Máris nem 100..egyszer mar volt Raul Madrid, az is botrányos veget ért.Csabi írta:pontosan. bár inkább legyen az 130-140Realista24 írta:Bale mehet 100ert, de CR 240ert nem meg o a Real Madrid. Jol van. Jo étvágyat.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Neymart tán odaadnák èrteAz a baj, hogy hiaba kapnank 240 milliot CR-ert, kit veszel belole?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
pontosan. bár inkább legyen az 130-140Realista24 írta:Bale mehet 100ert, de CR 240ert nem meg o a Real Madrid. Jol van. Jo étvágyat.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ez engem is sokkolt. Szerintem Bale továbbra sem passzol a spanyol focihoz, de meccseket tud eldönteni. És sok minden azon a kritikus 5-6 meccsen dől el, ahol ő képes villanni. Az hogy a betömörülő kiscsapatok ellen nem jó, meg egy másik szempont.Realista24 írta:Bale mehet 100ert, de CR 240ert nem meg o a Real Madrid. Jol van. Jo étvágyat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az a baj, hogy hiaba kapnank 240 milliot CR-ert, kit veszel belole? Kire tudod elkolteni? Mert aki jo igazolas lenne, azt nem adjak el nekunk, vagy ezert vagy azert, aki pedig meg nem nagy nev, azt meg tudnank venni anelkul is hogy eladjuk a legnagyobb csillagot. Higauin 90 millio,de CR 36 evesen is fog annyi golt rugni mint o, ide a rozsdas bokot...fehérlap írta:Modric, Kroos, Benzema eladása hatalmas baklövés lenne (pedig mennyire, de mennyire nem szeretem a franciát)
Jamesben kb én vagyok az egyetlen, aki bízik
Morata bármikor távozhat. Olcsóbban is.
Bale igazán nagy kérdés. 2 Bale van, attól függ melyiket látjuk többet :S
Cristiano 240M.. hát ezen, azért ellehetne gondolkozni, aztán kitudja. 240M az kb 3 top játékos, de Cristiano az Cristiano.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
James akkor érné meg, ha 2 piszok gyors szélső rá játszana mint a kolumbia válogatottban, akkor jó lehetne, csak nem éri meg ráépíteni a csapatot, mert akkor meg Modricnak és Kroosnak nem lenne igazi szerepköre, Ronaldo és Bale meg aligha fog Jamesre játszani (teljesen jogosan).fehérlap írta: Jamesben kb én vagyok az egyetlen, aki bízik
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most ezt úgy irtad mintha mindenki komplett idiota lenne aki nemJamesben kb én vagyok az egyetlen, aki bízik
Èn őt adnám el.Morata úgy se sok vizet zavar,aztán megunja hogy nem kezd,azután lelèp.Remèlhetőleg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Modric, Kroos, Benzema eladása hatalmas baklövés lenne (pedig mennyire, de mennyire nem szeretem a franciát)
Cristiano 240M.. hát ezen, azért ellehetne gondolkozni, aztán kitudja. 240M az kb 3 top játékos, de Cristiano az Cristiano.
Ronaldo már tényleg a végét járja és 240 millió érte... Bale-t még annyiért se engedném el jelenállás szerint, mert benne van a jövőnk. CR-ben meg max 1-2 (hasznos) év van, jelenlegi térdsérülésével meg kitudja. Elég gyenge lett az eredményes szélsőkből a kínálat, Hazard leszerepetl(esetleg hullámvölgy), Reus kórházban havonta, Alexis Sanchez focizik félévet, aztán visszaesik keményen... Remélem Dembelé gyerek komolyat alkot majd Dortmundban és lesz annyi eszünk, hogy érte menjünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Moratán és Jamesen kívül senkit se adnék el.
Benzi,Modric,Kroos hármast semmi pénzért. Bale tavasszal bizonyított, plusz hozott egy jó EB-t. Egy éve még nem hittem volna,hogy leírom de szeretném ha maradna, egyértelműen top5 támadó a világon. CR se menjen sehova, döntsön meg most már minden rekordot ami létezik itt. Majd 36-37 évesen 100 millióért visszamehet a MU-ba levezetni.
Ej de sokáig fognak még utálni minket ott mencseszterben CR miatt. Valóban aprópénz volt érte az a 94 misi.
Benzi,Modric,Kroos hármast semmi pénzért. Bale tavasszal bizonyított, plusz hozott egy jó EB-t. Egy éve még nem hittem volna,hogy leírom de szeretném ha maradna, egyértelműen top5 támadó a világon. CR se menjen sehova, döntsön meg most már minden rekordot ami létezik itt. Majd 36-37 évesen 100 millióért visszamehet a MU-ba levezetni.
Ej de sokáig fognak még utálni minket ott mencseszterben CR miatt. Valóban aprópénz volt érte az a 94 misi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale mehet 100ert, de CR 240ert nem meg o a Real Madrid. Jol van. Jo étvágyat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Cét se pótolod jelenleg senkivel, mert silány a piac. Hazard nálam leszerepelt, hiába van 240 millánk ha nem tudjuk értelmesen elkölteni. Én mondjuk Alexist bepróbálnám de ő is minimum 90-ről indulna, mert Higany megreformálta az egész átigazolási piacot.csabi* írta:james, morata és cr ennyiért zokszó nélkül, bélust csak azért nem, mert nem tudom ki jöhetne a helyére aki pótolni tudná minőségben (baszki ezt se hittem, h valaha leírom), többi nálam érinthetetlen
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Tehát azt a játékost akiben benne van az, hogyha nincs CR elő tud lépni vezérbikának és tudja húzni a csapatot, azt eladnád, de aki csak rátekeredik a labdára és gyakorlatilag még semmit nem mutatott meg a potenciáljából azt 120-ért sem, Isco (sajnos) egyelőre tipikusan az akinek a játéka meghal a szépségben.El Unico írta: Iscot nem adnam el, semmilyen erv nincs mellette. Sem 50-ert, sem 80-ert, sem 120-ert.
Balet peldaul egy 100-120 millios ajanlatnal mar elengednem
Passzolni passzolna, csak épp nem védekezne gyakorlatilag senki rendesen a KP-n, pláne Koke főleg a kp balosán szeret lenni, ahol Carvajal azért elég szépen megfutja az embereit, Saúl se tudom, hogy elég lenne-e és vele se lenne sokkal előrébb a KP-n szerzett labdák száma.Kerlon írta:Amúgy Kroos és Modric mellé még igazán passzolhatna Koke is. Már csak agymosást kéne rajta végezni meg jól megkínálni az Atleticot. Esetleg Saúl, benne még van is egy kis Real vér.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. augusztus 14., vasárnap 11:47-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Amúgy Kroos és Modric mellé még igazán passzolhatna Koke is. Már csak agymosást kéne rajta végezni meg jól megkínálni az Atleticot. Esetleg Saúl, benne még van is egy kis Real vér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ramos fizikailag abszolút top, 34-35 eves koráig is benne van a szint.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mikor Pepe távozik vagy visszavonul, már Ramos se lesz fiatal. Lesz Varanunk, az utánpótlásban van ígéretes védő, de azért egy vétel szerintem az eltiltás után aktuális lesz. Én még bőven bíznék egy 32 éves Ramosban is nem arról van szó, de kitudja mi lesz még addig
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR-t semmi penzert nem engednem el,sot,olyan szerzodest adnek neki ami hatarozatlan idore szol, plusz egy zaradek, hogy innen vonul vissza. Ez a minimum, ami jar egy ilyen legendanak. Pillanatnyilag ő a Real Madrid, a letezo osszes rekordot megdontotte vagy meg fogja donteni. Nincs mirol beszelni, az a 100 millio amit kifizettunk erte, nehany papirfecni volt a monopoly tarsasjatekbol, akkora vetel volt.
Jamest siman eladnam, foleg igy hogy itt van Asensio. Hozza kepest James egy elkenyeztett hisztis zsoldos, bar nem latok a szinfalak moge, elegge ugy tunik hogy ez a helyzet.
Iscot nem adnam el, semmilyen erv nincs mellette. Sem 50-ert, sem 80-ert, sem 120-ert.
Modric, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Carvajal, CR, Benzema, Isco nalam erinthetetlen jatekosok, Balet peldaul egy 100-120 millios ajanlatnal mar elengednem, Pepet is mert potolhato Varane-nal, ahogy a tobbi jatekos is, Morata meg... Az ev vicce hogy o itt van, szerintem olyan a helyzet, hogy a klubnal mindenki el akarta ot passzolni, egyedul Zidane nem. Komolyan olyan a srac hozzaallasa.
Pepe potlasa: miert kellene igazolni a helyere barkit is? Itt van Varane, sot meg Nacho is maradt. Ez hir hulyeseg
Jamest siman eladnam, foleg igy hogy itt van Asensio. Hozza kepest James egy elkenyeztett hisztis zsoldos, bar nem latok a szinfalak moge, elegge ugy tunik hogy ez a helyzet.
Iscot nem adnam el, semmilyen erv nincs mellette. Sem 50-ert, sem 80-ert, sem 120-ert.
Modric, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Carvajal, CR, Benzema, Isco nalam erinthetetlen jatekosok, Balet peldaul egy 100-120 millios ajanlatnal mar elengednem, Pepet is mert potolhato Varane-nal, ahogy a tobbi jatekos is, Morata meg... Az ev vicce hogy o itt van, szerintem olyan a helyzet, hogy a klubnal mindenki el akarta ot passzolni, egyedul Zidane nem. Komolyan olyan a srac hozzaallasa.
Pepe potlasa: miert kellene igazolni a helyere barkit is? Itt van Varane, sot meg Nacho is maradt. Ez hir hulyeseg
Bonucci meg Boateng már idősek lesznek, mire Pepe abbahagyja nálunk... Én az urut támogatnám amúgy.Az AS szerint Pepe utódja a Bonucci, Marquinhos, Giménez, Boateng, Laporte ötösből fog kikerülni.
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
James meg Morata mehetne siman. CRt egyreszrol eladnam 240err siman masreszrol viszont minek. Ole nagy income de erosebb nemigen lenne a csapat ha 2-3fele elkoltenenk az arat. Mar ha el lehetne kolteni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jamesre nyomtam, de ez már csak játékpénz ahol egy higuain 90 milla, Cr-t Bale-t Modricot vagy Ramost semmi pénzért nem adnám James meg Iscot pl ingyen is elengedném mert nem tartom hasznosnak őket.Szerencse ,hogy nem én vezetem a klubot
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams