Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 1., csütörtök 20:27

mohaola írta:Ami az árát illeti közel sem biztos hogy ennyiért fog jönni amit a lapok kitalálnak, valamivel el kell adni az újságot, és mivel ha nem Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel, biztos viszik mint a cukrot,
szerintem 70-80 millió körüli összeg lesz az amiért el fogjuk hozni.

Ha minden igaz akkor Coentrao kimaradt a keretből izomsérülés miatt, lehetséges nem akarják kockáztatni a sérülést mivel Bale üzlet részese lesz a portugál?
70-80+DM és Coentrao. Valami ilyesmi lesz a vége...hát nem olcsó mulatság az biztos. Bár a walesi egy személyben pótolja mindkettőt. Ha belegondolok amúgy, hogy baloson lesz egy Marcelo-CR duó, a jobboson meg Carvajal és Bale...hát ütni fog, mint az ipari áram.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 20:22

Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel
Én továbbra is azt mondom; 100X-szor inkább ilyen kellemes problémáink legyenek, meg a hasonló kaliberekről mennyen a megtehetjük és megéri/nem éri meg vita; mint mikor állandó jelleggel csak a "noname" arcokkal hoztak össze minket (illetve ne adj' isten még fizettünk is értük), mert ugye minden nagyágyú kiröhögött bennünket és beintett a Calderón érában vagy mikor akár csak említés szintjén is felmerülhettek ilyen Lucas Bigliak a José korszakban! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:58

Ami az árát illeti közel sem biztos hogy ennyiért fog jönni amit a lapok kitalálnak, valamivel el kell adni az újságot, és mivel ha nem Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel, biztos viszik mint a cukrot,
szerintem 70-80 millió körüli összeg lesz az amiért el fogjuk hozni.

Ha minden igaz akkor Coentrao kimaradt a keretből izomsérülés miatt, lehetséges nem akarják kockáztatni a sérülést mivel Bale üzlet részese lesz a portugál?
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:37

Kerlon írta:Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
alapból kedvelem a franciát, de volt négy éve arra,h reflektorfényben legyen. 1db Higuain volt vele egy poszton és nem tudta egyértelműen kiszoritani őt(persze ez a szar rotálás hibája is). Ez a Real Madrid, türelemből itt van a legkevesebb. Azért ne igazoljuk le Bale-t,hogy a francia érezze a törődést? Az élet kemény.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:29

És akkor kanyarodjunk vissza ahhoz hogy nem az árát sokallják a népek.Pedig pont hogy az általad leírtak alapján lalapján is az jön le,hogy tulajdonképp még is ez a legnagyobb bibi.Az ára.
De ez kinek bibi (csak azoknak, akik nem értenek egyet ezzel az üzlettel és transzferrel itt meg más fórumokon ilyen-olyan okból)??? Mert hogy a jelek szerint a Real Madridnak, az elnöknek és az edzői stábnak (vagyis akiké a felelősség és az elszámolási kötelezettség a sociók irányába) ez egyáltalán nem jelent problémát (hozzáteszem valószínűleg nem véletlenül), sőt; innentől kezdve ....

RealMadrid

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:27

Remy írta:
Kerlon írta:Az biztos, hogyha jön Bale, akkor valakinek lőttek elöl. Benzema is veszélyben lesz, mert a két szél minimum elfog vinni a szezonban 80 gól körül.... Igaz ő is produkált már ilyet, de akkor általában Higuaínnal nem egyszerre voltak a pályán. Vagy kijön az, hogy itt Ronaldo a nagy király és Bale teljesítménye marad el jóval a várttól.
Amúgy engem nem érdekel, ha a CR-Bale páros szerez mondjuk 80 gólt, és Benzema csak 20-at (minden sorozatot egybevéve), HA akkor szerzi, amikor szükség van rá. Az volt sokáig a baja a csapatnak, ha CR nem szerzett gólt, akkor erőlködés lett a vége, és reménykedni kellett, hogy valaki belője a kapuba a labdát.

Azt akarom látni, hogy a játékosok kisegítik egymást. Ha nem megy CR-nek, akkor menjen a többieknek stb stb. Lényeg, hogy ne CR-től függjünk.
Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:25

Kerlon írta:Az biztos, hogyha jön Bale, akkor valakinek lőttek elöl. Benzema is veszélyben lesz, mert a két szél minimum elfog vinni a szezonban 80 gól körül.... Igaz ő is produkált már ilyet, de akkor általában Higuaínnal nem egyszerre voltak a pályán. Vagy kijön az, hogy itt Ronaldo a nagy király és Bale teljesítménye marad el jóval a várttól.
Amúgy engem nem érdekel, ha a CR-Bale páros szerez mondjuk 80 gólt, és Benzema csak 20-at (minden sorozatot egybevéve), HA akkor szerzi, amikor szükség van rá. Az volt sokáig a baja a csapatnak, ha CR nem szerzett gólt, akkor erőlködés lett a vége, és reménykedni kellett, hogy valaki belője a kapuba a labdát.

Azt akarom látni, hogy a játékosok kisegítik egymást. Ha nem megy CR-nek, akkor menjen a többieknek stb stb. Lényeg, hogy ne CR-től függjünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:22

Remy írta:Én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel az ára, nem érdekel, hogy Coentrao vagy DM játékjogát passzoljuk át érte, csak legyen már hivatalos. Senkinek nem jó az amikor a levegőben lóg egy átigazolás.

Óriási hátrányt jelent az, ha ismét augusztus végéig húzódik a szerződtetése valamelyik játékosnak. Jöjjön és Ancelotti alakítsa a csapatot. Ez a legfontosabb.
Nekem is ez a bajom, hogy már rég itt kéne lennie... Annyi nyugtat kicsit, hogy a Konf kupáról visszatértek is még 3 napja edzenek szóval hátha nem lesz vészes, ha 1 max 2 héten belül csatlakozik... És nagyon remélem, hogy bele fog illeni a játék képébe... Csapatjáték terén, ilyen Benzema szintre számitok, de nagyon remélem, hogy CR-el szétszedik a kaput...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:20

Csak azt, hogy nem elég jó egy ekkora összeg kifizetéséhez
Azért mert ekkora összeg kifizetéséhez talán csak Ronaldo elég jó ma,esetleg Messi...
És akkor kanyarodjunk vissza ahhoz hogy nem az árát sokallják a népek.Pedig pont hogy az általad leírtak alapján lalapján is az jön le,hogy tulajdonképp még is ez a legnagyobb bibi.Az ára.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:13

Ami annyiból fog állni hogy elől CR és Bale lecserélhetetlen lesz
Cristiano az lesz, ez egészen biztos (a teljesítménye miatt, amit 4 éve konstansan hoz), de hogy Bale is, arra azért mérget nem vennék világrekord, óriási zsé ide vagy oda --> lsd. Kaká!
középen Isco és Özil néha néha Kaká fogja cserélgetni egymást, míg elől Benzema...
Jelen pillanatban azt mondanám, hogy a walesi érkezésével Karimnak lesz itt a legmelegebb a pite ......., ha nem lendül hamar formába! Egyébként meg én továbbra is bízom benne, hogy a cél, a követendő példa és a minta a vezetőink szemei előtt a tavalyi Bayern München, ami bármit képes volt játszani (keret bősége, minősége miatt) és mindig az éppen aktuális ellenféltől, illetve a játékosai formájától, tudásától függően alakította a csapatát, a taktikát és a felállást is! :)

RealMadrid

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 19:13

Az biztos, hogyha jön Bale, akkor valakinek lőttek elöl. Benzema is veszélyben lesz, mert a két szél minimum elfog vinni a szezonban 80 gól körül.... Igaz ő is produkált már ilyet, de akkor általában Higuaínnal nem egyszerre voltak a pályán. Vagy kijön az, hogy itt Ronaldo a nagy király és Bale teljesítménye marad el jóval a várttól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. augusztus 1., csütörtök 18:57

kimeríthetetlenné és teljesé válna a taktikai repertoár.
Ami annyiból fog állni hogy elől CR és Bale lecserélhetetlen lesz, középen Isco és Özil néha néha Kaká fogja cserélgetni egymást, míg elől Benzema...
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 18:54

Én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel az ára, nem érdekel, hogy Coentrao vagy DM játékjogát passzoljuk át érte, csak legyen már hivatalos. Senkinek nem jó az amikor a levegőben lóg egy átigazolás.

Óriási hátrányt jelent az, ha ismét augusztus végéig húzódik a szerződtetése valamelyik játékosnak. Jöjjön és Ancelotti alakítsa a csapatot. Ez a legfontosabb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 18:48

Ez így egyszerűen nem igaz.
Laca; nem-e? Erről szólt az elmúlt 3-4 oldal. :roll:
De olyat rég nem írt már senki,hogy Bale nem jó focista
Csak azt, hogy nem elég jó egy ekkora összeg kifizetéséhez!

RealMadrid

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 1., csütörtök 18:41

mélyen magába néz mindenki) a véleménykülönbség oka sokkal inkább keresendő a játékos iránti szimpátiában, illetve a futballjának stílusában, valamint Perez és a Madrid hozzáértésének, illetve Bale játéktudásának megkérdőjelezésében, mint sem az árban! B-) Ugyanez volt 
Ez így egyszerűen nem igaz.Én itt olyat nem olvastam soha,hogy Bale egy botlábú senki,Perez meg egy szenilis hülye,aki nem tudja,mit csinál...
Olyat viszont igen,hogy nem illik bele a PD stílusába(ilyet magam is írtam),vagy olyat is,hogy rizikó a gyerek,mert (és ez igaz)volt egy jó szezonja,stb...
Na meg olyat is,hogy Perez egoja nem engedi hogy ne ide jöjjön,de ez kicsit sem arról szólt hogy az elnök dilettáns lenne...
Na meg olyat is,hogy fepesleges már,hisz igazoltunk,egész másfajta irányba,csapatépítés gyanánt,és már nincs rá nagyon szükség,pláne nem 100milliokert...
De olyat rég nem írt már senki,hogy Bale nem jó focista(bár mikor valaki kritizálta,vagy felhívta a figyelmet a hiányosságaira,mert olyanok vannak neki is)rögtön jött az elkenlábas hogy miért kell "lenézni",szal ilyesmik voltak,de hogy ne lenne jó játékos,olyan nem...
Perezről meg mindenki tudja,milyen jó üzletember,csak mikor jönnek ezek az egoista becsípődések,akkor csóválják olykor az emberek a fejüket...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 1., csütörtök 18:33

Tegnap ugyan ezen a platformon,ember nem volt,aki szerint megéri 100 körül ide hozni.Most meg...mi változott egy nap alatt?De most,komolyan kérdem..
Csak a magam nevében tudok ugyan beszélni de én tegnap, tegnapelőtt... is ezt az oldalt képvieseltem. Hozzáteszem a 120 m túl sok de már leírtam mit gondolok erről az összegről is. A korábban emlegetett 80... max 90 milliókat nem tartottam felháborítóan magasnak szemben másokkal. Amúgy meg inkább csak olvasom a fórumot és csak néha néha írok ez látszik a hsz.-aim számából is, de ez a Bale téma jobban megosztja az embereket így gondoltam én is oldalt foglalok.
Szumma-szummárum nekem tetszik Bale játéka és ha valahová el kell helyezni a futballtérképen nem raknám messze Őt Ronaldotol és Messitől. Szerintem egy erősebb (többcsapatos) bajnokságban nyujt már 2-3 (mások szerint csak 1) éve kiemelkedőt.
szerintem (ha mélyen magába néz mindenki) a véleménykülönbség oka sokkal inkább keresendő a játékos iránti szimpátiában, illetve a futballjának stílusában, valamint Perez és a Madrid hozzáértésének, illetve Bale játéktudásának megkérdőjelezésében, mint sem az árban!
Én meg ezt pont fordítva látom, nem gondolom hogy a játéktudásába bele lehetne kötni. Itt inkább az merül fel bennem hogy ha Bale 120 m akkor mennyi Ronaldo vagy mennyi Messi?

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 18:09

vélhetően a klub anyagi helyzetét, stabilitását sem veszélyezteti semmilyen formában a jövőben!
Szerk.: szemben ugye néhány ember ügyeletes "kis kedvencével"! :coffee:

RealMadrid

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 1., csütörtök 17:52

de eddigiek alapján Ancelotti meg fogja Nekik adni a bizalmat
Majd ha meg, illetve kiérdemlik a bizalmat és a játéklehetőséget; ezt gyorsan tegyük hozzá (aztán hogy mennyit kapnak már az is egy más tészta, ugye)! :) Te jó ég; hányszor hallottuk ezt a mondatot már másoktól is, de attól ez még semmire nem garancia (emellett, mint azt mondtam bárkivel fogadok egy rekesz nagyon jó minőségű sörben, hogy idén, de legkésőbb jövőre már sem Kaká, sem pedig Di María nem itt rúgja majd a pöttyöst)!
Szerintem már így is teljes.
Csak a minőség és ezáltal a megvalósíthatóság is hibádzik, nem is kicsit (ezt az elmúlt években volt időnk megtapasztalni), amik alapján nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy ezek olyan aspektusok, amin a jó Di María pl. már soha nem fog tudni változtatni!
Tegnap ugyan ezen a platformon,ember nem volt,aki szerint megéri 100 körül ide hozni.Most meg...mi változott egy nap alatt?De most,komolyan kérdem..
Tegnapig csak az egyik oldal képviseltette magát inkább! :mrgreen: Egyébként abban szerintem egyetért a fórum, hogy ez egy túlzó ár; ettől függetlenül szerintem (ha mélyen magába néz mindenki) a véleménykülönbség oka sokkal inkább keresendő a játékos iránti szimpátiában, illetve a futballjának stílusában, valamint Perez és a Madrid hozzáértésének, illetve Bale játéktudásának megkérdőjelezésében, mint sem az árban! B-) Ugyanez volt anno Cristianoval is, ma meg már senkit nem érdekel, hogy mennyibe fájt ez a Madridnak, mint ahogy normál esetben most sem kellene hogy ez számítson --> mikor ez itt egyetlen egy embernek sem kerül majd semmibe és vélhetően a klub anyagi helyzetét, stabilitását sem veszélyezteti semmilyen formában a jövőben!

RealMadrid

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 1., csütörtök 17:13

Bale is egy jól átgondolt üzleti lépés része akkor milyen jogon kritizáljuk mi? Mennyivel tudunk objektívabb döntéseket hozni Nála?
Tegnap ugyan ezen a platformon,ember nem volt,aki szerint megéri 100 körül ide hozni.Most meg...mi változott egy nap alatt?De most,komolyan kérdem.. :kivagyhe:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 1., csütörtök 16:56

A piac torzulásnál mi is segítettünk elindítani. Ugye Figó és Zidane esetében azok a vételárak a kivásárlási áruk volt. Akkoriban senki nem gondolta, hogy ennyit bárki is hajlandó lenne kifizetni értük. Valamikor ekkor kezdődhetett a dolog.
Igen ezzel egyetértek, én is úgy gondolom hogy ezt az egész lavinát mi indítottuk el. De mint már ezt is sokan leírták büszkék lehetünk a csapatunkra, hogy megfontolt üzleti politika és jól átgondolt döntések tették lehetővé hogy újra meg újra ki tudunk adni akár 100 milliókat egy egy játékosért és nem Chelsea, Anzsi, PSG... módjára építkezünk, hanem mert bevételeink lehetővé teszik. Perez tette elérhetővé hogy Figó után meg tudjuk venni Zidanet majd Ronaldot... és ha szerinte Bale is egy jól átgondolt üzleti lépés része akkor milyen jogon kritizáljuk mi? Mennyivel tudunk objektívabb döntéseket hozni Nála?

Vissza: