Szerintem ez a nyár erről is kellett, hogy szóljon. Tavaszra a Busquets, Iniesta, MSN 5öst frissen tartani. Az már más kérdés, hogy jól igazoltunk e. 1 év múlva okosabbak leszünk.'shutterisland írta: a keret fiatalodott, melyult, frissult picit.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elozo temahoz...nagyjabol jelen allas szerint:
bartra es vermaelen tavozott, jott umtiti.
alves tavozott, roberto jon a helyere vissza a jobb hatved szerepkorre.
adriano ment, digne jott.
roberto ugye kiesik a kozeppalyarol, erkezett denis,gomes + rafinha is bevetheto lesz.
sandro tavozott, de jon valaki meg.
tello es samper kerdeses, gondolom nem maradnak.
bravo - alba,pique,masch,rob - busquets,ini,rakitic - msn
pad : mats,umtiti,digne,rafinha,gomes,arda,uj csatar
valami hasonlot varok, a kezdonk nem erosodott, talan inkabb kicsit gyengult.
a kozeppalya vastagodott, talan tul sokan is vannak, a varhato tamado meg még ismeretlen az egyenletben.
a keret fiatalodott, melyult, frissult picit.
bartra es vermaelen tavozott, jott umtiti.
alves tavozott, roberto jon a helyere vissza a jobb hatved szerepkorre.
adriano ment, digne jott.
roberto ugye kiesik a kozeppalyarol, erkezett denis,gomes + rafinha is bevetheto lesz.
sandro tavozott, de jon valaki meg.
tello es samper kerdeses, gondolom nem maradnak.
bravo - alba,pique,masch,rob - busquets,ini,rakitic - msn
pad : mats,umtiti,digne,rafinha,gomes,arda,uj csatar
valami hasonlot varok, a kezdonk nem erosodott, talan inkabb kicsit gyengult.
a kozeppalya vastagodott, talan tul sokan is vannak, a varhato tamado meg még ismeretlen az egyenletben.
a keret fiatalodott, melyult, frissult picit.
-
Mondjuk az sem véletlen, hogy az új kapitány első dolgai közt volt, hogy Mascherano-val és Messi-vel leüljön beszélgetni. Ahogy ő mondta, a fociról, elképzeléseiről.
Lehet akármilyen rossz az Argentin szövetség? Hát pont ez a probléma. Ahol káosz uralkodik ott felkészülni se tudsz tökéletesen. Ez elit sport kategória.
Más sportból példa, Hosszú Katinka intézett egy kirohanást az úszó szövetség felé anno, volt aki mellé állt volt aki ellene fordult. Aztán most ő végig veri a világot, aki meg itthon bohóckodott a gyárfásékkal az meg 2 hosszt is alig tud leúszni. Konkrétan csőd az egész.
Csak ennyit jelent milyen környezetben és hol készülsz fel egy világversenyre.
Lehet akármilyen rossz az Argentin szövetség? Hát pont ez a probléma. Ahol káosz uralkodik ott felkészülni se tudsz tökéletesen. Ez elit sport kategória.
Más sportból példa, Hosszú Katinka intézett egy kirohanást az úszó szövetség felé anno, volt aki mellé állt volt aki ellene fordult. Aztán most ő végig veri a világot, aki meg itthon bohóckodott a gyárfásékkal az meg 2 hosszt is alig tud leúszni. Konkrétan csőd az egész.
Csak ennyit jelent milyen környezetben és hol készülsz fel egy világversenyre.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
És ezzel miért változna bármi is? Lett egy új edző, a szövetségnek lett egy új fejese, de strukturálisan semmit nem fog változni a helyzet, legfeljebb jónéhány év múlva. Elvégre Dél-Amerikában vagyunk...lesliejr írta: Mondjuk azt tudni kéne a történethez, hogy Argentínában mi zajlik a foci körül. Konkrétan káosz. Messi semmi mást nem csinált, ahogy még páran akikről cikkeztek, hogy gondolkodnak a visszavonuláson, mint nyomást gyakorolt a szövetségre.
A másik meg, kicsit belemagyarázásnak érzem ezt. Lehet akármilyen rossz az argentin futballszövetség, ezeknek a játékosoknak elsősorban a pályán kell bizonyítani, ott pedig eddig mindig elbuktak a döntő momentumban. Nem kenem Messire egyáltalán, mert az elmúlt években ő nyújtotta a legértékelhetőbb teljesítményt a nagy nevekből, most sem játszott rosszul a Copa döntőjében sem, a kihagyott ziccer és a kihagyott tizenegyes mellett. Ezzel nincs is gond, ez a profi sport. Az a szarlavina azonban amit utána elindított a visszavonulásával és a csapat korosabb gerincének magával rántásával csak azt igazolja, amit az összes bukott döntő is: vesztes hozzáállás. Már az sem szimpatikus nekem hogy erős kifejezéssel élve cserben hagyja a hazáját, de az a végtelenül kicsinyes és gyerekes lépés, amit a visszatérésével meglép, számomra elfogadhatatlan. Ezt nem csak Messire írom, ugyanez a véleményem a többi játékosról is, akik visszatérnek majd vele együtt. Azt meg hagyjuk hogy Argentínában hogy bánik a nép Messivel, mert habár egyáltalán nem olvastam utána, biztos vagyok benne hogy Franco-tábornok szintű közhellyé vált ez az érv, és hogy néhány elszigetelt esettől eltekintve nem érte őt komolyabbnak nevezhető atrocitás. Az meg talán elvárható egy ilyen szintű futballistától hogy a kritikát tudja kezelni...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Semmi mást nem csinalt? Mesélj meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mondjuk azt tudni kéne a történethez, hogy Argentínában mi zajlik a foci körül. Konkrétan káosz. Messi semmi mást nem csinált, ahogy még páran akikről cikkeztek, hogy gondolkodnak a visszavonuláson, mint nyomást gyakorolt a szövetségre. Argentína kb a brazil foci felé halad. Azt 10 év alatt szépen tönkretették. Arról is lehet olvasni eleget vagy csak meg kell nézni egy brazil válogatottat. Se foci, se taktika, se felkészülés. Egy nagy nulla. Ahol Luan, Gabigol, Gabriel Jesus v Firmino a jövő csatára....sebydani írta:Elképesztő szánalmas az egész. Óvodás szint.Veidt írta:na, eddig tartott a visszavonulás
Braida meg szerintem tökéletesen elmondta miért nem kellett a Barca-nak Pogba és azt gondolom ugyanez a Real-ra is igaz. Ennyi pénzért a madridi és a katalán sajtó is elvárta volna tőle, hogy alfa és omega legyen. Erre ő még kevés. Angliában azért türelmesebbek a játékosokkal, idén a BL-re sem kell figyelnie. A spanyol sajtó két rossz meccs után úgy kikezdené, hogy utána egy egyeneset se tudna rúgni a labdába. Van potenciál a srácban, de ugyanúgy benne van, hogy megreked azon a szinten. Bale-re és Neymar-ra a két klub már kiszórt egy vagyont, még 1 ilyen jövő nagy ígéretre már nem fognak ennyi pénzt adni. James miatt a Real pláne nem, de a fizetése se illett volna egyik kerethez sem. A Barca-nál már Neymar miatt is volt egy kis "mozgolódás" anno a hírek szerint, amit simán el is tudok képzelni.
Pogba árával egy baj van, főleg ha nem fog teljesíteni, hogy ezek után 100 millió alatt el is lehet felejteni az ilyen kaliberű igazolásokat vagy az ilyennek tűnő transfert.
Egy Luis Suarez-ért Liverpool-ba nekünk most 110-120 millióval kéne érkezni. Bale sem annyiba kerülne. Mondjuk ahol Higuain-ért kicsengetnek 90 misit, ott már gond van.
A Barca közben a hírek szerint végre lepattant a brazil vonalról és Paco Alcacer-ről tárgyal a Valencia-val.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Elképesztő szánalmas az egész. Óvodás szint.Veidt írta:na, eddig tartott a visszavonulás
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikarus93
Azért nem kell lenézni őket mert bitang erősek. Az tény hogy nem olyanok középen mint a messi-xavi-iniesta időkbe de mindig ott lesznek a nyakunkon. Sok fiatalnak a Barca az álma és ez sokat számit a jővőt illetően.
Ott van Pl Dyabala aki tövig benyalt nekik és ő csak egy a millióból.
A Madridnál is ugyan úgy megvan ez de a Madridot inkább az idősebbek körébe ismertebb köszönhető a brutál múltjuknak.
Ott van nagyapam izig verig Madridos az unokái közül meg 4ből 3 Barcás én vagyok az egyetlen aki Madridos és ezt neki is köszönhetem
Ott van Pl Dyabala aki tövig benyalt nekik és ő csak egy a millióból.
A Madridnál is ugyan úgy megvan ez de a Madridot inkább az idősebbek körébe ismertebb köszönhető a brutál múltjuknak.
Ott van nagyapam izig verig Madridos az unokái közül meg 4ből 3 Barcás én vagyok az egyetlen aki Madridos és ezt neki is köszönhetem
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem lesznek rosszak szerintem,még mindig hisznek magukban és az ellenfelek 97%-a tart tőlük,ez kapásból 1 gól/meccs plusz nekik, messi faktor szintén 1 gól / meccs plusz.
Lassan azért esnek vissza,ahogy xavi kiment az a folyamatos erős presszing sokat csökkent,nincsenek már meg azok a ritmusváltások altatásból,gyors oldalmozgások/váltások,rés keresések,folyamatos tolódásra kényszerítés,hibára kivárás és kihasználás.....Iniesta is lassan megy ki,ott sincsen meg már az sok emberelőny kialakítás amit ő tudott,betörések,egy az egyek........
Messi még megold bármit a 3asból,ő a támadó3adban állandó veszély,ha közel van a kapuhoz akkor bármikor lereagál egy ziccert és ott van és ki is használja,ha távolabb van akkor meg kulcspasszt vagy olyan emberelőnyt alakít ki amivel a többi a fotelben ülve is gólt szerez.
Azt persze senki sem hiheti el,hogy rakiticcsel,ardával meg a többi egyébként jó játékossal olyan kényszert tudnak előidézni mint a xavi,iniesta,messi 3assal.....soha. A korszak szépen tűnik le....de ez normális dolog egyébként. Nincsen ezzel semmi probléma,mondjuk azt hogy ezt hogy fogják a drukkereik nagy része megélni az megint egy más kérdés. Pár év múlva.....sok most vérbeforgó szemű antirealos,francozó,rinyáldozó, neokatalán fogja magát és megy más hová....
Lassan azért esnek vissza,ahogy xavi kiment az a folyamatos erős presszing sokat csökkent,nincsenek már meg azok a ritmusváltások altatásból,gyors oldalmozgások/váltások,rés keresések,folyamatos tolódásra kényszerítés,hibára kivárás és kihasználás.....Iniesta is lassan megy ki,ott sincsen meg már az sok emberelőny kialakítás amit ő tudott,betörések,egy az egyek........
Messi még megold bármit a 3asból,ő a támadó3adban állandó veszély,ha közel van a kapuhoz akkor bármikor lereagál egy ziccert és ott van és ki is használja,ha távolabb van akkor meg kulcspasszt vagy olyan emberelőnyt alakít ki amivel a többi a fotelben ülve is gólt szerez.
Azt persze senki sem hiheti el,hogy rakiticcsel,ardával meg a többi egyébként jó játékossal olyan kényszert tudnak előidézni mint a xavi,iniesta,messi 3assal.....soha. A korszak szépen tűnik le....de ez normális dolog egyébként. Nincsen ezzel semmi probléma,mondjuk azt hogy ezt hogy fogják a drukkereik nagy része megélni az megint egy más kérdés. Pár év múlva.....sok most vérbeforgó szemű antirealos,francozó,rinyáldozó, neokatalán fogja magát és megy más hová....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is hasonloan látom mint a többség.Iniesta öregszik,Messi még mindig jó de ebben a hátrébb vont szerepben sztem fele annyira sem hasznos mint amikor ő volt a gólfelelős.Erről amposztrol nem igazan lehet kihuzni a szarból a csapatot, pedig nem egyszer ő mentette ki barcáékat.Suarez sztem nem fog leállni, még 1 ilyen szezont lehoz, de ő kozel sem tud olyan meghatározó gólvágó lenni mint Cr és Messi.Neymarban sem érzem a nagy áttörést,Luchoban meg pláne nem érzem,hogy megtudná fogni a csapatot ha elindulnak lefelé.
Alvest akárnekkora rattata volt,tényleg összeszedte magát a nagy meccsekre.+sztem a tavasz nem fizikális probléma volt,hanem valami más.Nálunk kulcsemberek dőltek ki 2015 tavaszán és ezért estünk szét.Náluk mindenki makk egészséges volt és egysuer csak összerogytak.
Persze nagy baj nem lesz,így is bl elődöntő meg liga top2.Szerintem akkor lesznek nagy bajban ha elhiszik azt amit calaki itt leírt h az msn garancia a sikerre,rogadtul nem az,ahogy a bbc sem.Ha jól vannak összehangolva a csapattal akkor nagy fegyvertény mind2 trio,ha csak ugy vannak h majd az első 3 lehozza akkor baj van,itt is meg ott is...
Alvest akárnekkora rattata volt,tényleg összeszedte magát a nagy meccsekre.+sztem a tavasz nem fizikális probléma volt,hanem valami más.Nálunk kulcsemberek dőltek ki 2015 tavaszán és ezért estünk szét.Náluk mindenki makk egészséges volt és egysuer csak összerogytak.
Persze nagy baj nem lesz,így is bl elődöntő meg liga top2.Szerintem akkor lesznek nagy bajban ha elhiszik azt amit calaki itt leírt h az msn garancia a sikerre,rogadtul nem az,ahogy a bbc sem.Ha jól vannak összehangolva a csapattal akkor nagy fegyvertény mind2 trio,ha csak ugy vannak h majd az első 3 lehozza akkor baj van,itt is meg ott is...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem arról volt szó, hogy nem lesznek toppon... Így is top 3 lazán. Csak SZERINTEM idén nem fog nekik le esni semmi.lestat írta:Hogy ti mennyi mindent tudtok az ellenről
Ugyanúgy ott lesznek a toppon mint tavaly is...
Top csatár, egyértelműen. De komolyan nem tudom elképzelni, hogy még egy ilyen aranylabdás szezon összejöjjön neki. Pedig az ő góljai rengeteg meccset hozott a Barcanak. Ha ezek nem lesznek meg, akkor szarban lesznek, mert nem nagyon van más. Messi már más elem a játékban, nem a gólvágó, Neymar meg 3 éve hullámzik.Sierra írta:Szerintem meg simán.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha pofonért jössz, ne csodálkozz, ha kapsz.Remy írta:Mennyi ilyen flegma szöveg ment már itt a fórumon, de ebbe most bele kell kötni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mennyi ilyen flegma szöveg ment már itt a fórumon, de ebbe most bele kell kötni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És, ha ők nyernek minden meccset, mert csak rajtuk múlik?Remy írta: Nagyon nehéz ám megérteni. Ha mi hozzuk a meccseinket, végre nem csesszük el a bajnokságot, akkor a barca a feje tetejére is állhat, nem lesz jó szezonjuk, mert nem nyernek szart se.
Tényleg nehéz megérteni, hogy nem csak rajtunk múlik. Nézzél inkább arrow musicalt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagyon nehéz ám megérteni. Ha mi hozzuk a meccseinket, végre nem csesszük el a bajnokságot, akkor a barca a feje tetejére is állhat, nem lesz jó szezonjuk, mert nem nyernek szart se.Realista24 írta:Miért, nekünk több meccsünk lesz? Meséld már el.Remy írta:Ülj még egy kicsit felette és megérted.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért, nekünk több meccsünk lesz? Meséld már el.Remy írta:Ülj még egy kicsit felette és megérted.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
En azt mondom, hogy Alves kieeseset nagyon megerzik majd.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Szerintem meg simán. Nagyon megy neki a Barcában. Messi is hozni fogja a 40-50 gólos szezont, Neymar is termelni fog szépen, visszaesés szerintem nem lesz a játékukban. Amíg ez a 3 játékos együtt lesz ott elöl, addig mindenhol esélyesként kell tekinteni rájuk, viszont ha lelépnek szépen lassan vissza fog esni a csapat, kérdés mennyire tudják őket majd pótolni (szerintem sehogy).M1Ö írta:Mert Suarez nem fog még egy 50 gólos szezont össze hozni, arra a fejemet teszem.
Szóval az eredeti kérdésre a válasz: szerintem nem lesz semmi változás jövőre sem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hogy ti mennyi mindent tudtok az ellenről
Ugyanúgy ott lesznek a toppon mint tavaly is...csak vegre nekunk kéne tartanin a tempot es nem 12 pontos hatrannyal fordulni marciusban...legyen most forditva...bukjanak ők pontokat a kicsik ellen meg ellenunk.
Iden egy Bajnoki cimnek vegre kibaszottul orulnek.
Ugyanúgy ott lesznek a toppon mint tavaly is...csak vegre nekunk kéne tartanin a tempot es nem 12 pontos hatrannyal fordulni marciusban...legyen most forditva...bukjanak ők pontokat a kicsik ellen meg ellenunk.
Iden egy Bajnoki cimnek vegre kibaszottul orulnek.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48