OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Így is megy mindenhol, amúgy is menni fog. És megy mindenfelé a világban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ezzel a hozzáállással egy darab mobilwc-t sem érdemes felépíteni. És akkor nézhetjük egymást es azt ahogy mindenki elhúz mellettünk amig minket elönt a bélsárP. Krisz írta:Megérné , az akkor hivatalban lévő kormány cimboráinak biztosan , menne a mutyizás ezerrel .
Az 2017-es úszó vb is csak 10-szer annyiba került , mint a legelső költségvetés .
- P. Krisz
Megérné , az akkor hivatalban lévő kormány cimboráinak biztosan , menne a mutyizás ezerrel .
Az 2017-es úszó vb is csak 10-szer annyiba került , mint a legelső költségvetés .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem, ez abszolut nem így van. Sőt jelenleg az építőiparban a vállalatok a túlélésért küzdenek, azon a vonalon lenne a legjövedelmezőbb az olimpia, nagyon sokmindenkit a sz.rból húzna ki.rashidm írta:Nagyon nyomatják a budapesti olimpiát mindenhol. Szerintem nagyon nem érné meg. Minden boldog/boldogtalan cég építőipari cég lenne.
Azt se felejtsük el hogy az építkezésekkel lehet legjobban pörgetni a gazdaságot, csak gondoljunk arra melyik ország hogyan oldotta meg a gazdasági valsagokat. Történelmi példák vannak, kérem.
Az infrastrukturális részéről az a véleményem hogy valószínűleg ráfizetéses lesz az olimpia, mert maga a rendezvény nem fogja megtéríteni a ráfordítást. Ha viszont azt nézem hogy az olimpia után évtizedekig hasznosítható beruházások lesznek akkor mar nem igazán borús a helyzet. Sőt ha amúgyis időszerű építkezésekről van szó, akkor külön áldásos lenne az olimpia, hiszen csak a mégjobb kihasználást biztosítja.
Az EU-s támogatások pedig nem ugy működnek hogy adnak egy zsák pénzt és arra költjük amire akarjuk. Mindennek meg van a helye nincs olyan hogy pl. a vasúthálózat felújítására szánt pénzt elkölthetjük az olimpia költségeire. Szóval én örülnék a rendezésnek, sok lehetőség van benne...
Nem vélemény, hanem tény, hogy nem érné meg. Vagyis pontosabban az országnak - és lakóinak - hatalmas bukta lenne, nyereség csak a politikusoknak és a hozzájuk közeli embernek lenne. Mert ugye tök véletlen a közbeszerzéseket túláraznák, és a nyertes mindig egy haver lenne.rashidm írta:Nagyon nyomatják a budapesti olimpiát mindenhol. Szerintem nagyon nem érné meg. Minden boldog/boldogtalan cég építőipari cég lenne. Valaki vágja a gazdasági részét, hogy mivel járna? Az biztos, hogy az infrastruktúrára nagyon rá kellene feküdni. Kb. az eu-s pénzek jórésze elmehetne a fejlesztésre.
De túl hosszú itt magyarázkodni, meg megtették már mások, hogy összeszedték az érveket.
Három városnak érhette meg olimpiát rendezni az elmúlt 120 évben, és nem valószínű, hogy Budapest lesz a negyedik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudom, itt g*cigáz 444-ről linkelni, de a tldr-en meglepően jó cikkek vannak.
Ha a személyes véleményemet leírnám a budapesti olimpiáról, meg az ahhoz köthető politikai dolgokat, kifagyna a madridom.hu én meg permanens bant kapnék.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nekem egy 6s-em van, es mindenben nagyon jól funkcionál, a gpse nagyon pontos, a fenykepezoje kiváló, videó szinten, gyors nem fagy es nem akad, hiába megy a háttérben sok másik program, a 3D touch pedig kifejezetten jó benne.El Unico írta:Egy kis segitseg kene!
Szerzodeshosszabbitas elott allok az egyik telefonszolgaltatonal, ami azt jelenti hogy az uj szerzodes melle egy uj telefont is valaszthatok. Apple parti vagyok, 5S-em van, elegedett vagyok, mostanra lett nagyon leharcolva, de 2 evig hibatlanul muzsikalt.
Szeptemberben jon az uj Iphone, ami kb oktoberben mar kaphato lesz Magyarorszagon is, es a kerdesem az, hogy varjam meg az ujat, vagy inkabb valasszam az SE-t? A 6-os nekem annyira nem jott be, egyaltalan nem tetszik a design-ja, szamomra az 5-osok es az SE a tokeletes telefon design. Felek attol hogy a 7-es is inkabb a 6-os szeria lekerekitett designjara fog hasonlitani, pedig a szogletes, mint az SE vagy az 5S sokkal komolyabb. Nos?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nagyon nyomatják a budapesti olimpiát mindenhol. Szerintem nagyon nem érné meg. Minden boldog/boldogtalan cég építőipari cég lenne. Valaki vágja a gazdasági részét, hogy mivel járna? Az biztos, hogy az infrastruktúrára nagyon rá kellene feküdni. Kb. az eu-s pénzek jórésze elmehetne a fejlesztésre.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nekem SE-m van. Baromira rendben van. Előző telóm is hasonló méretű volt, úgyhogy nem volt probléma a mérete számomra. Egy kézzel simán lehet kezelni, a hüvelykujj odaér a felső sarkokba anélkül, hogy kicsit is meginogna a kezemben a mobil. Az új iPhone-okról nem tudok nyilatkozni, de nem fogsz mellélőni velük. Más kérdés, hogy a teljesen új 7-es mennyire fogja megérni azt a kezdeti 250 körüli árat, amíg az SE 130-nál van, és valószínűleg ez tovább fog esni a 7-es kiadása után.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Size queen.pheco írta:Ha elég neked a 4 colos kijelző, akkor válaszd nyugodtan az SE-t, jól jársz vele. Viszont, ha van lehetőséged és kereted a 7-re, akkor a helyedben kipróbálnám azt. Én 4,7 col alá már nem váltanék.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha elég neked a 4 colos kijelző, akkor válaszd nyugodtan az SE-t, jól jársz vele. Viszont, ha van lehetőséged és kereted a 7-re, akkor a helyedben kipróbálnám azt. Én 4,7 col alá már nem váltanék.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ötösöm volt, imádtam, húztam a szám a hatosra, de végül az lett, mert jött egy jó lehetőség. Nem váltanék vissza az SE vonulatra.El Unico írta:Egy kis segitseg kene!
Szerzodeshosszabbitas elott allok az egyik telefonszolgaltatonal, ami azt jelenti hogy az uj szerzodes melle egy uj telefont is valaszthatok. Apple parti vagyok, 5S-em van, elegedett vagyok, mostanra lett nagyon leharcolva, de 2 evig hibatlanul muzsikalt.
Szeptemberben jon az uj Iphone, ami kb oktoberben mar kaphato lesz Magyarorszagon is, es a kerdesem az, hogy varjam meg az ujat, vagy inkabb valasszam az SE-t? A 6-os nekem annyira nem jott be, egyaltalan nem tetszik a design-ja, szamomra az 5-osok es az SE a tokeletes telefon design. Felek attol hogy a 7-es is inkabb a 6-os szeria lekerekitett designjara fog hasonlitani, pedig a szogletes, mint az SE vagy az 5S sokkal komolyabb. Nos?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
El Unico írta:Egy kis segitseg kene!
Nekem tetszik az SE.....gondolkodtam hogy azt veszek. De HTC M9+ lett....csodálatosan ketyeg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- P. Krisz
Snowden szerint az Oroszok voltak.nmate írta:http://index.hu/tech/2016/08/16/meghekk ... acsapatat/
Real-life Mr Robot.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ha lehet hinni az előzetes pletykáknak, akkor a 7-es a 6 mintájára készül, csak még annál is kicsit csúnyácskább lesz. Szóval ha az SE vonal az etalon, ne várj az újra.
Én legalábbis ezeket a fotókat láttam legutóbb: http://szifon.com/2016/08/06/kepeken-es ... rototipus/
Én legalábbis ezeket a fotókat láttam legutóbb: http://szifon.com/2016/08/06/kepeken-es ... rototipus/
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy kis segitseg kene!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://index.hu/tech/2016/08/16/meghekk ... acsapatat/
Real-life Mr Robot.
Real-life Mr Robot.
Én a helyedben beimportálnám valami vágó programba, majd ott lerenderelném mkv-ba. Nem csináltam még ilyent, de googliban tuti megtalálod erre a megoldást.dzsi91 írta:Digi set top box-hoz csatlakoztattam külső usb hdd-t.Felvettem az Europai szuperkupa döntőt, data recoverrel sikerült kinyernem a fájlokat pc-re.amit kaptam az 4 db swf file.
FILE001.SWF (850 mb)
FILE002.SWF (2.5 GB)
FILE003.SWF (2.5 GB)
FILE004.SWF (2.4 GB)
Lejátszani nem tudom őket semmivel,konvertáló progikat próbáltam azzal sem jó...tuti,hogy ezek azok a fájlok mivel csak ezt az egy meccset vettem fel és ha megnézem set top boxon akkor kb 7-8 giga a meccs.
Valakinek valami ötlet,hogy ezt,hogy konvertálom nézhető formátumba?Minőség veztés nélkül.Vagy esetleg valami más megoldás amivel kinyerhetem a külső hdd-re felvett videokat pc-re nézhető formátumba?
Nem kell valakinek sziget napijegy mára? 2000rel olcsóbb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K