Géci írta:Toky írta:Én úgy tudom, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a csapatban. Mintha lenne ott még egy Özil, Isco, Benzema, Morata, Jesé, di María, Kaká, talán Mordic is. Vagy ha felemelgetted Roberto Carlost, akkor folytatom azzal, hogy Marcelo, Carvajal, Alonso, Illarramendi, Ramos, Pepe, Varane...
Látom átjött mire akartam célozni
...
Arra kartál célozni, hogy ha ekkora játékosok megfértek akkoriban a pályán (és padon) egymás mellett, akkor most majd Bale alárendeli magát Ronaldonak (ha jön). Nemdeugye?
Én meg erre írtam, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a pályán (és padon!, lelátón!). Ne hidd, hogy csak Nekik van egójuk. Arról nem is beszélve, hogy Zidane-ék a mai napig nagyon tisztelik egymást, akkor is ez volt (nyilatkozták is, hogy utólag bánják, hogy akkora volt a tisztelet, hogy nem merték egymás szemébe mondani a rosszat sem). És tudtommal akkoriban nem is egy ember alá játszottak. Volt akkoriban ennyi kezdő szintű játékos a keretben (a padon)?
Szóval vagy nem jött át, vagy rosszul célzol. Majd megírod. Gondolom.
madridronie írta:Di Maríának és Kakának már évekkel ezelőtt reszeltek, egyik sem tétel már a Real Madridban; idén (Kaká akár télen is) de legkésőbb jövőre mind2 távozik, erre nagyobb pénzben mernék fogadni! Ami pedig Iscot és Jesét illeti, előbbi elsősorban Özil alternatívája (vélhetően nem a szélen), míg Jesé a 0-kmével egyelőre csak egy "sokadlagos" opció CR, Benzema posztra miután az edzéseken már eleget bizonyított!
madridronie írta:Toky írta:Én úgy tudom, hogy nem csak Bale és Ronaldo lesz a csapatban. Mintha lenne ott még egy Özil, Isco, Benzema, Morata, Jesé, di María, Kaká, talán Mordic is.
Ez már legyen a fenti játékosok és Carlo, illetve Zizou problémája, akik a vezetéssel hónapokig egyeztetve alakították ki így a keretet --> arról nem beszélve, hogy Morata, Jesé, Di María, Kaká nos ..... nagyon nem a jelenlegi kezdő szint és akkor még finoman fogalmaztam.
Lehet, hogy reszeltek Nekik, vagy nem kezdő szint, de eddigiek alapján Ancelotti meg fogja Nekik adni a bizalmat. Vagyis kapni fognak akár komoly perceket is. És hiába egymás alternatívái, ha mindkettő (és a többiek is játszani szeretnének. És többükből kinézem, hogy nem fogják csöndben tűrni a padot.
A probléma az, hogy ez nem csak Ancelotti és Zidane baja lesz, ha a játékosok el kezdenek duzzogni, meg sajtózni. Az az egész csapatra kihat. Pedig most végre "csönd" van a csapat körül.
madridronie írta:Az érkezésével gyakorlatilag kimeríthetetlenné és teljesé válna a taktikai repertoár.
Szerintem már így is teljes.
CS0ki írta:Miért is? Arról nem beszélve, hogy Ő sem "piaci áron" jött, hanem kivásárlási áron. Mivel Őt sem akarta a klubja eladni.
Tehát ő a "piaci ár" alatt jött.
Ha a piaci áron jött volna, akkor több kérője is lett volna (illetve talán volt is, amíg meg nem tudták, hogy a kivásárlási ár és semmi más). Szóval szerintem felette.
CS0ki írta:Arról nem is beszélve, hogy Bale nem piaci áron jönne, mivel a klubja nem akarja eladni.
Ha jönni fog, akkor pont a piaci áron fog.
Ha két klub(cégcsoport) megegyezik egymás közt, az még nem jelenti azt, hogy az a piaci ár.
Monkey írta:Az hogy elmelkedik a játékos reklámbevétele az nyilvánvaló és mint odaírtam az hogy 10x-esére csak egy szám volt, nyilván fogalmam sincs hogy hányszorosára, nem is a szám volt a lényeg.
De mint már sokan leírták eltorzult az egész piac, mióta megjelentek az arabok, oroszok... Anzsi, Chelsea, PSG...
Igen, olvastam, hogy csak mondtál egy számot, ezért írtam én, hogy legyen egy viszonyítási alap. DE Neymarnak ez azért volt benn a szerződésében (szerintem), mert a brazil nem egy top liga, amit a földön mindenhol követnek. Ugyanakkor a PL már az. Így itt nem is valószínű, hogy lenne egy ilyen beépített záradék a szerződésében. (Újratárgyalni persze lehet.)
A piac torzulásnál mi is segítettünk elindítani. Ugye Figó és Zidane esetében azok a vételárak a kivásárlási áruk volt. Akkoriban senki nem gondolta, hogy ennyit bárki is hajlandó lenne kifizetni értük. Valamikor ekkor kezdődhetett a dolog.