Ha csak nem Neuerlábbal szerintem most nincs jobb kapus per pillanat nála
Bizonytalan TS,szerintem Bravo összeszedettebb.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 11:38
Ha csak nem Neuerlábbal szerintem most nincs jobb kapus per pillanat nála
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. augusztus 16., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 16., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 16., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 10:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 16., kedd 2:31
Én sem latok ebben a ter stegenben sokat, viszont bravo egy remek kapus,örülök ha ő távozik.Veidt írta:Bravo minden jel szerint elégedetlen azzal hogy nem védhet BL-ben, ezért távozik. Én személy szerint örülök hogy a német marad, eléggé reflexkapusnak érzem, akiben szinte bármikor benne van a potyagól. Kapott is jónéhányat az elmúlt szezonokban.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 16., kedd 1:01
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 15., hétfő 16:19
Igen ez így vicces elsőre. De tegnap kifejezetten masszív és jó játékot mutatott matyi és azért rutinja is van, míg a jóval fiatalabb Digne élete első éles meccsét játszotta nálunk. De szinte hiba nélkül. Bár az ellenfél se kész csapat még, ezért is írtam, hogy ezekből a meccsekből még szinte semmit se lehet "kilesni".ziro4vr írta:Azért annyira nem sokkoló, hogy matyi kiesésével nem gyengültök...lesliejr írta: Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba.
Az a balos valóban nem annyira erős mint Alba-val, Iniesta-val és Neymar-ral. A Digne-D.Suarez-Arda balszélt még szokni kell.Géci írta:... A védelem nem rossz amúgy, bár a balost nem érzem erősnek Alba nélkül. Roberto nem elég agresszív, de techinkás és jó kis játékos. Tipikus joli joker mint nálunk Nacho. Előre viszont kevesek, és kétlem, hogy le tudná nyomni megint az egész szezon az msn. Bár kotyvasztanak valami szörpöt a laborban aztán meg is van oldva minden...
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 15., hétfő 11:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 10:12
Azért annyira nem sokkoló, hogy matyi kiesésével nem gyengültök...lesliejr írta: Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 15., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 15., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 15., hétfő 0:28
Denis potolja Init ugy tunik, ma is o allt be helyette, az elso gol elott o tette oda a labdat Arda mellkasara. Szimpatikus gyerek nagyon, messze van Initol, de a lenduletet es a varatlanabb megoldasokat, amik Ini kivalasaval el szoktak tunni, ugy tunik tudja nagyjabol hozni, ami mar alapbol nagy segitseg, es hiany volt tavaly.numberone1 írta: Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:49
Nem tényező, de szűkül a kör, ami nekünk csak jó. Elvileg combizom húzódása van, mondjuk az nem para.numberone1 írta:Matyi nem tenyezo
Egyébként én is így vagyok vele, minél rövidebbek, annál jobb.dzsi91 írta:Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:45
ez szep volt! Made my day.numberone1 írta:Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak.Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo
Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:37
Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak.Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo
Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:37
Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.M1Ö írta:Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:34
Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.M1Ö írta:Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:30
Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.numberone1 írta:Megserult mind ketto.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem