Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:52

Csabi írta:
Realista24 írta:Bale mehet 100ert, de CR 240ert nem meg o a Real Madrid. Jol van. Jo étvágyat.
pontosan. bár inkább legyen az 130-140
Máris nem 100..egyszer mar volt Raul Madrid, az is botrányos veget ért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:20

Az a baj, hogy hiaba kapnank 240 milliot CR-ert, kit veszel belole?
Neymart tán odaadnák èrte :hmmm: :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:19

Realista24 írta:Bale mehet 100ert, de CR 240ert nem meg o a Real Madrid. Jol van. Jo étvágyat.
pontosan. bár inkább legyen az 130-140

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:17

Ez engem is sokkolt. :kivagyhe: Szerintem Bale továbbra sem passzol a spanyol focihoz, de meccseket tud eldönteni. És sok minden azon a kritikus 5-6 meccsen dől el, ahol ő képes villanni. Az hogy a betömörülő kiscsapatok ellen nem jó, meg egy másik szempont.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:15

fehérlap írta:Modric, Kroos, Benzema eladása hatalmas baklövés lenne (pedig mennyire, de mennyire nem szeretem a franciát)
Jamesben kb én vagyok az egyetlen, aki bízik :x
Morata bármikor távozhat. Olcsóbban is.
Bale igazán nagy kérdés. 2 Bale van, attól függ melyiket látjuk többet :S
Cristiano 240M.. hát ezen, azért ellehetne gondolkozni, aztán kitudja. 240M az kb 3 top játékos, de Cristiano az Cristiano.
Az a baj, hogy hiaba kapnank 240 milliot CR-ert, kit veszel belole? Kire tudod elkolteni? Mert aki jo igazolas lenne, azt nem adjak el nekunk, vagy ezert vagy azert, aki pedig meg nem nagy nev, azt meg tudnank venni anelkul is hogy eladjuk a legnagyobb csillagot. Higauin 90 millio,de CR 36 evesen is fog annyi golt rugni mint o, ide a rozsdas bokot...
:goat:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:14

fehérlap írta: Jamesben kb én vagyok az egyetlen, aki bízik :x
James akkor érné meg, ha 2 piszok gyors szélső rá játszana mint a kolumbia válogatottban, akkor jó lehetne, csak nem éri meg ráépíteni a csapatot, mert akkor meg Modricnak és Kroosnak nem lenne igazi szerepköre, Ronaldo és Bale meg aligha fog Jamesre játszani (teljesen jogosan).
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:10

Most ezt úgy irtad mintha mindenki komplett idiota lenne aki nem :D

Èn őt adnám el.Morata úgy se sok vizet zavar,aztán megunja hogy nem kezd,azután lelèp.Remèlhetőleg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:07

Modric, Kroos, Benzema eladása hatalmas baklövés lenne (pedig mennyire, de mennyire nem szeretem a franciát)
Morata bármikor távozhat. Olcsóbban is.
Bale igazán nagy kérdés. 2 Bale van, attól függ melyiket látjuk többet :S
Cristiano 240M.. hát ezen, azért ellehetne gondolkozni, aztán kitudja. 240M az kb 3 top játékos, de Cristiano az Cristiano.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:03

Ronaldo már tényleg a végét járja és 240 millió érte... Bale-t még annyiért se engedném el jelenállás szerint, mert benne van a jövőnk. CR-ben meg max 1-2 (hasznos) év van, jelenlegi térdsérülésével meg kitudja. Elég gyenge lett az eredményes szélsőkből a kínálat, Hazard leszerepetl(esetleg hullámvölgy), Reus kórházban havonta, Alexis Sanchez focizik félévet, aztán visszaesik keményen... Remélem Dembelé gyerek komolyat alkot majd Dortmundban és lesz annyi eszünk, hogy érte menjünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. augusztus 14., vasárnap 12:00

Moratán és Jamesen kívül senkit se adnék el.
Benzi,Modric,Kroos hármast semmi pénzért. Bale tavasszal bizonyított, plusz hozott egy jó EB-t. Egy éve még nem hittem volna,hogy leírom de szeretném ha maradna, egyértelműen top5 támadó a világon. CR se menjen sehova, döntsön meg most már minden rekordot ami létezik itt. Majd 36-37 évesen 100 millióért visszamehet a MU-ba levezetni. :mrgreen:
Ej de sokáig fognak még utálni minket ott mencseszterben CR miatt. Valóban aprópénz volt érte az a 94 misi. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 14., vasárnap 11:49

Bale mehet 100ert, de CR 240ert nem meg o a Real Madrid. Jol van. Jo étvágyat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 14., vasárnap 11:46

csabi* írta:james, morata és cr ennyiért zokszó nélkül, bélust csak azért nem, mert nem tudom ki jöhetne a helyére aki pótolni tudná minőségben (baszki ezt se hittem, h valaha leírom), többi nálam érinthetetlen
Cét se pótolod jelenleg senkivel, mert silány a piac. Hazard nálam leszerepelt, hiába van 240 millánk ha nem tudjuk értelmesen elkölteni. Én mondjuk Alexist bepróbálnám de ő is minimum 90-ről indulna, mert Higany megreformálta az egész átigazolási piacot. :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 14., vasárnap 11:44

El Unico írta: Iscot nem adnam el, semmilyen erv nincs mellette. Sem 50-ert, sem 80-ert, sem 120-ert.
Balet peldaul egy 100-120 millios ajanlatnal mar elengednem
Tehát azt a játékost akiben benne van az, hogyha nincs CR elő tud lépni vezérbikának és tudja húzni a csapatot, azt eladnád, de aki csak rátekeredik a labdára és gyakorlatilag még semmit nem mutatott meg a potenciáljából azt 120-ért sem, Isco (sajnos) egyelőre tipikusan az akinek a játéka meghal a szépségben.
Kerlon írta:Amúgy Kroos és Modric mellé még igazán passzolhatna Koke is. Már csak agymosást kéne rajta végezni meg jól megkínálni az Atleticot. Esetleg Saúl, benne még van is egy kis Real vér.
Passzolni passzolna, csak épp nem védekezne gyakorlatilag senki rendesen a KP-n, pláne Koke főleg a kp balosán szeret lenni, ahol Carvajal azért elég szépen megfutja az embereit, Saúl se tudom, hogy elég lenne-e és vele se lenne sokkal előrébb a KP-n szerzett labdák száma.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. augusztus 14., vasárnap 11:47-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 11:28

Amúgy Kroos és Modric mellé még igazán passzolhatna Koke is. Már csak agymosást kéne rajta végezni meg jól megkínálni az Atleticot. Esetleg Saúl, benne még van is egy kis Real vér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 14., vasárnap 11:19

Ramos fizikailag abszolút top, 34-35 eves koráig is benne van a szint.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 14., vasárnap 10:53

Mikor Pepe távozik vagy visszavonul, már Ramos se lesz fiatal. Lesz Varanunk, az utánpótlásban van ígéretes védő, de azért egy vétel szerintem az eltiltás után aktuális lesz. Én még bőven bíznék egy 32 éves Ramosban is nem arról van szó, de kitudja mi lesz még addig

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 10:35

CR-t semmi penzert nem engednem el,sot,olyan szerzodest adnek neki ami hatarozatlan idore szol, plusz egy zaradek, hogy innen vonul vissza. Ez a minimum, ami jar egy ilyen legendanak. Pillanatnyilag ő a Real Madrid, a letezo osszes rekordot megdontotte vagy meg fogja donteni. Nincs mirol beszelni, az a 100 millio amit kifizettunk erte, nehany papirfecni volt a monopoly tarsasjatekbol, akkora vetel volt.

Jamest siman eladnam, foleg igy hogy itt van Asensio. Hozza kepest James egy elkenyeztett hisztis zsoldos, bar nem latok a szinfalak moge, elegge ugy tunik hogy ez a helyzet.

Iscot nem adnam el, semmilyen erv nincs mellette. Sem 50-ert, sem 80-ert, sem 120-ert.

Modric, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Carvajal, CR, Benzema, Isco nalam erinthetetlen jatekosok, Balet peldaul egy 100-120 millios ajanlatnal mar elengednem, Pepet is mert potolhato Varane-nal, ahogy a tobbi jatekos is, Morata meg... Az ev vicce hogy o itt van, szerintem olyan a helyzet, hogy a klubnal mindenki el akarta ot passzolni, egyedul Zidane nem. Komolyan olyan a srac hozzaallasa.

Pepe potlasa: miert kellene igazolni a helyere barkit is? Itt van Varane, sot meg Nacho is maradt. Ez hir hulyeseg :)
:goat:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 14., vasárnap 10:30

Az AS szerint Pepe utódja a Bonucci, Marquinhos, Giménez, Boateng, Laporte ötösből fog kikerülni.
Bonucci meg Boateng már idősek lesznek, mire Pepe abbahagyja nálunk... Én az urut támogatnám amúgy.
K

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 14., vasárnap 4:18

James meg Morata mehetne siman. CRt egyreszrol eladnam 240err siman masreszrol viszont minek. Ole nagy income de erosebb nemigen lenne a csapat ha 2-3fele elkoltenenk az arat. Mar ha el lehetne kolteni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 14., vasárnap 1:22

Jamesre nyomtam, de ez már csak játékpénz ahol egy higuain 90 milla, Cr-t Bale-t Modricot vagy Ramost semmi pénzért nem adnám James meg Iscot pl ingyen is elengedném mert nem tartom hasznosnak őket.Szerencse ,hogy nem én vezetem a klubot :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: