Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kíváncsi lettem volna rá ők mire mentek volna csere emberekkel a Sevilla ellen.
Én Sergi Roberto gyereket emelném ki kb. Kimondottan jól játszott az Alves helyén...
Én Sergi Roberto gyereket emelném ki kb. Kimondottan jól játszott az Alves helyén...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Denis potolja Init ugy tunik, ma is o allt be helyette, az elso gol elott o tette oda a labdat Arda mellkasara. Szimpatikus gyerek nagyon, messze van Initol, de a lenduletet es a varatlanabb megoldasokat, amik Ini kivalasaval el szoktak tunni, ugy tunik tudja nagyjabol hozni, ami mar alapbol nagy segitseg, es hiany volt tavaly.numberone1 írta: Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.
Amugy elvileg nem sulyos, csak zuzodas.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tényező, de szűkül a kör, ami nekünk csak jó. Elvileg combizom húzódása van, mondjuk az nem para.numberone1 írta:Matyi nem tenyezo
Egyébként én is így vagyok vele, minél rövidebbek, annál jobb.dzsi91 írta:Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
ez szep volt! Made my day.numberone1 írta:Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak.Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo
Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
Egyebkent nyugi, idegenben behuzza majd a Sevilla a kupat. 0-2 es hosszabbitasban Ganso eldonti.
Ugye emlekeztek meg arra hogy a Sevilla az elozo idenyben egyetlen egy spanyol bajnokit sem volt kepes megnyerni idegenben?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak.Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo
Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.M1Ö írta:Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
Amúgy ennél a spanyol szuperkupánál undorítóbb dolgot nem láttam,maga a trófea is gurányul néz ki,de minek 2 meccs? Szezonkezdés előtt ennél még az is jobb volt amikor az olasz szuperkupát ázsiában rendezték legalabb az csak egy meccs mint minden normális helyen
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az Umtiti, nem Embolo
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- numberone1
Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.M1Ö írta:Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- M1Ö
Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- numberone1
Megserult mind ketto.M1Ö írta:2 meccse. nem? Meg Mathieu-vel és Iniesta-val mi történt, hogy olyan hamar lehozták őket? Sérülés?Navamiro írta:Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)
Ganso??? Hu de reg hallottam rola. Tehetseges volt a srac, kar azert a sok terdserulesert.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- M1Ö
2 meccses nem? Meg Mathieu-vel és Iniesta-val mi történt, hogy olyan hamar lehozták őket? Sérülés?Navamiro írta:Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)
Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én azon röhögtem, hogy ő a Gilette ùj reklámarca. Hát nem tùl hitelesen
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt imádom, ahogy menekül utána állandóan
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
a kis jófiú.... nejmárka ugyebár.
ha ezt Pepe tenné, ettől hasogna minden katalán torok nyilván..
de ha ez a sötét gazember, akkor persze kuss van..
https://www.youtube.com/watch?v=1U9tnAy1B4c
ha ezt Pepe tenné, ettől hasogna minden katalán torok nyilván..
de ha ez a sötét gazember, akkor persze kuss van..
https://www.youtube.com/watch?v=1U9tnAy1B4c
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ronaldo EB győzelme is bőven benne van a döntésben, legalábbis szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Az elmúlt 3 évben, 3 döntőt játszottak, 3 világversenyen. A nagy káosz miatt nem tudtak felkészülni kizárólag a döntőre, ugye? A játékosok 90%-a európai top csapatokban játszik, és a legjobb körülmények között készülnek. Bár gondolom szerinted 2 hét alatt úgy megzavarták Messit az összetartás alatt, hogy a VB-n nem volt jobb dolga, mint sétálgatni. Meg ott külön megkérték őket, hogy amennyiben tizipárbaj van hagyják ki az összeset.Ha nem lettek volna fejben gyengék a döntőkben, akkor meg semmiféle káoszról nem beszélne senki.Mondjuk az sem véletlen, hogy az új kapitány első dolgai közt volt, hogy Mascherano-val és Messi-vel leüljön beszélgetni. Ahogy ő mondta, a fociról, elképzeléseiről.
Lehet akármilyen rossz az Argentin szövetség? Hát pont ez a probléma. Ahol káosz uralkodik ott felkészülni se tudsz tökéletesen. Ez elit sport kategória.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A védelem nagy gyenge pont nálatok, szerintem erősebb lett. Mondjuk a jobb oldal érdekes lesz, de azon se lepődnék meg ha a francia kh gyorsan a kezdőbe kerülne, mert a jelenlegi kezdő párost szinte akárki képes volt beforgatnilesliejr írta:Szerintem ez a nyár erről is kellett, hogy szóljon. Tavaszra a Busquets, Iniesta, MSN 5öst frissen tartani. Az már más kérdés, hogy jól igazoltunk e. 1 év múlva okosabbak leszünk.'shutterisland írta: a keret fiatalodott, melyult, frissult picit.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Attól függetlenül be kéne lőni a helyzeteket, nem?lesliejr írta:Mondjuk az sem véletlen, hogy az új kapitány első dolgai közt volt, hogy Mascherano-val és Messi-vel leüljön beszélgetni. Ahogy ő mondta, a fociról, elképzeléseiről.
Lehet akármilyen rossz az Argentin szövetség? Hát pont ez a probléma. Ahol káosz uralkodik ott felkészülni se tudsz tökéletesen. Ez elit sport kategória.
Más sportból példa, Hosszú Katinka intézett egy kirohanást az úszó szövetség felé anno, volt aki mellé állt volt aki ellene fordult. Aztán most ő végig veri a világot, aki meg itthon bohóckodott a gyárfásékkal az meg 2 hosszt is alig tud leúszni. Konkrétan csőd az egész.
Csak ennyit jelent milyen környezetben és hol készülsz fel egy világversenyre.