Én Imádom az ilyen sorozatokat. Jó kis storykat kerítenek egy- egy tattoo készítéséhez. Az összes Miami Ink évadot láttam, a Kat Von D féle LA Inket is végignéztem. Viszont a NY Ink már gagyi volt (üvöltözés, veszekedés végig). Azonban az Ink Master sorozat nagyon jó: ki a legjobb tetováló verseny. + a TLC adón volt pár napja egy, amiben régi, elb szott tetkókat renoválnak!Guti.HaZ. írta:vagy nézz meg pár Miami Ink epizódot
Divat
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Divat
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Ha itt még nem nézted, talán.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
- Guti.HaZ.
- Kapcsolat:
Azt elfelejtetted megosztani, hogy a hátadon van, így számomra evidens volt, hogy a karodon van.'shutterisland írta:a teljes sleeve egyszer biztosan meglesz.
viszont amit írtál, hogy egyrészt nagyon drága (és időigényes) másrészt pedig ahhoz picit vastagabb kar kell.
mondjuk thiagonak, és a többieknek is jól néz ki, de úgy az igazi.
egyébként a sleeve-t a mostani nem befolyásolja, mivel a nyakamon (vagyis hát hátam "teteje") van.
ha itthon lesz a mester, benézek hozzá, és megkérdezem, hogy elfedéshez muszáj e valami sötét tetkót, vagy le lehet hozni árnyalt kártyalapokkal is.
A többiben egyetértek.
Bert Ambrose (1896–1971)
Bert Ambrose (1896–1971)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a teljes sleeve egyszer biztosan meglesz.
viszont amit írtál, hogy egyrészt nagyon drága (és időigényes) másrészt pedig ahhoz picit vastagabb kar kell.
egyébként a sleeve-t a mostani nem befolyásolja, mivel a nyakamon (vagyis hát hátam "teteje") van.
ha itthon lesz a mester, benézek hozzá, és megkérdezem, hogy elfedéshez muszáj e valami sötét tetkót, vagy le lehet hozni árnyalt kártyalapokkal is.
- Guti.HaZ.
- Kapcsolat:
Akartam is javasolni, hogy csináltass teljes sleevet. Csak hát ahhoz zsebbe kell nyúlni. Meg nincs is kész olyan hamar. Viszont, ha benne van a pakliban, hogy valamikor teljes sleevet csináltatsz, akkor jól gondold át azt is, ami most készül, hogy beleilljen a képbe. Érdekel majd amúgy, hogy mi lett a végleges.'shutterisland írta:én valami royal flush, vagy blackjack szerű mintára, csak ott faszán le kell árnyékolni a lapokat, hogy takarja.
bár nem tudom, van már fehér festék is (ami igazából nem fehér, hanem szinte "bőr színű" lesz) amivel asszonyét korrigálták.
egyébként már korábban írtam a "tetkósomnak", csak nyaralni van, aztán addig próbálok ötletelni.
igazából mivel 90%-ban fedett, nem látható helyen van, így annyira nem sürgős, de régóta halogatom.
ne is mondd, mindig fáj a szívem, a sleeve tatto-k szoktak eszembe jutni.Miami Ink
gyönyörűek.
Bert Ambrose (1896–1971)
Bert Ambrose (1896–1971)
- 'shutterisland
én valami royal flush, vagy blackjack szerű mintára, csak ott faszán le kell árnyékolni a lapokat, hogy takarja.
bár nem tudom, van már fehér festék is (ami igazából nem fehér, hanem szinte "bőr színű" lesz) amivel asszonyét korrigálták.
egyébként már korábban írtam a "tetkósomnak", csak nyaralni van, aztán addig próbálok ötletelni.
igazából mivel 90%-ban fedett, nem látható helyen van, így annyira nem sürgős, de régóta halogatom.
gyönyörűek.
ne is mondd, mindig fáj a szívem, a sleeve tatto-k szoktak eszembe jutni.Miami Ink
gyönyörűek.
mondjuk ami most meg van, azt is kilehetne egészíteni, de ahhoz pontosan látni kéne milyen a mostani, mert az "ehhez hasonlóval" nem megy sokra az ember
amúgy nem értek annyira a tetkókhoz, de az elfedésnél ott nem kell sötétnek lennie a mintának, ahol a mostani van? vagy nem ütne át az új tetkón a régi?
de az többet segítene, ha látható lenne a pontos minta, de amúgy tényleg a tetkó készítőjétől kéne megkérdezni, biztos lennének jó ötletei.
amúgy te mikre gondoltál?
amúgy nem értek annyira a tetkókhoz, de az elfedésnél ott nem kell sötétnek lennie a mintának, ahol a mostani van? vagy nem ütne át az új tetkón a régi?
de az többet segítene, ha látható lenne a pontos minta, de amúgy tényleg a tetkó készítőjétől kéne megkérdezni, biztos lennének jó ötletei.
amúgy te mikre gondoltál?
- Guti.HaZ.
- Kapcsolat:
Én először ott kérdezősködnék, ahol/akivel meg akarod csináltatni. Biztos tud olyat ajánlani, ami neked is tetszik majd. Tudom, hogy ez nem nagy segítség, de szerintem mégis csak ők értenek hozzá a leginkább, nekik van a fejükben egy csomó minta.'shutterisland írta:ötleteket kérnék.
van egy ehhez hasonló tetkóm, körül-belül 8 centis.
az a helyzet, hogy mikor csináltattam, nem vigyáztam rá, rossz típusú kenőccsel is kentem, illetőleg sokat súrlódott, így kissé meg van fakulva/kopva, eljött az idő, hogy lassan át kellene üttetni.
na már most úgy vagyok vele, hogy ha átüttetem, akkor legyen más a design, így lefedetném valamivel, de nincs sok ötletem, hogy mivel.
inkább színes (és azon belül is talán sötétebb) grafikára gondoltam, de a fekete-fehér is megteszi.
jelentés nem feltétlen kell, valami dizájner tattoo-t képzeltem el.
egyébként nagyjából a grafikából 2 centi lenne olyan helyen, ami kilátszik a póló alól.
egy-két halványabb elképzelésem már van, de szívesen vennék néhány jó ötletet, grafikát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lószerszám, zsidó csillag, real madrid címer és hasonló trollkodás nem kell.
vagy nézz meg pár Miami Ink epizódot
Bert Ambrose (1896–1971)
Bert Ambrose (1896–1971)
- 'shutterisland
ötleteket kérnék.
az a helyzet, hogy mikor csináltattam, nem vigyáztam rá, rossz típusú kenőccsel is kentem, illetőleg sokat súrlódott, így kissé meg van fakulva/kopva, eljött az idő, hogy lassan át kellene üttetni.
na már most úgy vagyok vele, hogy ha átüttetem, akkor legyen más a design, így lefedetném valamivel, de nincs sok ötletem, hogy mivel.
inkább színes (és azon belül is talán sötétebb) grafikára gondoltam, de a fekete-fehér is megteszi.
egyébként nagyjából a grafikából 2 centi lenne olyan helyen, ami kilátszik a póló alól.
egy-két halványabb elképzelésem már van, de szívesen vennék néhány jó ötletet, grafikát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lószerszám, zsidó csillag, real madrid címer és hasonló trollkodás nem kell.
- 'shutterisland
jó, ezt felírtuk még talonba a többi mellé, téged a nők.Amit én használok: Gucci Guilty (Intense)
A buzizós témához meg annyit, hogy még gimikettőben kaptam karácsonyra nagynénémtől egy Abercrombie inget, ami egy kicsit szinte már fehéres, de inkább ez a nagyon halvány rózsaszín. Felvettem, tök menő volt, meg rohadt kényelmes, mindenki megdicsérte, aki ismerte a márkát, az még kacsintott is mellé egyet. Volt egy gyerek az évfolyamon, az nagy "ősmagyar" volt, nagy-magyarországos pólóban járt, nagy turulmadaras meg magyar zászlós nadrágszíjjal, és beszólt a folyosón, hogy: Te Peti, te buzi vagy, hogy rózsaszín ingben jársz? Ránéztem, mondtam, hogy nem veled fogok elbeszélgetni a divatról, de nem vagyok búza. Na ez a gyerek manapság csak inget hord, abból is egy csomó rózsaszín, lila, meg stb... Csak én nem vagyok olyan gyerek, hogy lebuzizzam...
Remélem nincs harag barátom.
Én emlékszem arra az ingre,tényleg nagyon faja volt...
amúgy szerintem nagyon tudom kiről beszélsz....
Amit én használok: Gucci Guilty (Intense)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Csak ajánlani tudom, mert szerintem teljesen kielégíti a kívánságaidat. Erős illat, nagyon fiatalos, és amint látod van kis kiszerelés 5k-ért. Csabán nem hinném, hogy kapsz a Douglasban, de ha átjössz Gyulára valamikor, akkor a Harruckern téren van egy parfüméria, ott kapsz.
- 'shutterisland
ez igaz, de egyébként nem is konkrétan az illat érdekel, mert az tényleg szubjektív, és mint írod, változó egyénenként a végeredmény.Ez a parfüm dolog olyan, hogy lehet ajánlani a másiknak, hogy mennyire jó illatú, meg így csípik rajtam a csajok meg úgy, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy mindenkinek más a bőrének a pH-értéke, amitől előfordulhat, hogy míg rajtam mondjuk kurva jó illatú egy dolog, addig a cimborámon meg okádék szaga van. De ha ajánlani kéne, akkor én az Azzarronak a Decibel nevű parfümét ajánlanám, én azt használom és nagyon kellemes illata van (barátnőm is imádja).
inkább csak egy szűrést akartam, olyan parfümöket írok most fel, amelyek tényleg erős illatúak, tehát kevés is elég, és jó illatod van sokáig, van kis kiszerelésben, kicsi, tehát könnyen hordozható.
az áruk pedig 30ml-re mondjuk 5k körül valahol.
aztán ha van pár ilyen, onnan már nyilván a saját ízlésem szerint választom ki a legfinomabb illatot.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ez a parfüm dolog olyan, hogy lehet ajánlani a másiknak, hogy mennyire jó illatú, meg így csípik rajtam a csajok meg úgy, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy mindenkinek más a bőrének a pH-értéke, amitől előfordulhat, hogy míg rajtam mondjuk kurva jó illatú egy dolog, addig a cimborámon meg okádék szaga van. De ha ajánlani kéne, akkor én az Azzarronak a Decibel nevű parfümét ajánlanám, én azt használom és nagyon kellemes illata van (barátnőm is imádja).
A buzizós témához meg annyit, hogy még gimikettőben kaptam karácsonyra nagynénémtől egy Abercrombie inget, ami egy kicsit szinte már fehéres, de inkább ez a nagyon halvány rózsaszín. Felvettem, tök menő volt, meg rohadt kényelmes, mindenki megdicsérte, aki ismerte a márkát, az még kacsintott is mellé egyet. Volt egy gyerek az évfolyamon, az nagy "ősmagyar" volt, nagy-magyarországos pólóban járt, nagy turulmadaras meg magyar zászlós nadrágszíjjal, és beszólt a folyosón, hogy: Te Peti, te buzi vagy, hogy rózsaszín ingben jársz? Ránéztem, mondtam, hogy nem veled fogok elbeszélgetni a divatról, de nem vagyok búza. Na ez a gyerek manapság csak inget hord, abból is egy csomó rózsaszín, lila, meg stb... Csak én nem vagyok olyan gyerek, hogy lebuzizzam...
- 'shutterisland
én is (szokás szerint) addig hordom, amíg meg nem látom valakin.
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a BPShop webáruházában egyáltalán nem találok S-es méretű cuccot, ezért arra lennék kíváncsi, hogy ugyanazok a méretek kerülnek fel amik az üzletekben kaphatóak? minden van, csak S-es nincs. jól megszívatnak, ha tényleg így van.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- 'shutterisland
na lecsekkoltam a douglas-ben, kellemes illata van.bulgari aqua marine
egyébként a teszter az teljesen ugyanaz, mint amit már megveszel, vagy valami felhígított változat ?
ezt kemény 990 forintért találtam.