Igen ez így vicces elsőre. De tegnap kifejezetten masszív és jó játékot mutatott matyi és azért rutinja is van, míg a jóval fiatalabb Digne élete első éles meccsét játszotta nálunk. De szinte hiba nélkül. Bár az ellenfél se kész csapat még, ezért is írtam, hogy ezekből a meccsekből még szinte semmit se lehet "kilesni".ziro4vr írta:Azért annyira nem sokkoló, hogy matyi kiesésével nem gyengültök...lesliejr írta: Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba.
Mondjuk annyit azért lehetett látni, hogy védekezésben a 4-4-2 és 3-5-2 variáltuk. De nincs Neymar így Arda hiába játszik jól a helyén, más típusú játékos, akivel eleve mást is kell játszatni. Szóval nem tudni, hogy ez most a hiányzóknak szólt vagy vmi újítással próbálkozunk.
Az a balos valóban nem annyira erős mint Alba-val, Iniesta-val és Neymar-ral. A Digne-D.Suarez-Arda balszélt még szokni kell.Géci írta:... A védelem nem rossz amúgy, bár a balost nem érzem erősnek Alba nélkül. Roberto nem elég agresszív, de techinkás és jó kis játékos. Tipikus joli joker mint nálunk Nacho. Előre viszont kevesek, és kétlem, hogy le tudná nyomni megint az egész szezon az msn. Bár kotyvasztanak valami szörpöt a laborban aztán meg is van oldva minden...
Elöl szerintem is kevesek vagyunk, bár Munir-t én már nem adnám kölcsön. Viszont érkezik még egy támadó a hírek szerint és úgy már jók lehetünk. Legalábbis a keret fel lesz töltve.
Hát S.Roberto nem Dani Alves ez tény, nem is az az eredeti posztja (bár kapuson kívül lassan minden volt), de Vidal eddig senkit sem győzött meg, Roberto meg az összjátékban jól tolja.