Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem lesznek rosszak szerintem,még mindig hisznek magukban és az ellenfelek 97%-a tart tőlük,ez kapásból 1 gól/meccs plusz nekik, messi faktor szintén 1 gól / meccs plusz.
Lassan azért esnek vissza,ahogy xavi kiment az a folyamatos erős presszing sokat csökkent,nincsenek már meg azok a ritmusváltások altatásból,gyors oldalmozgások/váltások,rés keresések,folyamatos tolódásra kényszerítés,hibára kivárás és kihasználás.....Iniesta is lassan megy ki,ott sincsen meg már az sok emberelőny kialakítás amit ő tudott,betörések,egy az egyek........
Messi még megold bármit a 3asból,ő a támadó3adban állandó veszély,ha közel van a kapuhoz akkor bármikor lereagál egy ziccert és ott van és ki is használja,ha távolabb van akkor meg kulcspasszt vagy olyan emberelőnyt alakít ki amivel a többi a fotelben ülve is gólt szerez.
Azt persze senki sem hiheti el,hogy rakiticcsel,ardával meg a többi egyébként jó játékossal olyan kényszert tudnak előidézni mint a xavi,iniesta,messi 3assal.....soha. A korszak szépen tűnik le....de ez normális dolog egyébként. Nincsen ezzel semmi probléma,mondjuk azt hogy ezt hogy fogják a drukkereik nagy része megélni az megint egy más kérdés. Pár év múlva.....sok most vérbeforgó szemű antirealos,francozó,rinyáldozó, neokatalán fogja magát és megy más hová....
Lassan azért esnek vissza,ahogy xavi kiment az a folyamatos erős presszing sokat csökkent,nincsenek már meg azok a ritmusváltások altatásból,gyors oldalmozgások/váltások,rés keresések,folyamatos tolódásra kényszerítés,hibára kivárás és kihasználás.....Iniesta is lassan megy ki,ott sincsen meg már az sok emberelőny kialakítás amit ő tudott,betörések,egy az egyek........
Messi még megold bármit a 3asból,ő a támadó3adban állandó veszély,ha közel van a kapuhoz akkor bármikor lereagál egy ziccert és ott van és ki is használja,ha távolabb van akkor meg kulcspasszt vagy olyan emberelőnyt alakít ki amivel a többi a fotelben ülve is gólt szerez.
Azt persze senki sem hiheti el,hogy rakiticcsel,ardával meg a többi egyébként jó játékossal olyan kényszert tudnak előidézni mint a xavi,iniesta,messi 3assal.....soha. A korszak szépen tűnik le....de ez normális dolog egyébként. Nincsen ezzel semmi probléma,mondjuk azt hogy ezt hogy fogják a drukkereik nagy része megélni az megint egy más kérdés. Pár év múlva.....sok most vérbeforgó szemű antirealos,francozó,rinyáldozó, neokatalán fogja magát és megy más hová....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is hasonloan látom mint a többség.Iniesta öregszik,Messi még mindig jó de ebben a hátrébb vont szerepben sztem fele annyira sem hasznos mint amikor ő volt a gólfelelős.Erről amposztrol nem igazan lehet kihuzni a szarból a csapatot, pedig nem egyszer ő mentette ki barcáékat.Suarez sztem nem fog leállni, még 1 ilyen szezont lehoz, de ő kozel sem tud olyan meghatározó gólvágó lenni mint Cr és Messi.Neymarban sem érzem a nagy áttörést,Luchoban meg pláne nem érzem,hogy megtudná fogni a csapatot ha elindulnak lefelé.
Alvest akárnekkora rattata volt,tényleg összeszedte magát a nagy meccsekre.+sztem a tavasz nem fizikális probléma volt,hanem valami más.Nálunk kulcsemberek dőltek ki 2015 tavaszán és ezért estünk szét.Náluk mindenki makk egészséges volt és egysuer csak összerogytak.
