Perez jobbkeze.ericco írta:Szerintem is ez a valószinű (már ha van valóságalapja, Daily Express ). Vagy annyira felhúztuk Raiola és a Juve agyát a sok bizonytalansággal, találgatással, hogy aztán már juszt sem fogadták el az ajánlatunkat.Csabi írta:szerintem a pénzzel nem volt soha gond. mi is kiraktuk volna ért a 110et bármikor. az ügynöknek meg neki nem akartuk leperkálni az űrbért
És ha tényleg igaz a hír, nem értam, mit keres még Sanchez a klubnál, mióta Mourinho elment és szabadon garázdálkodhat, még jót nem tett a Madridnak.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Sport Bild szerint Özil egyből visszajönne Realba ha ajánlatot tennénk.
Pogba helyett jó lesz?
Pogba helyett jó lesz?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ericco írta: Szerintem is ez a valószinű (már ha van valóságalapja, Daily Express ). Vagy annyira felhúztuk Raiola és a Juve agyát a sok bizonytalansággal, találgatással, hogy aztán már juszt sem fogadták el az ajánlatunkat.
És ha tényleg igaz a hír, nem értam, mit keres még Sanchez a klubnál, mióta Mourinho elment és szabadon garázdálkodhat, még jót nem tett a Madridnak.
Megsertodtek aztan most meg tolunk akarnak igazolni? Valoszinuleg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Hol kell aláírni? Tegnap nem volt vészes, de olyan lassú, hogy nézni is fáj. Ha legalább olyan jól el lehetne adni, mint Özilt, szerintem nem kellene késlekedniGdS: Miután az Arsenal nem igazolja le Mahrezt, ajánlatot tehetnek Jamesért, aki Asensionak köszönhetően még hátrébb szorult a rangsorban.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Nem" gondolkozásom hátterében az áll, hogy hány meg hány nagyobb igazolás után bedobta egy egy lap, hogy de ezek még többet ajánlottak és mégis idejött.Realista24 írta:Az a baj, hogy megint csak beszólsz, de nem gondolkodsz...sebaj, majd egyszer.Kerlon írta: igen és ő rendes mu neveltként a kevesebb pénzt és az európa ligát választotta
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Elvileg Pérez haverja. Nem fog elmenni. Úgy ahogy Mr. "Nemvagyokorvos" dr. Olmo...ericco írta:És ha tényleg igaz a hír, nem értam, mit keres még Sanchez a klubnál, mióta Mourinho elment és szabadon garázdálkodhat, még jót nem tett a Madridnak.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem is ez a valószinű (már ha van valóságalapja, Daily Express ). Vagy annyira felhúztuk Raiola és a Juve agyát a sok bizonytalansággal, találgatással, hogy aztán már juszt sem fogadták el az ajánlatunkat.Csabi írta:szerintem a pénzzel nem volt soha gond. mi is kiraktuk volna ért a 110et bármikor. az ügynöknek meg neki nem akartuk leperkálni az űrbért
Merci Zizou!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
GdS: Miután az Arsenal nem igazolja le Mahrezt, ajánlatot tehetnek Jamesért, aki Asensionak köszönhetően még hátrébb szorult a rangsorban.
Megyek neki segíteni csomagolni!
Megyek neki segíteni csomagolni!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy megint csak beszólsz, de nem gondolkodsz...sebaj, majd egyszer.Kerlon írta:igen és ő rendes mu neveltként a kevesebb pénzt és az európa ligát választottaRealista24 írta:az angolok szerint az utolsó pillanatban még tettünk egy ajánlatot Pogbáért, ami magasabb volt mint a ManU ajánlata.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Daily express:
persze......
persze......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Adom. Nekem személy szerint azzal se lesz gondom ha ilyen szintű játékosokat majd két év múlva 200-ért veszünk, de mi a játékost vesszük meg és nem az ügynököt, plusz ha már van egy jól működő fizetési rendszerünk, azt nem fogjuk csak úgy felrúgni. Sok az a fizetés, persze hamarosan már csak ilyenek lesznek, de még nem nyert semmit a srác és máris legyen az egyik legjobban fizetett játékos? ViccCsabi írta:szerintem a pénzzel nem volt soha gond. mi is kiraktuk volna ért a 110et bármikor. az ügynöknek meg neki nem akartuk leperkálni az űrbért
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem a pénzzel nem volt soha gond. mi is kiraktuk volna ért a 110et bármikor. az ügynöknek meg neki nem akartuk leperkálni az űrbért
- RealMadridFanatic
Hihető.az angolok szerint az utolsó pillanatban még tettünk egy ajánlatot Pogbáért, ami magasabb volt mint a ManU ajánlata.
Most nagyon verik a nyálukat not arrogant, just Europa League úrék... Ezt még a sajtó kicsit meglovagolja, így találnak ki ilyesmit. Sikerült a csúnya, gonosz, Cristiano rabló Madrid elöl "hazavinni" Pogbát.
Álszent sem akarok lenni, örültem volna, ha itt köt ki, de ilyen anyagi feltételek mellett (annak ellenére, hogy szerintem is sajnos kénytelenek leszünk követni a piacot rövidesen - Modric és Cé kiöregedésével) nem sírok, hogy nem jött.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
igen és ő rendes mu neveltként a kevesebb pénzt és az európa ligát választottaRealista24 írta:az angolok szerint az utolsó pillanatban még tettünk egy ajánlatot Pogbáért, ami magasabb volt mint a ManU ajánlata.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
az angolok szerint az utolsó pillanatban még tettünk egy ajánlatot Pogbáért, ami magasabb volt mint a ManU ajánlata.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Már benne van a kezünkben az az S betűKerlon írta:16 év hagyatéka.
- lestat
Bocsi a duplaert toroljetek please.
Asensiora kivancsi leszek...vidiken kivul nem lattam.meg jatszani...Plusz Kovacic remelem osszekapta magat az alapozás alatt aztán mutat vegre valamit.
Asensiora kivancsi leszek...vidiken kivul nem lattam.meg jatszani...Plusz Kovacic remelem osszekapta magat az alapozás alatt aztán mutat vegre valamit.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
16 év hagyatéka.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Tuti marad a 4-3-3. Csak arra leszek kiváncsi, hogy Isco lesz Kroos helyén és szepekörében, Kova Modricéban, vagy fordítva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
A megszokás mi?gólvonal írta:CasillasKerlon írta:Szerintem 433:
Casillas
Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo
Kovacic, Casemiro, Isco
Lucas, Morata, Asensio
felállásban.
Mi ez a sok spanyol?
Cristiano Ronaldo ❼