Természetesen minden lehet. Talán szebb is lenne ez a befejezés mint a szokásos Real féle játékosbúcsúztatási politika, de szerintem CR pontosan tudja, hogy mikor elég, hogy mikor nem lesz szint már és magától fogja kérni a távozását akár amerikába akár máshova ha nem érzi már azt, h TOP és, hogy sikeressé teheti a Realt.Chris írta:Mintha CR nem lebegtette volna meg a távozását pár éve mielőtt fizetésemelést kapott... Én egyébként azért nyomta rá, mert erős kétségeim vannak, hogy CR nem visszahúzó ember lesz e a közeljövőben. Gondolok arra, hogy lecserélni nem lehet, közben a képességei egyre kopni fognak, ő meg egyre frusztráltabb lesz. Nem tudom, hogy fogja kezelni a visszaesést. Sokszor sok mindenre rácáfolt már, remélem 2-3 jó év még benne van, csak azért ez évről-évre egyre inkább ott fog lebegni vele kapcsolatban. 240 millió meg még most is döbbenetes összeg. (Más kérdés, hogy ez megint felboríthatná a piacot, ami hosszú távon nem feltétlen kifizetődő)Óriási az a 22 CR szavazat... grat
Erre szokták azt mondani, hogy valaki 100 ftért az anyját is eladná
Elméleteket lehet gyártani ki mitől fél a személyiségével kapcsolatban én meg a személyiségével kapcsolatban pont az ellentét olvasom le. Nem hiszem koloncként akar majd itt tengődni.
Zsombor: de erre szokták