Persze nagy baj nem lesz,így is bl elődöntő meg liga top2.Szerintem akkor lesznek nagy bajban ha elhiszik azt amit calaki itt leírt h az msn garancia a sikerre,rogadtul nem az,ahogy a bbc sem.Ha jól vannak összehangolva a csapattal akkor nagy fegyvertény mind2 trio,ha csak ugy vannak h majd az első 3 lehozza akkor baj van,itt is meg ott is...
Alvest akárnekkora rattata volt,tényleg összeszedte magát a nagy meccsekre.+sztem a tavasz nem fizikális probléma volt,hanem valami más.Nálunk kulcsemberek dőltek ki 2015 tavaszán és ezért estünk szét.Náluk mindenki makk egészséges volt és egysuer csak összerogytak.
Persze nagy baj nem lesz,így is bl elődöntő meg liga top2.Szerintem akkor lesznek nagy bajban ha elhiszik azt amit calaki itt leírt h az msn garancia a sikerre,rogadtul nem az,ahogy a bbc sem.Ha jól vannak összehangolva a csapattal akkor nagy fegyvertény mind2 trio,ha csak ugy vannak h majd az első 3 lehozza akkor baj van,itt is meg ott is...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem arról volt szó, hogy nem lesznek toppon... Így is top 3 lazán. Csak SZERINTEM idén nem fog nekik le esni semmi.lestat írta:Hogy ti mennyi mindent tudtok az ellenről
Ugyanúgy ott lesznek a toppon mint tavaly is...
Top csatár, egyértelműen. De komolyan nem tudom elképzelni, hogy még egy ilyen aranylabdás szezon összejöjjön neki. Pedig az ő góljai rengeteg meccset hozott a Barcanak. Ha ezek nem lesznek meg, akkor szarban lesznek, mert nem nagyon van más. Messi már más elem a játékban, nem a gólvágó, Neymar meg 3 éve hullámzik.Sierra írta:Szerintem meg simán.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha pofonért jössz, ne csodálkozz, ha kapsz.Remy írta:Mennyi ilyen flegma szöveg ment már itt a fórumon, de ebbe most bele kell kötni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mennyi ilyen flegma szöveg ment már itt a fórumon, de ebbe most bele kell kötni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És, ha ők nyernek minden meccset, mert csak rajtuk múlik?Remy írta: Nagyon nehéz ám megérteni. Ha mi hozzuk a meccseinket, végre nem csesszük el a bajnokságot, akkor a barca a feje tetejére is állhat, nem lesz jó szezonjuk, mert nem nyernek szart se.
Tényleg nehéz megérteni, hogy nem csak rajtunk múlik. Nézzél inkább arrow musicalt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagyon nehéz ám megérteni. Ha mi hozzuk a meccseinket, végre nem csesszük el a bajnokságot, akkor a barca a feje tetejére is állhat, nem lesz jó szezonjuk, mert nem nyernek szart se.Realista24 írta:Miért, nekünk több meccsünk lesz? Meséld már el.Remy írta:Ülj még egy kicsit felette és megérted.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért, nekünk több meccsünk lesz? Meséld már el.Remy írta:Ülj még egy kicsit felette és megérted.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
En azt mondom, hogy Alves kieeseset nagyon megerzik majd.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Szerintem meg simán. Nagyon megy neki a Barcában. Messi is hozni fogja a 40-50 gólos szezont, Neymar is termelni fog szépen, visszaesés szerintem nem lesz a játékukban. Amíg ez a 3 játékos együtt lesz ott elöl, addig mindenhol esélyesként kell tekinteni rájuk, viszont ha lelépnek szépen lassan vissza fog esni a csapat, kérdés mennyire tudják őket majd pótolni (szerintem sehogy).M1Ö írta:Mert Suarez nem fog még egy 50 gólos szezont össze hozni, arra a fejemet teszem.
Szóval az eredeti kérdésre a válasz: szerintem nem lesz semmi változás jövőre sem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hogy ti mennyi mindent tudtok az ellenről
Ugyanúgy ott lesznek a toppon mint tavaly is...csak vegre nekunk kéne tartanin a tempot es nem 12 pontos hatrannyal fordulni marciusban...legyen most forditva...bukjanak ők pontokat a kicsik ellen meg ellenunk.
Iden egy Bajnoki cimnek vegre kibaszottul orulnek.
Ugyanúgy ott lesznek a toppon mint tavaly is...csak vegre nekunk kéne tartanin a tempot es nem 12 pontos hatrannyal fordulni marciusban...legyen most forditva...bukjanak ők pontokat a kicsik ellen meg ellenunk.
Iden egy Bajnoki cimnek vegre kibaszottul orulnek.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Igazolásaik jónak tűnnek és Rafinha is felépült. Messi (kapaszkodó) szerintem visszaesett, Neymar kb. január óta fos halmaz és most elbohóckodja az előszezonját is. Suárez szerintem marad jó formában és folytatja a termelést. Kérdéses, hogy a jobbhátvéd posztot, hogy oldja majd meg Roberto és Vidal valamint, hogy Iniestában mennyi lehet még. Összességében szerintem megint ott lehetnek minden fronton, de lehet az elején kicsit döcögni fognak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem. Mert Suarez nem fog még egy 50 gólos szezont össze hozni, arra a fejemet teszem. Messit meg elpazarolják arra, hogy sokkal hátrébről indul. Bár ezt is g*ci jól csinálja, mert tavaly is a Barca legjobbja volt, de eredményességben meglátszik. Mármint gól/gólpassz statisztikában. Neymar hullámzó, jó brazilhoz híven, nem hiszem, hogy le fog húzni egy fullos szezont. Iniesta még idősebb lett. Avédelmüket meg nem is értem. Tudom, eddig sem ezen múlt, de szerintem még tovább gyengültek, ami a top csapatok ellen ki fog ütni. Mert már tavaly is kiütött. És ha majd egyszer nem lesz minden idilli, elindulnak a lejtőn lefelé, akkor kíváncsi leszek LE-re, hogy mit húz elő a semmiből.dzsi91 írta:Ki mit vár barcáéktól idén? Mármint a köpködésen kívül sztetek jó szezonjuk lesz vagy nem?
Én bizakodó vagyok, szerintem a '16/17-es szezon rólunk fog szólni!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ültem én felette de még mindig hülyeségnek tartom.Remy írta:Ülj még egy kicsit felette és megérted.
Olyan mintha egy barcás azt mondaná hogy rajtuk múlik hogy nekünk milyen szezonunk lesz. Nem csak egymás ellen játszunk folyamatosan egész szezonban.
- Remy
- Kapcsolat:
Ülj még egy kicsit felette és megérted.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mi fogunk játszani a barca helyett is vagy mi?Remy írta:Rajtunk fog múlni...dzsi91 írta:Ki mit vár barcáéktól idén? Mármint a köpködésen kívül sztetek jó szezonjuk lesz vagy nem?
- Remy
- Kapcsolat:
Rajtunk fog múlni...R.M.C.F írta:Messin fog múlni...dzsi91 írta:Ki mit vár barcáéktól idén? Mármint a köpködésen kívül sztetek jó szezonjuk lesz vagy nem?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Messin fog múlni...dzsi91 írta:Ki mit vár barcáéktól idén? Mármint a köpködésen kívül sztetek jó szezonjuk lesz vagy nem?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ki mit vár barcáéktól idén? Mármint a köpködésen kívül sztetek jó szezonjuk lesz vagy nem?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Minden normális ember lájkolja.....Realista24 írta:Na, Turan már magyarázkodik, hogy miért lájkolta a Real Madrid Undecimás képét twitteren