánom nekik, hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életben... Az ember vállalja a felelősséget a tetteiért, ha jogos a kritika azt szépen le kell lenyelni, el kell fogadni, ha meg jogtalan, nos ....... és nagy ívben sz..rni kell az ilyen emberekre (sokszor csak irigyek, így nem marad más, mint a kárörvendés)! Egyetértek azokkal, akik szerint horror ez az ár, de ez a Bale sztori már rég nem arról szól, hogy ennyit ér-e vagy sem az ember --> (mert ennyit egyetlen egy sportoló sem ér, ahogy Cristiano esetében is így volt) sokkal inkább arról, hogy a Real Madrid és a vezetés (sport szakmai, és a menedzsment egyaránt) letették a voksukat egy kiváló futballista (simán a jelenlegi TOP4 tagja) mellett, akit mindenképp megakarnak szerezni maguknak, úgy hogy azt komolyabb anyagi probléma nélkül meg is tehetik, innentől kezdve kár itt ezen "sírni", meg más nevekkel dobálózni, mikor azok vagy maguktól, illetve a klubjuk miatt nem jönnének (Reus, Vidal, Gündogan) vagy épp a Real Madrid nem tanúsít irántuk semmiféle érdeklődést (Lucas Moura, Luis Suárez)! A Real Madridnak Bale kell és kész (ennyi a történet, minden mást meg a nálunk ehhez sokkal inkább értő szakemberek majd intéznek), én meg a magam részéről örülök, hogy a világ egyik legjobb játékosát esetleg sikerül imádott csapatomhoz csábítani (amelyik éppen 11-12 éve nem nyert BL.-t miközben a többi gigaklub is brutál mód erősít); azt hiszem páholyban érezhetjük magunkat, mert más csapatok drukkerei csak álmodhatnak Bale kaliberű focistákról és olyan stabil anyagi helyzetről, történelemről, mint ami a Real Madridnál van, ehhez képest megint csak a sírás megy itt!
Maximálisan egyet értek, főleg abban amit kiemeltem...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:17

mert akkor rajtunk fog röhögni a világ...
Kívánom nekik, hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életben... :coffee: Az ember vállalja a felelősséget a tetteiért, ha jogos a kritika azt szépen le kell lenyelni, el kell fogadni, ha meg jogtalan, nos ....... :shifty: >:] és nagy ívben sz..rni kell az ilyen emberekre (sokszor csak irigyek, így nem marad más, mint a kárörvendés)! Egyetértek azokkal, akik szerint horror ez az ár, de ez a Bale sztori már rég nem arról szól, hogy ennyit ér-e vagy sem az ember --> (mert ennyit egyetlen egy sportoló sem ér, ahogy Cristiano esetében is így volt) sokkal inkább arról, hogy a Real Madrid és a vezetés (sport szakmai, és a menedzsment egyaránt) letették a voksukat egy kiváló futballista (simán a jelenlegi TOP4 tagja) mellett, akit mindenképp megakarnak szerezni maguknak, úgy hogy azt komolyabb anyagi probléma nélkül meg is tehetik, innentől kezdve kár itt ezen "sírni", meg más nevekkel dobálózni, mikor azok vagy maguktól, illetve a klubjuk miatt nem jönnének (Reus, Vidal, Gündogan) vagy épp a Real Madrid nem tanúsít irántuk semmiféle érdeklődést (Lucas Moura, Luis Suárez)! A Real Madridnak Bale kell és kész (ennyi a történet, minden mást meg a nálunk ehhez sokkal inkább értő szakemberek majd intéznek), én meg a magam részéről örülök, hogy a világ egyik legjobb játékosát esetleg sikerül imádott csapatomhoz csábítani (amelyik éppen 11-12 éve nem nyert BL.-t miközben a többi gigaklub is brutál mód erősít); azt hiszem páholyban érezhetjük magunkat, mert más csapatok drukkerei csak álmodhatnak Bale kaliberű focistákról és olyan stabil anyagi helyzetről, történelemről, mint ami a Real Madridnál van, ehhez képest megint csak a sírás megy itt! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:16

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9177_n.jpg
:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:13

Galacticos írta:tanuljon. lője úgy a szabadrúgást mint ő, de elé a rituálé minek? az nem "felesleges" koppintás? mert eredményességen nem változtat hogy előtte terpeszben nyomja..
Csak szólok, hogy CR sem találta fel a spanyol viaszt, ő is koppintotta a "rituálét" méghozzá az amcsi focisoktól, field goaloknál többnyire mindegyik így végzi el a rúgást. Biztos van valami értelme...Lehet ő is sok amcsi focit nézett kiskorában :hmmm:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:09

120-ért kemény lenne, de nagyon úgy néz ki, hogy hozzátok.
viszont ha megveszitek, akkor di mariát el kell adni, jesét pedig kölcsön.

más különben maradna 3 posztra ronaldo,bale,özil,isco,dm,kaká,jesé úgy, hogy cr és bale gondolom alapkezdő, amikor hadra fogható.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:04

Galacticos írta:de lehet hogy velük ár/érték arányban jobban jártunk volna.
vagy járnánk.

hazard 32millió font volt, az kb 40millió euro... bale meg a mostani hírek szerint 120
és ezt nekem mondod? :hmmm: Leírtam, hogy ennyiért drágának tartom. Annyit írtam, hogy nem leszek szomorú, ha drágábban jön

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:56

Kerlon írta:Az a helyzet, hogy Ronaldo mellé most nagyon nem kéne egy ilyen felkapott játékos. Sokkal inkább egy csendes, a dolgát jól végző tehetséges ember kellene. Lehet egymás elöl vennék el a lehetőséget.
Hát remélem(ha jön,mert ez azért még nem biztos)hogy ilyen probléma nem lesz.Mondják szerény gyerek,de nyilván azért azt várja tőle mindenki hogy húzóember legyen.Ehhez viszont nagyon visszahúzódni se jó.Mert akkor meg nem jön kirendesen ami benne van.Az hogy Ronaldo a kedvenc futballistája,egy dolog.Nem hiszem hogy Cét különösebben érdekelné ez.Az érdekes,hogy sokan féltették Neymart,hogy majd nem birja a messizmust,mint ahogy Ibra,Alexis vagy Villa.És ez majd kihat a játékára.Akkor most?Belelépünk ugyan abba a sz@rba?Azzal a különbséggel,hogy azért itt nem Ronaldo ossza a lapokat,mint odaát Messi.Kezd nekem felsejleni az Alonso-Hamilton történet....ne legyen igazam.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:52

Wertz írta:Bale a legjobb támadójátékos CR és Messi után. Igen ő és nem Lucas, Neymar (akik ha nem brazilok lennének fele ennyire nem lennének sztárolva), Reus vagy Hazard.
de lehet hogy velük ár/érték arányban jobban jártunk volna.
vagy járnánk.

hazard 32millió font volt, az kb 40millió euro... bale meg a mostani hírek szerint 120. MONDOM A HÍREK SZERINT, még mielőtt azzal jönnél hogy ez még nem biztos. tudom énis.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:50

horesz93 írta:Soldado eligazolásából nem fogunk pénzt kapni? :hmmm:
Nevelési költséget biztosan

Bale 120 millióért(feltéve, ha tényleg ennyit kérnek érte) drága. Én max 80 milliót adnék érte. Hagyni kellene az átigazolását a következő szezonra, ha Levy ennyit kér. Hiába futna nagy szezont, az ára akkor is csökkenne a rövidülő szerződése miatt
de ha idén jön 90-100-110-120 millióért én azt sem bánom. Vele legalább igazi minőség jönne a csapathoz. Ha sikerül beépíteni a csapatba, akkor Ronadoval kegyetlen páros lesznek. Hiába okoskodnak ellene itt sokan, Bale a legjobb támadójátékos CR és Messi után. Igen ő és nem Lucas, Neymar (akik ha nem brazilok lennének fele ennyire nem lennének sztárolva), Reus vagy Hazard.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:42

Az a helyzet, hogy Ronaldo mellé most nagyon nem kéne egy ilyen felkapott játékos. Sokkal inkább egy csendes, a dolgát jól végző tehetséges ember kellene. Lehet egymás elöl vennék el a lehetőséget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:34

Kerlon írta:Szerintem nem fogja azt hozni, mint a Spursben... Innéttől már befürdésnek fogja venni a sajtó és decemberben megválasztják a legrosszabb igazolásnak. Vagy annyira jó lesz, hogy Ronaldo fürdik be. Az egyik tuti kicsinyíti majd a másikat... Amúgy megnéztem az összes idei gólját, amiknek kb. a 60%-a kontraszerű, ahol van területe. A maradék szabadrúgás, fejes vagy távoli kísérlet. Az a baj, hogy itt nem lesz területe futni, ha lesz mögötte egy Khedira, Modric, Isco középpálya meg 70%-os labdabirtoklás...
Ezt írtam már egy párszor,de erre jött hogy ez nem igaz,már rég nem erről szól a játéka,közbe meg akár hány meccset láttam,csak erről szólt mindig...de ne legyen igazad,ne fürödjünk be vele,mert akkor rajtunk fog röhögni a világ...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:32

Galacticos írta:na látod, akkor meg mi ez a biciklicseles hasonlat??
Amúgy volt szó elég sokat talán a Fiestában, hogy borzasztóan nehéz így rúgni szabadot... Gondolom kevés valaki tudja rendesen megtanulni... A rituálé meg gondolom szimpla megszokás.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:27

Géci írta:Persze az más, mert azt mindenki megtudja csinálni ez meg elég egyedi,
na látod, akkor meg mi ez a biciklicseles hasonlat??
Géci írta:Idejön Bale és kétlem, hogy nekiáll önzősködni vagy valami olyat csinálni ami CR ellen irányul, mert fel fog rá nézni mindvégig, mert látszik, hogy őt jobban érdekli a foci mint az, hogy minden héten más frizurája legyen...
de én azt hol mondtam hogy nem így van?
Géci írta:mert tanult példaképétől valamit amit igen is jól alkalmaz...
tanuljon. lője úgy a szabadrúgást mint ő, de elé a rituálé minek? az nem "felesleges" koppintás? mert eredményességen nem változtat hogy előtte terpeszben nyomja..

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:22

Galacticos írta:de ne csak nézd, lásd is hogy mit hogy csinál bale.
ugyanúgy próbálja mint ronaldo, őt majmolja.
ami persze nem baj csak nem túl eredeti, és például engem már zavar mert túlzásba viszi.
szabadrúgását nézd meg hogy áll oda, hogy fut neki, meg a rituálé ahogy fújtat előtte... és akkor utána menj ki a kertbe.
Te meg már átesel a ló túloldalára... Szerencsétlen gyereknek CR a példaképe... Most, ha idejön szerintem menj oda a Bernabeuba és cseszd le, hogy mit képzel magáról... Örül rossz gyerek, hogy megtanulta úgy vagy hasonlóan rúgni a szabadot ahogy CR, erre jössz TE aki lecseszi érte... Most akkor, ha valaki eltol 1 bicikli cselt vagy tudom is én mit akkor azt is valahonnan el kellet tanulni... Persze az más, mert azt mindenki megtudja csinálni ez meg elég egyedi, de na...
Elmondom neked mi lesz, HA idejön... Leigazoljuk elmegy edzésre és állandóan ott lesz CR seggébe és lesni fogja minden szavát, és már az elején tisztázni fogja, hogy a példaképe meg mit tudom én stb... Ezt azért mondom ilyen biztosan mert valahol együtt érzek vele. Pontosabb gondolom, hogy min megy majd keresztül... Én 8 éve foglalkozok küzdősporttal (thai box) és nekem példaképem mindig Zilai Sándor volt. 2 éve járok be Debrecenbe komolyabb edzésekre amikor ráérek, és az edzőm edzője Zilai volt. Egy nap az volt a meglepetése számomra, hogy lehívta közénk edzeni, és amikor ott állt velem szembe a sírás környékezett + még kesztyűztem is vele, és az lelkileg 1 akkora +, hogy ezt nem lehet elmondani... Idejön Bale és kétlem, hogy nekiáll önzősködni vagy valami olyat csinálni ami CR ellen irányul, mert fel fog rá nézni mindvégig, mert látszik, hogy őt jobban érdekli a foci mint az, hogy minden héten más frizurája legyen... Sok érte a pénz ez tény, bár még azt sem tudjuk mennyiért vesszük meg :kivagyhe: ... de azért ne csesszük már le, meg ne törjünk pálcát a feje felett, mert tanult példaképétől valamit amit igen is jól alkalmaz... :roll:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:16

Szerintem nem fogja azt hozni, mint a Spursben... Innéttől már befürdésnek fogja venni a sajtó és decemberben megválasztják a legrosszabb igazolásnak. Vagy annyira jó lesz, hogy Ronaldo fürdik be. Az egyik tuti kicsinyíti majd a másikat... Amúgy megnéztem az összes idei gólját, amiknek kb. a 60%-a kontraszerű, ahol van területe. A maradék szabadrúgás, fejes vagy távoli kísérlet. Az a baj, hogy itt nem lesz területe futni, ha lesz mögötte egy Khedira, Modric, Isco középpálya meg 70%-os labdabirtoklás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: