Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 10:07

gyerekek ez most komoly hogy egy 33 eves bravoert 25 milliot ad a city? es hogy a helyere megy max 10 millioert a diego alves? ennyire inkompetens a pep? hat az az alves koroket ver bravora es fiatalabb ket evvel. miert nem ot viszik? miert ekkora makkosak mindig a barcanal?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 16., kedd 2:31

Veidt írta:Bravo minden jel szerint elégedetlen azzal hogy nem védhet BL-ben, ezért távozik. Én személy szerint örülök hogy a német marad, eléggé reflexkapusnak érzem, akiben szinte bármikor benne van a potyagól. Kapott is jónéhányat az elmúlt szezonokban.
Én sem latok ebben a ter stegenben sokat, viszont bravo egy remek kapus,örülök ha ő távozik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 16., kedd 1:01

Bravo minden jel szerint elégedetlen azzal hogy nem védhet BL-ben, ezért távozik. Én személy szerint örülök hogy a német marad, eléggé reflexkapusnak érzem, akiben szinte bármikor benne van a potyagól. Kapott is jónéhányat az elmúlt szezonokban.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 15., hétfő 16:19

ziro4vr írta:
lesliejr írta: Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba.
Azért annyira nem sokkoló, hogy matyi kiesésével nem gyengültök... :lol:
Igen ez így vicces elsőre. :D De tegnap kifejezetten masszív és jó játékot mutatott matyi és azért rutinja is van, míg a jóval fiatalabb Digne élete első éles meccsét játszotta nálunk. De szinte hiba nélkül. Bár az ellenfél se kész csapat még, ezért is írtam, hogy ezekből a meccsekből még szinte semmit se lehet "kilesni".
Mondjuk annyit azért lehetett látni, hogy védekezésben a 4-4-2 és 3-5-2 variáltuk. De nincs Neymar így Arda hiába játszik jól a helyén, más típusú játékos, akivel eleve mást is kell játszatni. Szóval nem tudni, hogy ez most a hiányzóknak szólt vagy vmi újítással próbálkozunk.
Géci írta:... A védelem nem rossz amúgy, bár a balost nem érzem erősnek Alba nélkül. Roberto nem elég agresszív, de techinkás és jó kis játékos. Tipikus joli joker mint nálunk Nacho. Előre viszont kevesek, és kétlem, hogy le tudná nyomni megint az egész szezon az msn. Bár kotyvasztanak valami szörpöt a laborban aztán meg is van oldva minden... :mrgreen:
Az a balos valóban nem annyira erős mint Alba-val, Iniesta-val és Neymar-ral. A Digne-D.Suarez-Arda balszélt még szokni kell. :D
Elöl szerintem is kevesek vagyunk, bár Munir-t én már nem adnám kölcsön. Viszont érkezik még egy támadó a hírek szerint és úgy már jók lehetünk. Legalábbis a keret fel lesz töltve.
Hát S.Roberto nem Dani Alves ez tény, nem is az az eredeti posztja (bár kapuson kívül lassan minden volt), de Vidal eddig senkit sem győzött meg, Roberto meg az összjátékban jól tolja.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 15., hétfő 11:50

Messi nagyon nem villogott amúgy, és ezen felül arra jöttem rá, hogy számomra utáltabb, ellenszenvesebb játékos nincs ennél a őstulok Suareznél, pedig az Atleticoba lennének nevek, de egyszerűen nem lehet űberelni... A védelem nem rossz amúgy, bár a balost nem érzem erősnek Alba nélkül. Roberto nem elég agresszív, de techinkás és jó kis játékos. Tipikus joli joker mint nálunk Nacho. Előre viszont kevesek, és kétlem, hogy le tudná nyomni megint az egész szezon az msn. Bár kotyvasztanak valami szörpöt a laborban aztán meg is van oldva minden... :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 10:12

lesliejr írta: Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba.
Azért annyira nem sokkoló, hogy matyi kiesésével nem gyengültök... :lol:
Nem illik.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 15., hétfő 10:07

Mathieu, Digne, S.Roberto (bár ő tavaly volt csere, idén kezdő lesz), Denis Suarez, Munir, Arda. Ha mindenki a fedélzeten akkor ők csere emberek jelenleg.
De ezekből a meccsekből túl nagy következtetéseket nem szabad levonni. A Sevilla még nem állt össze, a Barca is keresi még a ritmust, főleg az első félidőben voltak problémák. Azt viszont jó volt látni, hogy a két öreg (ini és matyi) kidőlésével sem gyengültünk, a fiatalok jól léptek be a játékba. Főleg Digne, Denis Suarez azért párszor eltotyogta a lasztit a középpályán.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 15., hétfő 8:53

Kíváncsi lettem volna rá ők mire mentek volna csere emberekkel a Sevilla ellen.
Én Sergi Roberto gyereket emelném ki kb. Kimondottan jól játszott az Alves helyén...

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 15., hétfő 0:28

numberone1 írta: Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.
Denis potolja Init ugy tunik, ma is o allt be helyette, az elso gol elott o tette oda a labdat Arda mellkasara. Szimpatikus gyerek nagyon, messze van Initol, de a lenduletet es a varatlanabb megoldasokat, amik Ini kivalasaval el szoktak tunni, ugy tunik tudja nagyjabol hozni, ami mar alapbol nagy segitseg, es hiany volt tavaly.

Amugy elvileg nem sulyos, csak zuzodas.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:49

numberone1 írta:Matyi nem tenyezo
Nem tényező, de szűkül a kör, ami nekünk csak jó. Elvileg combizom húzódása van, mondjuk az nem para.
dzsi91 írta:Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.
Egyébként én is így vagyok vele, minél rövidebbek, annál jobb.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:45

numberone1 írta:
Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo :D

Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ez szep volt! Made my day.

Egyebkent nyugi, idegenben behuzza majd a Sevilla a kupat. :shifty: 0-2 es hosszabbitasban Ganso eldonti.

Ugye emlekeztek meg arra hogy a Sevilla az elozo idenyben egyetlen egy spanyol bajnokit sem volt kepes megnyerni idegenben?
:goat:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:37

Veidt írta:Az Umtiti, nem Embolo :D

Egyébként látszik, hogy komoly letámadással abszolút zavarba hozható ez a Barcelona.
Ezek az afrikai betegseg nevek kicsit ossze zavartak. :mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:37

M1Ö írta:
numberone1 írta:Megserult mind ketto.
Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.
Ami nem pályafutást befolyásoló sérülés barcáéknál én mindnek örülök,szóval lábak ne törjenek de minél többet bajlódjanak csak ilyenekkel.Minket se sajnált senki a sok sérültünk miatt.

Amúgy ennél a spanyol szuperkupánál undorítóbb dolgot nem láttam,maga a trófea is gurányul néz ki,de minek 2 meccs? Szezonkezdés előtt :lol: ennél még az is jobb volt amikor az olasz szuperkupát ázsiában rendezték :lol: legalabb az csak egy meccs mint minden normális helyen :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:35

Az Umtiti, nem Embolo :D

JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:34

M1Ö írta:
Az nekünk jó. Bár nem akarok senkinek sem sérülést kívánni, de Iniesta csak Iniesta, hátul meg alapból rövidek szerintem.
Matyi nem tenyezo, hatra ott van Embolo es Digne. Iniesta mas teszta, ha komoly es ha Gomes nem tudja potolni akkor, gondban is lehetnek. Arda nem tema oda.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:30

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:27

M1Ö írta:
Navamiro írta:Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)
2 meccse. nem? Meg Mathieu-vel és Iniesta-val mi történt, hogy olyan hamar lehozták őket? Sérülés?
Megserult mind ketto.

Ganso??? Hu de reg hallottam rola. Tehetseges volt a srac, kar azert a sok terdserulesert.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:26

Navamiro írta:Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)
2 meccses nem? Meg Mathieu-vel és Iniesta-val mi történt, hogy olyan hamar lehozták őket? Sérülés?

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 14., vasárnap 23:02

Sevilla behúzza ezt a szuperkupát. ;)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 14., vasárnap 14:36

Én azon röhögtem, hogy ő a Gilette ùj reklámarca. Hát nem tùl hitelesen :lol: :lol:

Vissza: